Lasten synttärit Konalan HopLopissa

No nyt ois tiedossa kaupungin päheimmät juhlat – villiinnyitpä viidakossa tai telmit hohtosynttäreillä, viihtyminen on ihan takuuvarmaa. Puitteet eivät jätä kylmäksi seikkailunhaluisintakaan rämäpäätä, kun pomppiminen ja vaijeriliu’uissa hulluttelu vie juhlaväen mukanaan just teidän näköisillä synttäreillä.

Varaa synttäripaketti edullisesti

 

 

Varattavissa olevat teemahuoneet

Hohtosynttärit

Loista, hohda, hulluttele! Hohtosynttäreillä astutaan ihan omiin seikkailuihin, joissa meno on aivan pimeetä.

Viidakkosynttärit

Näin kreisikivojen synttäreiden ei haluaisi loppuvan koskaan. Pompi, riehu ja killu katonrajassa, nyt saa päästää pedot irti! Ainoa tässä viidakossa vaaniva vaara on se, että napa saattaa ratketa riemusta.

JOTTA KAIKKI SUJUU MUKAVASTI,

listattiin alle vastauksia usein kuulemiimme synttärikysymyksiin.

Synttärijuhlat parilla klikkauksella

Ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa toivomanne lastensynttärit niin, että lasten lisäksi myös aikuisilla on hauskaa koko juhlien ajan. Vanhemman roolissa parasta onkin se, että voit huoletta antaa juhlajärjestelyistä koituvat kiireet meidän hoidettavaksemme.

Konala HopLopissa lasten synttäreihin kuuluu:

sisäänpääsyrannekkeet koko synttäriporukalle
oma juhlatila valitulla synttäriteemalla
teeman mukaiset koristelut
haluamanne synttäritarjoiltavat sekä reipas henkilökuntamme

Juhlaväki on tottahan toki tervetullut myös leikkipuiston puolelle. Lasten synttäreillä juhlijoiden minimimäärä on 6, enimmäismäärä on 20.

Tarvitseeko lapsi valvojan synttäreiden ajaksi?

Kaikilla synttärivierailla ei tarvitse olla omaa vanhempaa valvojana vaan synttäreillä riittää 1 vanhempi kymmentä pikkujuhlijaa kohden. Henkilökuntamme varmistaa synttärien onnistumisen, auttaa ja opastaa aina tarpeen mukaan. Aikuiset pääsevät Konalan Hoplopiin aina maksutta.

 

Kauan synttäreitä voi juhlia?

Voit valita lastenjuhlien ajankohdan alkamaan aamupäivästä tai hieman myöhemmin iltapäivällä – silloin kun teille parhaiten sopii. Teemahuoneessa synttäreitä voi viettää huonevarauksen keston ajan, jonka jälkeen juhlat jatkuvat vaikka sulkemiseen saakka leikkipuiston puolella. Leikkipuistossamme on monenlaisia leikkipisteitä ja voikin olla, että löytääkseen suosikkinsa on kokeiltava niistä kaikki läpi. Konalan HopLop on auki joka päivä 9-20.

Katso teemahuoneiden vapaat ajat tästä.

Minkä ikäisille lapsille HopLopin synttärit on tarkoitettu?

Konalan HopLop tarjoaa teemahuoneineen ikimuistoiset juhlat lähes kaikenikäisille lapsille. Leikkipuiston puolelta löytyvät tilat ovat monipuoliset ja suunniteltu turvallisiksi eri-ikäisille. On muun muassa seikkailulabyrintteja, kiipeilypaikkoja, trampoliineja, polkuautoja ja liukumäkiä sekä ihan pienten lasten leikkialue. Konalan HopLopissa voi leikin lomassa kokeilla myös sähköisiä pelejä, jotka toimivat erillisillä pelipoleteilla. Viikkorahat mukaan!

Olemme ottaneet suunnittelussa huomioon myös aikuiset. Voit nauttia oleskelutiloistamme tai kahvila-ravintolassamme sillä aikaa, kun lapset leikkivät. Tai jos itsekin innostut, on meillä aikuisetkin tervetulleita mukaan leikin hurmaan.

Tule käymään tai tutustu leikkitiloihin.

Synttäritarjoilut kruunaavat juhlan

HopLop-synttäreillä saa leikkiä rajattomasti, mutta on hyvä varautua siihen, että nälkä jossain vaiheessa yllättää. Synttäripakettiin kuuluukin juhlatarjottavat, jotka voit valita ravintola-kahvilamme kattavasta valikoimasta samalla, kun teet varsinaisen syntymäpäivävarauksen. Valikoimasta löytyy herkkuja sekä isoon että pieneen nälkään. Otamme huomioon myös kaikki erikoisruokavaliot sekä ruokarajoitteet.

Katso valikoima tästä.

Lasten synttäreiden varaaminen

Varaa lasten synttärit näppärästi varauskalenterimme kautta. Aloita puistolistauksesta valitsemalla Helsingin Konalan Hoplop ja valitse juuri teille sopiva juhlapäivä.

Varaa synttärijuhla!

MILLOIN JUHLIJOIDEN MÄÄRÄ PITÄÄ TIETÄÄ?

Synttäreitä varatessa ei lasten lopullista lukumäärää tarvitse vielä tietää, arvio riittää. Kun vahvistat tiedot ennen juhlia, voit vielä tehdä muutoksia lapsimäärään – tarkemmat ohjeet vahvistuksen tekoon saat varauksen tehtyäsi. Lapsimäärää voi muuttaa vielä 2 päivää ennen juhlia soittamalla asiakaspalveluun.

Juhlijoita tulee kuitenkin olla vähintään kuusi ja valvojia yksi kymmentä lasta kohden.

MITEN ON MAKSUJEN LAITA?

Juhlista maksetaan 50€ suuruinen varausmaksu. Se huomioidaan loppumaksussa, joka suoritetaan tilaisuuden aikana. Poisjääneistä lapsista hyvitetään synttäreiden sisäänpääsymaksun hinta.

Puistoista löytyy poleteilla toimivia laitteita. Poletteja juhliin voi ostaa etukäteen varauspalvelustamme.

MITÄ JUHLAPÄIVÄNÄ TAPAHTUU?

Juhlapäivänä kannattaa saapua paikalle jonkin verran etukäteen, jotta juhlan kulkua ehditään käydä läpi yhdessä henkilökunnan kanssa. Vieraita voi odotella sille erikseen varatussa tilassa. Kun kaikki ovat saapuneet paikalle, ohjaa henkilökuntamme koko köörin juhlatilaan.

Sitten vielä pari huomiota juhlijoille

HopLop-synttäreille kantsii pukeutua mukavasti ja sellasiin kuteisiin, joissa on kiva riehua.

HopLopissa seikkaillaan aina sukat tai sisätossut jalassa.

Juhlien alkua odotellaan synttärivieraille varatussa tilassa puiston aulassa. Kun koko porukka on koossa, tulee henkilökuntamme hakemaan vieraat juhlatilaan.

Loppuun tärkein: nappaa mukaan kahmalokaupalla juhlamieltä ja eikun seikkailemaan!

Järjestä lastenjuhlat kodin ulkopuolella

Unohda suunnitteluun liittyvät ponnistelut ja järjestä ikimuistoiset lastenjuhlat Konalan HopLopissa.

Varaa lasten synttärit tästä tai varauspalvelustamme: 010 837 30415 (avoinna ma-pe 9-17 ja la 9 – 14).

Tervetuloa!

Varaa synttäripaketti edullisesti

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.