Sisäänpääsyllä rajaton leikkiaika

HopLopin sisäänpääsymaksuun kuuluu rajoitukseton yhtäjaksoinen leikkiaika, kiipeilymaailman aktiviteetit ovat käytössä kiipeilyrannekkeella, joka sisältää HopLop rannekkeen. Valvojina toimivat aikuiset pääsevät sisään veloituksetta – jos kuitenkin aikuistakin riehumajalkaa alkaa vipattaa ja kiipeilyseinien kutsu käy sietämättömäksi, pääsee kiipeilymaailman hullutteluista nauttimaan kiipeilyrannekkeella. Kiipeilyvarusteiden vuokra kuuluu rannekkeen hintaan. HopLopeissa on jonkin verran sähköisiä pelejä, jotka toimivat pelipoleteilla. Myös sähköautot toimivat pelipoleteilla. Pelipoletit eivät sisälly sisäänpääsymaksuun.

HopLopissa leikitään aina vanhemman vastuulla. Lapsia ei saa jättää yksin HopLop-puistoon. 10 vuotta täyttäneet lapset voivat tulla leikkimään HopLopiin vanhemman kirjallisella luvalla. Seikkailuluvan voi tulostaa tästä 

 

null

Kiipeilyranneke 25€

Yli 3v (min. pituus 120cm) ja kiipeilevät aikuiset. Kiipeilyranneke sisältää HopLopin aktiviteetit sekä kaikki kiipeilymaailman aktiviteetit mm, liitoradan, köysiseikkailun ja kiipeilyseinän ja kiipeilyvarusteet.

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.