Sisäänpääsyllä rajaton leikkiaika

HopLopin sisäänpääsymaksuun kuuluu rajoitukseton yhtäjaksoinen leikkiaika, kiipeilymaailman aktiviteetit ovat käytössä kiipeilyrannekkeella, joka sisältää HopLop rannekkeen. Valvojina toimivat aikuiset pääsevät sisään veloituksetta – jos kuitenkin aikuistakin riehumajalkaa alkaa vipattaa ja kiipeilyseinien kutsu käy sietämättömäksi, pääsee kiipeilymaailman hullutteluista nauttimaan kiipeilyrannekkeella. Kiipeilyvarusteiden vuokra kuuluu rannekkeen hintaan. HopLopeissa on jonkin verran sähköisiä pelejä, jotka toimivat pelipoleteilla. Myös sähköautot toimivat pelipoleteilla. Pelipoletit eivät sisälly sisäänpääsymaksuun.

HopLopissa leikitään aina vanhemman vastuulla. Lapsia ei saa jättää yksin HopLop-puistoon. 10 vuotta täyttäneet lapset voivat tulla leikkimään HopLopiin vanhemman kirjallisella luvalla. Seikkailuluvan voi tulostaa tästä 

 

1 – 2 -vuotiaat

Sisäänpääsy 10€
sisältää 1 poletin

Osta liput

Yli 3 -vuotiaat

Sisäänpääsy 18€
sisältää 1 poletin

Osta liput

Perheliput

3 lasta 44€, 4 lasta 54€, 5 lasta 64€
Hinta sisältää 1 poletin/lapsi

Osta liput

 

Lystilippuniput

10 x lystilippu 120€
5 x lystilippu 70€

Osta liput

Kiipeilyranneke 25€

Yli 3v (min. pituus 120cm) ja kiipeilevät aikuiset. Kiipeilyranneke sisältää HopLopin aktiviteetit sekä kaikki kiipeilymaailman aktiviteetit mm, liitoradan, köysiseikkailun ja kiipeilyseinän ja kiipeilyvarusteet.

Poletit

HopLopeissa on jonkin verran sähköisiä pelejä, jotka toimivat poleteilla. Ja myös sähköautot toimivat poleteilla. Maksullisiin sisäänpääsyihin sisältyy yksi poletti ja lippukaupasta sekä varauspalveluista voit ostaa etukäteen erilaisia polettipaketteja, joilla on helppo taata kivat leikit esimerkiksi kaveriporukalle tai synttäriväelle. Poletteja saa tietenkin myös kassalta.

6 kpl poletteja 5 €

Osta

14 kpl poletteja 10 €

Osta

30 kpl poletteja 20 €

Osta

100 kpl poletteja 50 €

Osta
MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.