Kiipeilymaailma on auki hiihtolomaviikolla 8 klo 12 – 20.
Viikolla 9 Kiipeilymaailma on auki klo 14 – 20.

Eri kaveri, meno yhtä villi!

Kauppakeskus Ristikon Reippailuhalli Huimala siirtyi eläkepäiville ja jätti jälkeensä 4000 neliötä tilaa riehua ja killua katonrajassa. Koska hyvää seikkailumestaa ei sovi heittää hukkaan, pakkas HopLop viidakkonsa ja lopputulos lienee rämäpäiden mieleen: Huimala on nyt HopLop Konala!

Seikkailemaan pääsee Suomessa ennennäkemättömiin korkeuksiin, kun liitorata nousee 20 metriin, köysiseikkailussa taiteillaan 18 metrissä ja kymmenen metrin korkuisia itsevarmistavia kiipeilyratoja löytyy kymmenen kappaletta. Ja tän kaiken lisäksi on tietysti koko viidakko, missä hullutella.

Jos hauskanpito ja täysi villiintyminen ei haittaa, niin Konala on just teille. Älä ole ei!

Pääkaupunkiseudulla sinua palvelevat myös

Leikkipaikat puistossa

HopLopissa on lupa leikkiä! Uuden ajan HopLop Helsinki, Konala on täpösen täynnä innostavia ja turvallisia tiloja hauskoille aktiviteeteille, jotka saavat koko perheen liikkeelle: onko virkeän vieraan ensimmäinen valinta jännittävä seikkailulabyrintti, jättitrampoliini, sähköautorata, vauhdikas liukumäki – vai ihan jokin muu? Valinta on vapaa!

Lasten synttärit

No nyt ois tiedossa kaupungin päheimmät juhlat – villiinnyitpä viidakossa tai telmit hohtosynttäreillä, viihtyminen on ihan takuuvarmaa. Puitteet eivät jätä kylmäksi seikkailunhaluisintakaan rämäpäätä, kun pomppiminen ja vaijeriradoilla hulluttelu vie juhlaväen mukanaan just teidän näköisillä synttäreillä.

 

Hyvä tietää

Kuinka varaudun riemukkaaseen reissuun etukäteen? Onko HopLopissa vesipiste? Pääseekö aikuinen mukaan iloisiin touhuihin? Miksi HopLopissa pitää olla sukat jalassa?

Liput ja hinnat

Pääsy- ja sarjaliput sekä lahjakortit iloittelun ihmemaailmaan saat näppärästi verkkokaupasta. Saat PDF-liput sähköpostitse ja voit kätevästi tulostaa ne itse.

Kahvila-ravintola

Kahvila-ravintolamme tarjoaa oivan hengähdyshetken tai tankkaustauon. Monipuolisesta valikoimasta löydät raikkaat salaatit, herkulliset ruoka-annokset, pikaruokasuosikit ja monet naposteluherkut. Piristävää purtavaa moneen makuun ja ruokavalioon!

Kulkuyhteydet

HopLop Helsinki, Konala sijaitsee osoitteessa

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.