HopLop Jyväskylä

Olemme avoinna PARKS.OPENING.EVERY_DAY 09 - 20

Lasten syntymäpäivät Jyväskylän HopLopissa

Lähestyykö lapsen merkkipäivä hurjaa vauhtia? Eikö kalenterista löytyisi juuri nyt aikaa järjestelyille? 

Jyväskylän HopLopissa lasten synttärit voi järjestää päivänsankarin toivomalla teemalla: tanssahteletteko diskon pyörteissä, hyppäättekö merirosvolaivaan vai pidättekö taianomaiset prinsessasynttärit – valinnanvaraa on. Ja mikä parasta, juhlajärjestelyt hoituvat ihan muutamassa minuutissa.

Varaa synttärijuhla!

 

JOTTA KAIKKI SUJUU MUKAVASTI,

listattiin alle vastauksia usein kuulemiimme synttärikysymyksiin.

Synttärijuhlat pienellä vaivalla

Juhlajärjestäjän roolissa parasta on se, että voit huoletta antaa juhlajärjestelyistä koituvat kiireet meidän hoidettavaksemme. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme täyttää odotuksenne lasten synttäreistä niin, että lasten lisäksi myös aikuisilla on hauskaa koko juhlien ajan.

Jyväskylän HopLopissa lasten synttäreihin kuuluu:

sisäänpääsyrannekkeet koko synttäriseurueelle
oma juhlatila valitulla synttäriteemalla
teeman mukaiset koristelut
haluamanne synttäritarjoiltavat sekä
reipas lasten synttäreiden henkilökunta.

Juhlaväki on tottahan toki tervetullut myös leikkipuiston puolelle. Lasten synttäreillä juhlijoiden minimimäärä on 6, enimmäismäärä 20.

Voiko lapset jättää viettämään synttäreitä ilman valvojaa?

Kaikilla synttärivierailla ei tarvitse olla omaa vanhempaa valvojana vaan synttäreillä riittää 1 vanhempi kymmentä pikkujuhlijaa kohden. Henkilökuntamme varmistaa synttärien onnistumisen, auttaa ja opastaa aina tarpeen mukaan. Aikuiset pääsevät Jyväskylän Hoplopiin aina maksutta.

 

Kauan synttäreitä voi juhlia?

Voit valita lastenjuhlien ajankohdan alkamaan aamupäivästä tai hieman myöhemmin iltapäivällä – silloin kun teille parhaiten sopii. Teemahuoneessa synttäreitä voi viettää huonevarauksen keston ajan, jonka jälkeen juhlat jatkuvat vaikka sulkemiseen saakka leikkipuiston puolella. Leikkipuistossamme on monenlaisia leikkipisteitä ja voikin olla, että löytääkseen suosikkinsa on kokeiltava niistä kaikki läpi. Jyväskylän HopLop on auki joka päivä 9-20.

Katso teemahuoneiden vapaat ajat tästä.

Minkä ikäisille lapsille HopLopin synttärit on tarkoitettu?

Jyväskylän HopLop tarjoaa teemahuoneineen ikimuistoiset juhlat lähes kaikenikäisille lapsille. Leikkipuiston puolelta löytyvät tilat ovat monipuoliset ja suunniteltu turvallisiksi eri-ikäisille. On muun muassa seikkailulabyrintteja, kiipeilypaikkoja, trampoliineja, sähköautoja ja liukumäkiä sekä ihan pienten lasten leikkialue.

Myös aikuiset voivat nauttia oleskelutiloissamme tai kahvila-ravintolassamme sillä aikaa, kun lapset leikkivät. Tai jos itsekin innostut, on meillä aikuisetkin tervetulleita mukaan leikin hurmaan.

Tule käymään tai tutustu leikkitiloihin.

Kakku, keksi, karkki – no kaikki!

Synttärihulinoissa nälkä voi yllättää. Synttäripakettiin kuuluukin tarjottavat, jotka voit valita ravintola-kahvilamme kattavasta valikoimasta samalla, kun teet varsinaisen juhlapäivävarauksen. Valikoimasta löytyy herkkuja sekä isoon että pieneen nälkään. Otamme huomioon myös kaikki erikoisruokavaliot sekä ruokarajoitteet.

Katso valikoima tästä.

Lasten synttäreiden varaaminen

Varaa lasten synttärit näppärästi varauskalenterimme kautta. Aloita puistolistauksesta valitsemalla Jyväskylän Hoplop ja valitse juuri teille sopiva juhlapäivä.

Varaa tästä!

MILLOIN JUHLIJOIDEN MÄÄRÄ PITÄÄ TIETÄÄ?

Synttäreitä varatessa ei lasten lopullista lukumäärää tarvitse vielä tietää, arvio riittää. Kun vahvistat tiedot ennen juhlia, voit vielä tehdä muutoksia lapsimäärään – tarkemmat ohjeet vahvistuksen tekoon saat varauksen tehtyäsi. Lapsimäärää voi muuttaa vielä 2 päivää ennen juhlia soittamalla asiakaspalveluun.

Juhlijoita tulee kuitenkin olla vähintään kuusi ja valvojia yksi kymmentä lasta kohden.

MITEN ON MAKSUJEN LAITA?

Juhlista maksetaan 50€ suuruinen varausmaksu. Se huomioidaan loppumaksussa, joka suoritetaan tilaisuuden aikana. Poisjääneistä lapsista hyvitetään synttäreiden sisäänpääsymaksun hinta.

Puistoista löytyy poleteilla toimivia laitteita. Poletteja juhliin voi ostaa etukäteen varauspalvelustamme.

MITÄ JUHLAPÄIVÄNÄ TAPAHTUU?

Juhlapäivänä kannattaa saapua paikalle jonkin verran etukäteen, jotta juhlan kulkua ehditään käydä läpi yhdessä henkilökunnan kanssa. Vieraita voi odotella sille erikseen varatussa tilassa. Kun kaikki ovat saapuneet paikalle, ohjaa henkilökuntamme koko köörin juhlatilaan.

SITTEN VIELÄ PARI HUOMIOTA JUHLIJOILLE

HopLop-synttäreille kantsii pukeutua mukavasti ja sellasiin kuteisiin, joissa on kiva riehua.

HopLopissa seikkaillaan aina sukat tai sisätossut jalassa.

Juhlien alkua odotellaan synttärivieraille varatussa tilassa puiston aulassa. Kun koko porukka on koossa, tulee henkilökuntamme hakemaan vieraat juhlatilaan.

Loppuun tärkein: nappaa mukaan kahmalokaupalla juhlamieltä ja eikun seikkailemaan!

Järjestä lastenjuhlat kodin ulkopuolella

Unohda suunnitteluun liittyvät ponnistelut ja järjestä ikimuistoiset lastenjuhlat Jyväskylän HopLopissa. Toivotamme koko juhlaporukan tervetulleeksi.

Varaa lasten synttärit tästä tai varauspalvelustamme: 010 837 3041 (avoinna ma-pe 9-17 ja la 9 – 14).

Varaa synttärijuhla!

Varattavissa olevat teemahuoneet

Diskosynttärit

Ole tämän illan loistavin tähti! Syöksy tanssin pyörteisiin, nauti diskopallon kimalluksesta ja juhli upeassa biletunnelmassa yhdessä ystäviesi kanssa. Kenet sinä kutsut viimeiseen tanssiin?

Merirosvosynttärit

Ohoi, maata näkyvissä! Kerää joukkosi ja käännä merirosvolaivan nokka kohti aarresaarta. Meno meren tyrskyissä on hurjaa – uskallatko lähteä mukaan?

Prinsessasynttärit

Satumainen päivä prinsessana odottaa! Koe taianomaista loistoa kuninkaallisessa seurassa, nauti ihanasta hemmottelusta ja lähde uskomattomalle seikkailulle yhdessä ystäviesi kanssa. Satulinna odottaa!

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.