HopLop Kuopio

Olemme avoinna PARKS.OPENING.EVERY_DAY 09 - 20

Lasten syntymäpäiväjuhlat Kuopion HopLopissa

Lähestyykö lapsen syntymäpäivä?

Joko se vuosi taas mennä vierähti? Vastahan meillä oli lapsen synttärijuhlat. Vaikka lapsen syntymäpäivä onkin yksi vuoden kohokohdista, juhlajärjestelyihin menee yllättävän paljon aikaa. Jos sinusta tuntuu, että kalenterista ei juuri nyt irtoaisi aikaa tai intoa emännöintiin ja isännöintiin, anna meidän auttaa.

Kuopion HopLopissa lasten synttärit voi järjestää päivänsankarin toivomalla teemalla: tanssahteletteko diskon pyörteissä, hyppäättekö merirosvolaivaan, matkaatteko läpi universumin avaruushuoneessa vai pidättekö taianomaiset prinsessasynttärit – valinnanvaraa on. Juhlajärjestelyt hoituvat ihan muutamassa minuutissa.

 

Varaa synttärijuhla!

 

JOTTA KAIKKI SUJUU MUKAVASTI,

listattiin alle vastauksia usein kuulemiimme synttärikysymyksiin.

 

Synttärijuhlat pienellä vaivalla

Kun järjestät lasten synttärit Hoplopissa, parasta on se, että voit huoletta antaa juhlajärjestelyistä koituvat kiireet meidän hoidettavaksemme. Juhlien järjestelyyn tottunut henkilökuntamme täyttää odotuksenne niin, että lasten lisäksi myös aikuiset nauttivat lastenjuhlista.

Kuopion HopLopissa lasten synttäreihin kuuluu:

sisäänpääsyrannekkeet koko synttäriporukalle
oma juhlatila valitulla synttäriteemalla
teeman mukaiset koristelut
haluamanne synttäritarjoiltavat
reipas lasten synttäreiden henkilökunta.

Juhlaväki on tottahan toki tervetullut myös leikkipuiston puolelle. Lasten synttäreillä juhlijoiden minimimäärä on 6, enimmäismäärä 20.

Voinko jättää lapset viettämään synttäreitä ilman valvojaa?

Kaikilla synttärivierailla ei tarvitse olla omaa vanhempaa valvojana vaan synttäreillä riittää 1 vanhempi kymmentä pikkujuhlijaa kohden. Henkilökuntamme varmistaa synttärien onnistumisen, auttaa ja opastaa aina tarpeen mukaan. Aikuiset pääsevät Kuopion Hoplopiin aina maksutta.

 

Kauan HopLopissa voi juhlia synttäreitä?

Voit valita lastenjuhlien ajankohdan alkamaan silloin, kun teille sopii. Teemahuoneessa synttäreitä voi viettää huonevarauksen keston ajan, jonka jälkeen juhlat jatkuvat vaikka sulkemiseen saakka leikkipuiston puolella. Leikkipuistossamme on monenlaisia leikkipisteitä ja voikin olla, että löytääkseen suosikkinsa on kokeiltava niistä kaikki läpi. Kuopion HopLop on auki joka päivä 9-20.

Katso teemahuoneiden vapaat ajat tästä.

Minkä ikäiselle lapselle voin järjestää HopLop-synttärit?

Kuopion HopLop tarjoaa ikimuistoiset juhlat lähes kaikenikäisille lapsille. Leikkipuiston puolelta löytyvät tilat ovat monipuoliset ja suunniteltu turvallisiksi eri-ikäisille. Löydät meiltä muun muassa jättitrampoliineja, seikkailulabyrintteja, kiipeilypaikkoja, sähköautoradan ja isoja liukumäkiä sekä ihan pienten lasten leikkialueen.

Myös aikuiset voivat nauttia oleskelutiloissamme tai kahvila-ravintolassamme sillä aikaa, kun lapset leikkivät. Tai jos itsekin innostut, on meillä aikuisetkin tervetulleita mukaan leikin hurmaan.

Tule käymään tai tutustu leikkitiloihin.

Synttäriherkkuja hampurilaisista hedelmiin

Synttärihulinoissa nälkä voi yllättää. Siksi synttäripakettiin kuuluukin tarjottavat, jotka voit valita ravintola-kahvilamme kattavasta valikoimasta samalla, kun teet varsinaisen juhlapäivävarauksen. Valikoimasta löytyy herkkuja hampurilaisista hedelmiin. Otamme huomioon myös kaikki erikoisruokavaliot sekä ruokarajoitteet.

Katso valikoima tästä.

Lasten synttäreiden varaaminen

Varaa lasten synttärit näppärästi varauskalenterimme kautta. Aloita puistolistauksesta valitsemalla Kuopion Hoplop ja valitse juuri teille sopiva juhlapäivä.

Varaa tästä!

MILLOIN JUHLIJOIDEN MÄÄRÄ PITÄÄ TIETÄÄ?

Synttäreitä varatessa ei lasten lopullista lukumäärää tarvitse vielä tietää, arvio riittää. Kun vahvistat tiedot ennen juhlia, voit vielä tehdä muutoksia lapsimäärään – tarkemmat ohjeet vahvistuksen tekoon saat varauksen tehtyäsi. Lapsimäärää voi muuttaa vielä 2 päivää ennen juhlia soittamalla asiakaspalveluun.

Juhlijoita tulee kuitenkin olla vähintään kuusi ja valvojia yksi kymmentä lasta kohden.

MITEN ON MAKSUJEN LAITA?

Juhlista maksetaan 50€ suuruinen varausmaksu. Se huomioidaan loppumaksussa, joka suoritetaan tilaisuuden aikana. Poisjääneistä lapsista hyvitetään synttäreiden sisäänpääsymaksun hinta.

Puistoista löytyy poleteilla toimivia laitteita. Poletteja juhliin voi ostaa etukäteen varauspalvelustamme.

MITÄ JUHLAPÄIVÄNÄ TAPAHTUU?

Juhlapäivänä kannattaa saapua paikalle jonkin verran etukäteen, jotta juhlan kulkua ehditään käydä läpi yhdessä henkilökunnan kanssa. Vieraita voi odotella sille erikseen varatussa tilassa. Kun kaikki ovat saapuneet paikalle, ohjaa henkilökuntamme koko köörin juhlatilaan.

SITTEN VIELÄ PARI HUOMIOTA JUHLIJOILLE

HopLop-synttäreille kantsii pukeutua mukavasti ja sellasiin kuteisiin, joissa on kiva riehua.

HopLopissa seikkaillaan aina sukat tai sisätossut jalassa.

Juhlien alkua odotellaan synttärivieraille varatussa tilassa puiston aulassa. Kun koko porukka on koossa, tulee henkilökuntamme hakemaan vieraat juhlatilaan.

Loppuun tärkein: nappaa mukaan kahmalokaupalla juhlamieltä ja eikun seikkailemaan!

Toivotamme koko juhlaporukan tervetulleeksi!

Varaa lasten synttärit tästä tai varauspalvelustamme: 010 837 3023 (avoinna ma-pe 9-17 ja la 9 – 14).

Varaa synttärijuhla!

Varattavissa olevat teemahuoneet

Avaruussynttärit

Galaksienvälinen taistelu on alkanut! Oletko valmis jännittävään seikkailuun universumin halki? Entä kuka voittaa taistelun universumin herruudesta?

Diskosynttärit

Ole tämän illan loistavin tähti! Syöksy tanssin pyörteisiin, nauti diskopallon kimalluksesta ja juhli upeassa biletunnelmassa yhdessä ystäviesi kanssa. Kenet sinä kutsut viimeiseen tanssiin?

Merirosvosynttärit

Ohoi, maata näkyvissä! Kerää joukkosi ja käännä merirosvolaivan nokka kohti aarresaarta. Meno meren tyrskyissä on hurjaa – uskallatko lähteä mukaan?

Prinsessasynttärit

Satumainen päivä prinsessana odottaa! Koe taianomaista loistoa kuninkaallisessa seurassa, nauti ihanasta hemmottelusta ja lähde uskomattomalle seikkailulle yhdessä ystäviesi kanssa. Satulinna odottaa!

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.