HopLop Lahti, Renkomäki

Olemme avoinna joka päivä 09 - 20

Lasten syntymäpäiväjuhlat Lahden HopLopissa

Joko se vuosi taas vierähti?

Vastahan meillä oli lapsen synttärijuhlat. Vaikka lapsen syntymäpäivä onkin yksi vuoden kohokohdista, juhlajärjestelyihin menee yllättävän paljon aikaa. Jos sinusta tuntuu, että kalenterista ei näin kesäpäivinä irtoaisi aikaa ja intoa emännöintiin tai isännöintiin, anna meidän auttaa.

Juhlajärjestelyt hoituvat ihan muutamassa minuutissa, sillä Lahden HopLopissa lasten synttärit voi järjestää päivänsankarin toivomalla teemalla. Synttärisankarin on vain tuumattava, tanssahdellaanko merkkipäivä diskon pyörteissä, hyppääkö koko juhlaseurue merirosvolaivaan, matkataanko läpi universumin avaruushuoneessa vai onko tänä vuonna vuorossa taianomaiset prinsessasynttärit – valinnanvaraa on.

Varaa synttärijuhla!

 

JOTTA KAIKKI SUJUU MUKAVASTI,

listattiin alle vastauksia usein kuulemiimme synttärikysymyksiin.

 

Lasten synttärijuhlat pienellä vaivalla

Kun järjestät lasten synttärit Hoplopissa, voit huoletta antaa juhlajärjestelyistä koituvat kiireet meidän hoidettavaksemme. Juhlien järjestelyyn tottunut henkilökuntamme täyttää odotuksenne niin, että lasten lisäksi myös aikuiset nauttivat lastenjuhlista.

Lahden HopLopissa lasten synttäreihin kuuluu:

sisäänpääsyrannekkeet koko synttäriporukalle
oma juhlatila valitulla synttäriteemalla
teeman mukaiset koristelut
haluamanne synttäritarjoiltavat
reipas lasten synttäreiden henkilökunta.

Juhlaväki on tottahan toki tervetullut myös leikkipuiston puolelle. Lasten synttäreillä juhlijoiden minimimäärä on 6, enimmäismäärä on 20.

Voinko jättää lapset viettämään synttäreitä ilman valvojaa?

Kaikilla synttärivierailla ei tarvitse olla omaa vanhempaa valvojana vaan synttäreillä riittää 1 vanhempi kymmentä pikkujuhlijaa kohden. Henkilökuntamme varmistaa synttärien onnistumisen, auttaa ja opastaa aina tarpeen mukaan. Aikuiset pääsevät Lahden Hoplopiin aina maksutta.

 

Kauan HopLopissa voi juhlia synttäreitä?

Voit valita lastenjuhlien ajankohdan alkamaan silloin, kun teille sopii. Teemahuoneessa synttäreitä voi viettää huonevarauksen keston ajan, jonka jälkeen juhlat jatkuvat vaikka sulkemiseen saakka leikkipuiston puolella. Leikkipuistossamme on monenlaisia leikkipisteitä ja voikin olla, että löytääkseen suosikkinsa on kokeiltava niistä kaikki läpi. Lahden HopLop on auki joka päivä 9-20.

Katso teemahuoneiden vapaat ajat tästä.

Minkä ikäiselle lapselle voin järjestää HopLop-synttärit?

Lahden HopLop tarjoaa ikimuistoiset juhlat lähes kaikenikäisille lapsille. Leikkipuiston puolelta löytyvät tilat ovat monipuoliset ja suunniteltu turvallisiksi eri-ikäisille. Löydät meiltä muun muassa jättitrampoliineja, seikkailulabyrintteja, kiipeilypaikkoja, sähköautoradan ja isoja liukumäkiä sekä ihan pienten lasten leikkialueen.

Myös aikuiset voivat nauttia oleskelutiloissamme tai kahvila-ravintolassamme sillä aikaa, kun lapset leikkivät. Tai jos itsekin innostut, on meillä aikuisetkin tervetulleita mukaan leikin hurmaan.

Tule käymään tai tutustu leikkitiloihin.

Synttäriherkkuja kakusta ja kekseistä kasviksiin

Synttärihulinoissa nälkä voi yllättää. Siksi lasten synttäripakettiin kuuluukin tarjottavat, jotka voit valita ravintola-kahvilamme kattavasta valikoimasta samalla, kun teet varsinaisen juhlapäivävarauksen. Valikoimasta löytyy herkkuja hampurilaisista hedelmiin ja kakusta kasviksiin. Otamme huomioon myös kaikki erikoisruokavaliot sekä ruokarajoitteet.

Katso valikoima tästä.

LASTEN SYNTTÄREIDEN VARAAMINEN

Varaa lastensynttärit näppärästi varauskalenterimme kautta. Aloita puistolistauksesta valitsemalla puisto ja valitse juuri teille sopiva juhlapäivä.

Varaa tästä.

 

MILLOIN JUHLIJOIDEN MÄÄRÄ PITÄÄ TIETÄÄ?

Synttäreitä varatessa ei lasten lopullista lukumäärää tarvitse vielä tietää, arvio riittää. Kun vahvistat tiedot ennen juhlia, voit vielä tehdä muutoksia lapsimäärään – tarkemmat ohjeet vahvistuksen tekoon saat varauksen tehtyäsi. Lapsimäärää voi muuttaa vielä 2 päivää ennen juhlia soittamalla asiakaspalveluun.

Juhlijoita tulee kuitenkin olla vähintään kuusi ja valvojia yksi kymmentä lasta kohden.

MITEN ON MAKSUJEN LAITA?

Juhlista maksetaan 50€ suuruinen varausmaksu. Se huomioidaan loppumaksussa, joka suoritetaan tilaisuuden aikana. Poisjääneistä lapsista hyvitetään synttäreiden sisäänpääsymaksun hinta.

Puistoista löytyy poleteilla toimivia laitteita. Poletteja juhliin voi ostaa etukäteen varauspalvelustamme.

MITÄ JUHLAPÄIVÄNÄ TAPAHTUU?

Juhlapäivänä kannattaa saapua paikalle jonkin verran etukäteen, jotta juhlan kulkua ehditään käydä läpi yhdessä henkilökunnan kanssa. Vieraita voi odotella sille erikseen varatussa tilassa. Kun kaikki ovat saapuneet paikalle, ohjaa henkilökuntamme koko köörin juhlatilaan.

SITTEN VIELÄ PARI HUOMIOTA JUHLIJOILLE

HopLop-synttäreille kantsii pukeutua mukavasti ja sellasiin kuteisiin, joissa on kiva riehua.

HopLopissa seikkaillaan aina sukat tai sisätossut jalassa.

Juhlien alkua odotellaan synttärivieraille varatussa tilassa puiston aulassa. Kun koko porukka on koossa, tulee henkilökuntamme hakemaan vieraat juhlatilaan.

Loppuun tärkein: nappaa mukaan kahmalokaupalla juhlamieltä ja eikun seikkailemaan!

Lähestyykö lapsen syntymäpäivä?

 

Varaa lasten synttärit näppärästi varauskalenterimme kautta. Aloita puistolistauksesta valitsemalla Lahden Renkomäen HopLop ja valitse juuri teille sopiva juhlapäivä tästä.

Voit tehdä varauksen myös puhelimitse soittamalla: 010 8373 036 (avoinna ma-pe 9-17 ja la 9 – 14).

Toivotamme koko juhlaporukan tervetulleeksi!
Varaa synttärijuhla!

Varattavissa olevat teemahuoneet

Avaruussynttärit

Galaksienvälinen taistelu on alkanut! Oletko valmis jännittävään seikkailuun universumin halki? Entä kuka voittaa taistelun universumin herruudesta?

Diskosynttärit

Ole tämän illan loistavin tähti! Syöksy tanssin pyörteisiin, nauti diskopallon kimalluksesta ja juhli upeassa biletunnelmassa yhdessä ystäviesi kanssa. Kenet sinä kutsut viimeiseen tanssiin?

Merirosvosynttärit

Ohoi, maata näkyvissä! Kerää joukkosi ja käännä merirosvolaivan nokka kohti aarresaarta. Meno meren tyrskyissä on hurjaa – uskallatko lähteä mukaan?

Prinsessasynttärit

Satumainen päivä prinsessana odottaa! Koe taianomaista loistoa kuninkaallisessa seurassa, nauti ihanasta hemmottelusta ja lähde uskomattomalle seikkailulle yhdessä ystäviesi kanssa. Satulinna odottaa!

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.