HopLop Raisio, Myllyn alue

Olemme avoinna joka päivä 09 - 20

Lasten synttärit Raision Hoplopissa

Meillä Raision Hoplopissa lasten synttärit voi järjestää haluamallaan teemalla. Synttärisankarin tarvitsee vain valita, minkälaisissa merkeissä hän haluaa juhlat järjestää: kiinnostaako seikkailu halki universumin, tanssahteletteko mieluummin diskossa, heittäydyttekö merirosvoteeman vietäväksi vai vietetäänkö päivä satumaisissa merkeissä prinsessojen tyyliin.

Synttärijuhlat pienellä vaivalla

Juhlien järjestäjänä voit välttää juhlajärjestelyistä koituvat kiireet ja antaa koko juhlan meidän järjestettäväksemme. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää juhlan kulusta huolen koko lasten synttärien ajan.

Toivotamme teidät tervetulleeksi Raision Hoplopiin viettämään lasten synttäreitä.

Varaa juhlapäivä näppärästi varauskalenterimme kautta. Voit myös soittaa varauspalveluumme: 010 837 3041 (avoinna ma-pe 9-17 ja la 9 – 14).

Jotta kaikki sujuu mukavasti,

listattiin alle vastauksia usein kuulemiimme synttärikysymyksiin.

Raision Hoplopissa lasten synttäreihin kuuluu

Sisäänpääsyrannekkeet koko synttäriseurueelle
Oma juhlatila valitulla synttäriteemalla
Teeman mukaiset koristelut
Haluamanne synttäritarjoiltavat sekä synttärihenkilökunta

Juhlaväki on totta kai tervetullut myös leikkipuiston puolelle leikkimään. Lasten synttäreillä juhlijoiden minimimäärä on 6, enimmäismäärä on 20. Kun järjestät lasten synttärit Raision Hoplopissa, säästät ammoisen summan aikaa omasta kalenteristasi. Lastensynttärit hinnoitellaan juhlijoiden ja tarjottavien mukaan. Juuri teidän juhlien hinnat saat selville, kun klikkailet oikeat tiedot varauskalenteriimme.

VOIKO LAPSET JÄTTÄÄ VIETTÄMÄÄN SYNTTÄREITÄ ILMAN HUOLTAJAA?

Kaikilla synttärivierailla ei tarvitse olla omaa vanhempaa valvojana vaan synttäreillä riittää 1 vanhempi kymmentä pikkujuhlijaa kohden. Henkilökuntamme varmistaa synttärien onnistumisen, auttaa ja opastaa aina tarpeen mukaan. Aikuiset pääsevät Raision Hoplopiin aina maksutta.

KUINKA KAUAN LASTEN SYNTTÄREITÄ VOI VIETTÄÄ?

Voit valita lastenjuhlien ajankohdan alkamaan aamusta tai hieman myöhemmin iltapäivällä – silloin kun teille parhaiten sopii. Teemahuoneessa synttäreitä voi viettää huonevarauksen keston ajan, jonka jälkeen juhlia jatketaan vaikka sulkemisaikaan saakka leikkipuiston puolella.

Leikkipuistossamme on monenlaisia leikkipisteitä ja voikin siis olla, että löytääkseen suosikkinsa on kokeiltava kaikki läpi. Raision Hoplop on auki joka päivä 9-20.

MINKÄ IKÄISILLE LAPSILLE HOPLOPIN SYNTTÄRIT ON TARKOITETTU?

Raision HopLop tarjoaa teemahuoneineen ikimuistoiset juhlat lähes kaikenikäisille lapsille. Leikkipuiston puolelta löytyvät tilat ovat monipuoliset ja suunniteltu turvallisiksi eri-ikäisille. On muun muassa seikkailulabyrintteja, kiipeilypaikkoja, trampoliineja, polkuautoja ja liukumäkiä sekä ihan pienten lasten leikkialue. Raision HopLopissa voi leikin lomassa kokeilla myös sähköisiä pelejä, jotka toimivat erillisillä pelipoleteilla. Viikkorahat mukaan!

Olemme ottaneet suunnittelussa huomioon myös aikuiset. Voit nauttia oleskelutiloistamme tai kahvila-ravintolassamme sillä aikaa, kun lapset leikkivät. Tai jos itsekin innostut, on meillä aikuisetkin tervetulleita mukaan leikin hurmaan.

KAKKU, KEKSI, KARKKI – NO KAIKKI!

Touhutessa ja temmeltäessä nälkä voi yllättää pienet juhlijat. Synttäripakettiin kuuluukin tarjottavat, jotka varataan ravintola-kahvilamme kattavasta valikoimasta. Voitte valita lastensynttäreille mieltymyksienne mukaiset juhlatarjoiltavat. Valikoimasta löytyy herkkuja sekä isoon että pieneen nälkään. Käänny henkilökunnan puoleen halutessasi vaihtoehtoisia lisätarjoiluja. Allergiat otetaan huomioon. Niitä kysytään varaussivulla Tarjoilupakettien yhteydessä. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme.

 

LASTEN SYNTTÄREIDEN VARAAMINEN

Varaa lastensynttärit näppärästi varauskalenterimme kautta. Aloita puistolistauksesta valitsemalla Raision Hoplop ja valitse juuri teille sopiva juhlapäivä.

Varaa tästä.

 

MILLOIN JUHLIJOIDEN MÄÄRÄ PITÄÄ TIETÄÄ?

Synttäreitä varatessa ei lasten lopullista lukumäärää tarvitse vielä tietää, arvio riittää. Kun vahvistat tiedot ennen juhlia, voit vielä tehdä muutoksia lapsimäärään – tarkemmat ohjeet vahvistuksen tekoon saat varauksen tehtyäsi. Lapsimäärää voi muuttaa vielä 2 päivää ennen juhlia soittamalla asiakaspalveluun.

Juhlijoita tulee kuitenkin olla vähintään kuusi ja valvojia yksi kymmentä lasta kohden.

MITEN ON MAKSUJEN LAITA?

Juhlista maksetaan 50€ suuruinen varausmaksu. Se huomioidaan loppumaksussa, joka suoritetaan tilaisuuden aikana. Poisjääneistä lapsista hyvitetään synttäreiden sisäänpääsymaksun hinta.

Puistoista löytyy poleteilla toimivia laitteita. Poletteja juhliin voi ostaa etukäteen varauspalvelustamme.

MITÄ JUHLAPÄIVÄNÄ TAPAHTUU?

Juhlapäivänä kannattaa saapua paikalle jonkin verran etukäteen, jotta juhlan kulkua ehditään käydä läpi yhdessä henkilökunnan kanssa. Vieraita voi odotella sille erikseen varatussa tilassa. Kun kaikki ovat saapuneet paikalle, ohjaa henkilökuntamme koko köörin juhlatilaan.

SITTEN VIELÄ PARI HUOMIOTA JUHLIJOILLE

HopLop-synttäreille kantsii pukeutua mukavasti ja sellasiin kuteisiin, joissa on kiva riehua.

HopLopissa seikkaillaan aina sukat tai sisätossut jalassa.

Juhlien alkua odotellaan synttärivieraille varatussa tilassa puiston aulassa. Kun koko porukka on koossa, tulee henkilökuntamme hakemaan vieraat juhlatilaan.

Loppuun tärkein: nappaa mukaan kahmalokaupalla juhlamieltä ja eikun seikkailemaan!

Tervetuloa viettämään lastenjuhlia HopLopiin

Toivotamme teidät tervetulleeksi Raision Hoplopiin viettämään lasten synttäreitä.

Varaa juhlapäivä näppärästi varauskalenterimme kautta.

Voit myös soittaa varauspalveluumme: 010 837 3041 (avoinna ma-pe 9-17 ja la 9 – 14).

Lisätietoa Hoplopista saat täältä.

Varaa synttärijuhla!

Varattavissa olevat teemahuoneet

Avaruussynttärit

Galaksienvälinen taistelu on alkanut! Oletko valmis jännittävään seikkailuun universumin halki? Entä kuka voittaa taistelun universumin herruudesta?

Diskosynttärit

Ole tämän illan loistavin tähti! Syöksy tanssin pyörteisiin, nauti diskopallon kimalluksesta ja juhli upeassa biletunnelmassa yhdessä ystäviesi kanssa. Kenet sinä kutsut viimeiseen tanssiin?

Merirosvosynttärit

Ohoi, maata näkyvissä! Kerää joukkosi ja käännä merirosvolaivan nokka kohti aarresaarta. Meno meren tyrskyissä on hurjaa – uskallatko lähteä mukaan?

Prinsessasynttärit

Satumainen päivä prinsessana odottaa! Koe taianomaista loistoa kuninkaallisessa seurassa, nauti ihanasta hemmottelusta ja lähde uskomattomalle seikkailulle yhdessä ystäviesi kanssa. Satulinna odottaa!

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.