HopLop Riihimäki

Olemme avoinna joka päivä 10 - 20

Hyvä tietää ennen puistoon saapumista

HopLopin henkilökunta on aina apunasi ja valmiina palvelemaan, mutta leikeissä ja touhuissa vastuu on sinulla, aikuinen. Lapsia ei saa milloinkaan jättää HopLopiin yksin; vastuu heistä on mukana tulevalla vanhemmalla tai valvojalla.

Halutessasi voit tutustua leikkisääntöihimme tästä.

1. Älä ole ei

HopLopissa lapset saavat olla lapsia ja aikuisetkin voivat kirmata mukaan ilonpitoon. Heitetään siis ei-asenteet nurkkaan ja leikitään yhdessä. Mekin lupaamme välttää ryppyä otsalla, sillä Hoplopissa ei tarvitse olla ei!

2. Kuinka kauan HopLopissa voi leikkiä?

HopLopissa on rajaton leikkiaika yhden päivän ajan puiston aukiolojen mukaisesti.

3. Saako vanhempi poistua puistosta hetkeksi?

HopLopissa leikitään aina vanhemman vastuulla. Lapsia ei saa jättää yksin HopLop-puistoon. 10 vuotta täyttäneet lapset voivat tulla leikkimään HopLopiin vanhemman kirjallisella luvalla. Vanhempi täyttää seikkailuluvan tuodessaan lapsen puistoon ja allekirjoittaa sen yhdessä henkilökunnan kanssa. Seikkailuluvan voi tulostaa tästä 

(Seikkailulupa ei ole käytössä Rovaniemen HopLopissa.)

4. Minkä ikäinen lapsi voi jäädä yksin HopLopiin?

Lapsilla tulee aina olla vähintään 16 vuotta täyttänyt valvoja mukanaan. Kaikkien leikkialueelle menevien alle 16-vuotiaiden tulee maksaa sisäänpääsymaksu. Yli 16-vuotiaat lasten valvojat pääsevät HopLopiin veloituksetta. 10 vuotta täyttäneet lapset, voivat tulla leikkimään HopLopiin vanhemman kirjallisella luvalla. Vanhempi täyttää seikkailuluvan tuodessaan lapsen puistoon ja allekirjoittaa sen yhdessä henkilökunnan kanssa. Seikkailuluvan voi tulostaa tästä

(Seikkailulupa ei ole käytössä Rovaniemen HopLopissa.)

5. Minkälaiset säilytystilat HopLopista löytyvät?

Ulkovaatteet jätetään niille varattuihin naulakoihin ja säilytyspaikkoihin puistoon saavuttaessa. Lastenrattaita varten löytyy erillinen vaunuparkki.

6. Saako HopLopissa syödä omia eväitä?

HopLopissa ei saa syödä omia eväitä, poislukien vauvanruoat, joita voi lämmittää kahvilaravintolassamme. Jokaisessa HopLopissa on oma perheravintola, josta voi ostaa juotavaa, lämmintä ruokaa ja pientä purtavaa. Tutustu perheravintolan valikoimaan täällä.

7. Onko HopLopissa vesipiste?

Suurimmassa osassa HopLopeja löytyy oma erillinen vesipiste, jossa voi täyttää omia juomapulloja. Myymme perheravintolassa lähdevettä 0,5 l pulloissa.

8. Miksi HopLopissa pitää olla sukat jalassa?

Sukat tai sisätossut pidetään jalassa hygienia- ja turvallisuussyistä. HopLopissa ei saa olla avojaloin tai kengät jalassa!

9. Miksi kädet tarvitsee pestä ennen leikkimään menoa?

Kädet on hyvä pestä ennen leikkialueelle menoa hygieniasyistä. Se on myös kohteliasta muita leikkijöitä kohtaan.

10. Voiko aikuinen osallistua HopLopin aktiviteetteihin?

Totta kai! Me suorastaan kannustamme vanhempia mukaan leikkiin. Puiston kaikilta leikki-alueilta löytyy niitä mahdollisesti koskevat erityis- ja turvallisuusvaatimukset kuten pituus-, paino- ja ikärajat sekä yhtäaikaiset maksimikäyttäjämäärät.

11. Mitä teen jos näen kiusaamista tai häiritsevää käytöstä?

Töniminen ja kiusaaminen eivät kuulu HopLopin hauskanpitoon! Kerrothan henkilökunnalle mahdollisista ongelmista heti, jotta henkilökunta voi tarvittaessa auttaa ja puuttua asiaan. Huolehdithan myös, että oma lapsesi leikkii reilusti.

12. Miten laitteiden turvallisuudesta huolehditaan?

Aktiviteettien turvallisuutta valvotaan henkilökunnan toimesta tehtävillä päivittäisillä turvallisuustarkastuksilla. Lipunoston yhteydessä lippukassalta saadaan suulliset, ja pyydettäessä myös kirjalliset, HopLopin leikkisäännöt. Lisäksi puiston leikkialueilta löytyy näkyvältä paikalta aluetta koskevat turvallisuusohjeet, joissa kerrotaan alueen mahdolliset erityisvaatimukset kuten pituus-, paino- ja ikärajat sekä yhtäaikaiset maksimikäyttäjämäärät.

13. Onko HopLopissa ilmaista internetiä?

Kaikissa HopLopeissa on käytettävissä ilmainen wifi-yhteys.

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.