HopLop Riihimäki

Olemme avoinna joka päivä 10 - 20

Lystikkäät lasten synttärit Riihimäen HopLopissa

Vuoraa vuoden kohokohta leikillä, lystillä ja riemulla

Lapsen syntymäpäivä on ehdottomasti yksi vuoden kohokohdista, mutta juhlajärjestelyihin menee yllättävän paljon aikaa. Jos tuntuu, että juhlien järjestämiseen ei juuri nyt löydy sopivaa rakoa kalenterista, anna meidän auttaa.

Järjestelyt hoituvat kauttamme ihan muutamassa minuutissa, sillä juhlien järjestelyyn tottunut henkilökuntamme täyttää toiveenne niin, että lasten lisäksi myös aikuiset nauttivat lastenjuhlista.

Sukellusseikkailua vai viidakkotunnelmaa?

Riihimäen HopLopissa lasten synttärit voi järjestää hauskassa teemahuoneessa tai kahvila-ravintolassamme ilman varsinaista teemaa. Kun päätös on tehty, me hoidamme loput. Helppoa!

Tutustu Riihimäen HopLopin teemavaihtoehtoihin tästä.

Täyden kympin lasten synttärit

Kun järjestät lasten synttärit Riihimäen Hoplopissa, voit jättää juhlajärjestelyistä koituvat kiireet meidän hoidettavaksemme.

Lasten synttäripakettiin Hoplopissa kuuluu:

  • Sisäänpääsyrannekkeet leikkipuistoon
  • oma juhlatila valitulla synttäriteemalla
  • teeman mukaiset koristelut
  • haluamanne synttäritarjoiltavat
  • reipas lasten synttäreiden henkilökunta

Kutsu juhlaväki kasaan ja varaa huolettomat synttärijuhla tästä.

Pizzaa vai popcornia – siinä vasta kysymys

Synttäritiimellyksessä maha alkaa murista varmasti. Hoplopissa lasten synttäripakettiin kuuluukin maittavat tarjottavat, jotka voit valita samalla, kun teet varsinaisen juhlapäivävarauksen. Valikoimasta löytyy herkkuja niin pieneen kuin suureenkin nälkään. Otamme huomioon myös kaikki erikoisruokavaliot sekä ruokarajoitteet.

Katso valikoima tästä!

Minkä ikäiselle lapselle voin järjestää HopLop-synttärit?

HopLop tarjoaa ikimuistoiset juhlat lähes kaikenikäisille lapsille turvallisine, mukavine ja monipuolisine liikkumistiloineen. Myös aikuiset voivat nauttia oleskelutiloissamme tai kahvila-ravintolassamme sillä aikaa, kun lapset leikkivät. Tai jos itsekin innostut, on meillä aikuisetkin tervetulleita mukaan leikin hurmaan. Aikuiset pääsevät Riihimäen Hoplopiin aina maksutta.

Löydät leikkitiloistamme mm.:

  • jännittävän seikkailulabyrintin
  • huisin hauskan pallomeren
  • kiinnostavia pelejä
  • ihan pienten lasten leikkialueen

Tule käymään tai tutustu leikkitiloihin tästä!

Kauan HopLop-synttärit kestävät?

Voit valita lasten synttäreiden alkamisajankohdan itse. Teemahuoneessa synttäreitä voi viettää huonevarauksen keston ajan, jonka jälkeen juhlat jatkuvat vaikka sulkemiseen saakka leikkipuiston puolella.

Leikkipuistossamme on monenlaisia leikkipisteitä ja voikin olla, että löytääkseen suosikkinsa on kokeiltava niistä kaikki läpi. Riihimäen HopLop on auki joka päivä 10-20.

Katso teemahuoneiden vapaat ajat tästä.

Tarvitseeko lapsi valvojan HopLopiin?

Kaikilla synttärivierailla ei tarvitse olla omaa vanhempaa valvojana vaan synttäreillä riittää 1 vanhempi kymmentä pikkujuhlijaa kohden. Henkilökuntamme varmistaa synttärien onnistumisen, auttaa ja opastaa aina tarpeen mukaan. Aikuiset pääsevät Riihimäen Hoplopiin aina maksutta.

Synttäripaketti edullisesti

Vietä lasten synttärit Hoplopissa ja unohda järjestelyihin liittyvät ponnistelut. Samalla säästät ammoisen summan aikaa omasta kalenteristasi. Lasten synttärit hinnoitellaan juhlijoiden ja tarjottavien herkkujen mukaan. Juuri teidän juhlien hinnat saat selville, kun klikkailet oikeat tiedot varauskalenteriimme.

Varaa synttärijuhla!

Varaa lasten synttärit näppärästi varauskalenterimme kautta tai soittamalla numeroon 010 837 3041 (ma-pe 9-17 ja la 10-14).
Toivotamme koko juhlaporukan tervetulleeksi!

Varattavissa olevat teemahuoneet

HopLop synttärit

Ikimuistoiset HopLop-lasten synttärit jatkavat suosiotaan. Lapsi muistaa omansa aina.

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.