HopLop Tampere, Linnainmaa

Olemme avoinna joka päivä 09 - 20

Lasten synttärit Tampereen Linnainmaan HopLopissa

Joko se vuosi taas vierähti?

Miltä kuulostaisi huolella suunnitellut lastenjuhlat, jossa viihtyvät lasten lisäksi myös aikuiset? Lapsen syntymäpäivä on ehdottomasti yksi vuoden kohokohdista, mutta juhlajärjestelyihin menee yllättävän paljon aikaa. Jos sinusta tuntuu, että juhlien järjestäminen ei juuri nyt mahtuisi kalenteriin, anna meidän auttaa.

Tampereen Linnainmaan Hoplopissa lasten synttärit voi järjestää paljon kehuja keränneissä teemahuoneissa. Synttärisankarin on vain päätettävä tanssahdellaanko merkkipäivä diskon pyörteissä, hyppääkö koko juhlaseurue merirosvolaivaan, matkataanko läpi universumin avaruushuoneessa vai onko tänä vuonna vuorossa taianomaiset prinsessasynttärit – valinnanvaraa on.

Tutustu Tampereen Linnainmaan HopLopin teemavaihtoehtoihin tästä.

Varaa synttärijuhla!

 

JOTTA KAIKKI SUJUU MUKAVASTI,

listattiin alle vastauksia usein kuulemiimme synttärikysymyksiin.

Huolettomat lastenjuhlat

Kun järjestät lasten synttärit Tampereen Linnainmaan Hoplopissa, voit huoletta antaa juhlajärjestelyistä koituvat kiireet meidän hoidettavaksemme. Juhlien järjestelyyn tottunut henkilökuntamme täyttää juhliin liittyvät toiveenne niin, että lasten lisäksi myös aikuiset nauttivat lastenjuhlista.

Juhlaväki on tottahan toki tervetullut myös leikkipuiston puolelle. Lasten synttäreillä juhlijoiden minimimäärä on 6, enimmäismäärä on 20.

Lasten synttäripakettiin kuuluu:

sisäänpääsyrannekkeet koko synttäriporukalle
oma juhlatila valitulla synttäriteemalla
teeman mukaiset koristelut
haluamanne synttäritarjoiltavat
reipas lasten synttäreiden henkilökunta

Tarvitseeko lapsi valvojan HopLopiin?

Kaikilla synttärivierailla ei tarvitse olla omaa vanhempaa valvojana vaan synttäreillä riittää 1 vanhempi kymmentä pikkujuhlijaa kohden. Henkilökuntamme varmistaa synttärien onnistumisen, auttaa ja opastaa aina tarpeen mukaan. Aikuiset pääsevät Tampereen Linnainmaan Hoplopiin aina maksutta.

 

Kauan HopLop-synttärit kestävät?

Voit valita lasten synttäreiden alkamisajankohdan itse. Teemahuoneessa synttäreitä voi viettää huonevarauksen keston ajan, jonka jälkeen juhlat jatkuvat vaikka sulkemiseen saakka leikkipuiston puolella. Leikkipuistossamme on monenlaisia leikkipisteitä ja voikin olla, että löytääkseen suosikkinsa on kokeiltava niistä kaikki läpi. Tampereen Linnainmaan HopLop on auki joka päivä 9-20.

Katso teemahuoneiden vapaat ajat tästä.

Minkä ikäiselle lapselle voin järjestää HopLop-synttärit?

Linnainmaan HopLop tarjoaa ikimuistoiset juhlat lähes kaikenikäisille lapsille mukavine ja monipuolisine liikkumistiloineen. Leikkipuiston tilat on suunniteltu turvallisiksi eri-ikäisille leikkijöille.

Myös aikuiset voivat nauttia oleskelutiloissamme tai kahvila-ravintolassamme sillä aikaa, kun lapset leikkivät. Tai jos itsekin innostut, on meillä aikuisetkin tervetulleita mukaan leikin hurmaan. Aikuiset pääsevät Tampereen Linnainmaan Hoplopiin aina maksutta.

Löydät leikkitiloistamme mm.:

jättitrampoliineja, suuren hämähäkinverkon, seikkailulabyrintin, kiipeilypaikkoja, sähköautoradan, isoja liukumäkiä, sähköisiä pelejä, monipelikentän, safarialueen ja ihan pienten lasten leikkialueen

Tule käymään tai tutustu leikkitiloihin tästä!

Synttäriherkkuja hampurilaisista hedelmiin

Synttärihumun tiimellyksessä nälkä yllättää varmasti. Lasten synttäripakettiin kuuluukin maittavat tarjottavat, jotka voit valita samalla, kun teet varsinaisen juhlapäivävarauksen. Valikoimasta löytyy herkkuja pienemmistä naposteltavista suurempiin syötäviin. Otamme huomioon myös kaikki erikoisruokavaliot sekä ruokarajoitteet.

Tutustu juhlatarjottaviin tästä!

LASTEN SYNTTÄREIDEN VARAAMINEN

Varaa lastensynttärit näppärästi varauskalenterimme kautta. Aloita puistolistauksesta valitsemalla Linnainmaan Hoplop ja valitse juuri teille sopiva juhlapäivä.

MILLOIN JUHLIJOIDEN MÄÄRÄ PITÄÄ TIETÄÄ?

Synttäreitä varatessa ei lasten lopullista lukumäärää tarvitse vielä tietää, arvio riittää. Kun vahvistat tiedot ennen juhlia, voit vielä tehdä muutoksia lapsimäärään – tarkemmat ohjeet vahvistuksen tekoon saat varauksen tehtyäsi. Lapsimäärää voi muuttaa vielä 2 päivää ennen juhlia soittamalla asiakaspalveluun.

Juhlijoita tulee kuitenkin olla vähintään kuusi ja valvojia yksi kymmentä lasta kohden.

MITEN ON MAKSUJEN LAITA?

Juhlista maksetaan 50€ suuruinen varausmaksu. Se huomioidaan loppumaksussa, joka suoritetaan tilaisuuden aikana. Poisjääneistä lapsista hyvitetään synttäreiden sisäänpääsymaksun hinta.

Puistoista löytyy poleteilla toimivia laitteita. Poletteja juhliin voi ostaa etukäteen varauspalvelustamme.

MITÄ JUHLAPÄIVÄNÄ TAPAHTUU?

Juhlapäivänä kannattaa saapua paikalle jonkin verran etukäteen, jotta juhlan kulkua ehditään käydä läpi yhdessä henkilökunnan kanssa. Vieraita voi odotella sille erikseen varatussa tilassa. Kun kaikki ovat saapuneet paikalle, ohjaa henkilökuntamme koko köörin juhlatilaan.

SITTEN VIELÄ PARI HUOMIOTA JUHLIJOILLE

HopLop-synttäreille kantsii pukeutua mukavasti ja sellasiin kuteisiin, joissa on kiva riehua.

HopLopissa seikkaillaan aina sukat tai sisätossut jalassa.

Juhlien alkua odotellaan synttärivieraille varatussa tilassa puiston aulassa. Kun koko porukka on koossa, tulee henkilökuntamme hakemaan vieraat juhlatilaan.

Loppuun tärkein: nappaa mukaan kahmalokaupalla juhlamieltä ja eikun seikkailemaan!

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN LASTENJUHLIA HOPLOPIIN

Toivotamme teidät tervetulleeksi Tampereen Linnainmaan Hoplopiin viettämään lasten synttäreitä.

Varaa juhlapäivä näppärästi varauskalenterimme kautta.

Voit myös soittaa varauspalveluumme: 010 837 3041 (avoinna ma-pe 9-17 ja la 9 – 14).

Varaa synttärijuhla!

Varattavissa olevat teemahuoneet

Avaruussynttärit

Galaksienvälinen taistelu on alkanut! Oletko valmis jännittävään seikkailuun universumin halki? Entä kuka voittaa taistelun universumin herruudesta?

Diskosynttärit

Ole tämän illan loistavin tähti! Syöksy tanssin pyörteisiin, nauti diskopallon kimalluksesta ja juhli upeassa biletunnelmassa yhdessä ystäviesi kanssa. Kenet sinä kutsut viimeiseen tanssiin?

Merirosvosynttärit

Ohoi, maata näkyvissä! Kerää joukkosi ja käännä merirosvolaivan nokka kohti aarresaarta. Meno meren tyrskyissä on hurjaa – uskallatko lähteä mukaan?

Prinsessasynttärit

Satumainen päivä prinsessana odottaa! Koe taianomaista loistoa kuninkaallisessa seurassa, nauti ihanasta hemmottelusta ja lähde uskomattomalle seikkailulle yhdessä ystäviesi kanssa. Satulinna odottaa!

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.