HopLop Vaasa

Olemme avoinna joka päivä 09 - 20

Lasten synttärit Vaasan HopLopissa

Rennot synttärijuhlat koko porukalle

Miltä kuulostaisi huolella suunnitellut lastenjuhlat, jossa viihtyvät lasten lisäksi myös aikuiset? Vaikka lapsen syntymäpäivä onkin yksi vuoden kohokohdista, juhlajärjestelyihin menee yllättävän paljon aikaa ja energiaa. Jos sinusta tuntuu, että juhlien järjestämiseen ei juuri nyt löytyisi aikaa, anna meidän auttaa.

Vaasan HopLopissa lasten synttärit voi järjestää paljon kehuja keränneissä teemahuoneissa. Synttärisankarin on vain päätettävä, tanssahdellaanko merkkipäivä diskon pyörteissä, hyppääkö koko juhlaseurue merirosvolaivaan vai onko tänä vuonna vuorossa taianomaiset prinsessasynttärit – valinnanvaraa on.

Varaa synttärijuhla!

JOTTA KAIKKI SUJUU MUKAVASTI,

listattiin alle vastauksia usein kuulemiimme synttärikysymyksiin.

Huolettomat lastenjuhlat

Kun järjestät lasten synttärit Vaasan Hoplopissa, voit huoletta antaa juhlajärjestelyistä koituvat kiireet meidän hoidettavaksemme. Juhlien järjestelyyn tottunut henkilökuntamme täyttää juhliin liittyvät toiveenne niin, että lasten lisäksi myös aikuiset nauttivat lastenjuhlista.

Juhlaväki on tottahan toki tervetullut myös leikkipuiston puolelle. Lasten synttäreillä juhlijoiden minimimäärä on 6, enimmäismäärä on 20.

Lasten synttäripaketti sisältää:

sisäänpääsyrannekkeet koko synttäriporukalle
oma juhlatila valitulla synttäriteemalla
teeman mukaiset juhlakoristelut
synttäritarjoiltavat
reipas lasten synttärihenkilökunta

Tarvitseeko lapsi valvojan HopLopiin?

Kaikilla synttärivierailla ei tarvitse olla omaa vanhempaa valvojana vaan synttäreillä riittää 1 vanhempi kymmentä pikkujuhlijaa kohden. Henkilökuntamme varmistaa synttärien onnistumisen, auttaa ja opastaa aina tarpeen mukaan. Aikuiset pääsevät Vaasan Hoplopiin aina maksutta.

Jos siis itsekin innostut puiston puitteista, olet tervetullut mukaan leikin hurmaan. Vaihtoehtoisesti voit nauttia oleskelutiloissamme tai kahvila-ravintolassamme sillä aikaa, kun lapset leikkivät.

Kauan HopLop-synttärit kestävät?

Vaasan HopLop on auki joka päivä 9-20. Voit siis valita lasten synttäreiden alkamisajankohdan itse. Teemahuoneessa synttäreitä voi viettää huonevarauksen keston ajan, jonka jälkeen juhlat jatkuvat vaikka sulkemiseen saakka leikkipuiston puolella. Leikkipuistossamme on monenlaisia leikkipisteitä ja voikin olla, että löytääkseen suosikkinsa on kokeiltava niistä kaikki läpi.

Katso teemahuoneiden vapaat ajat tästä.

Minkä ikäiselle lapselle voin järjestää HopLop-synttärit?

Vaasan HopLop tarjoaa ikimuistoiset juhlat lähes kaikenikäisille lapsille mukavine ja monipuolisine liikkumistiloineen. Leikkipuiston tilat on suunniteltu turvallisiksi eri-ikäisille leikkijöille.

Löydät meiltä mm.:

jättitrampoliineja, seikkailulabyrintin, kiipeilypaikkoja, sähköautoradan, isoja liukumäkiä, sähköisiä pelejä, monipelikenttä ja ihan pienten lasten leikkialueen

Tule käymään tai tutustu leikkitiloihin tästä.

Synttäriherkkuja hampurilaisista hedelmiin

Synttärihumun tiimellyksessä nälkä yllättää varmasti. Lasten synttäripakettiin kuuluukin maittavat tarjottavat, jotka voit valita kattavasta valikoimasta samalla, kun teet varsinaisen juhlapäivävarauksen. Valikoimasta löytyy herkkuja pienemmistä naposteltavista suurempiin syötäviin. Otamme huomioon myös kaikki erikoisruokavaliot sekä ruokarajoitteet.

Katso valikoima tästä!

LASTEN SYNTTÄREIDEN VARAAMINEN

Varaa lastensynttärit näppärästi varauskalenterimme kautta. Aloita puistolistauksesta valitsemalla Vaasan Hoplop ja valitse juuri teille sopiva juhlapäivä.

MILLOIN JUHLIJOIDEN MÄÄRÄ PITÄÄ TIETÄÄ?

Synttäreitä varatessa ei lasten lopullista lukumäärää tarvitse vielä tietää, arvio riittää. Kun vahvistat tiedot ennen juhlia, voit vielä tehdä muutoksia lapsimäärään – tarkemmat ohjeet vahvistuksen tekoon saat varauksen tehtyäsi. Lapsimäärää voi muuttaa vielä 2 päivää ennen juhlia soittamalla asiakaspalveluun.

Juhlijoita tulee kuitenkin olla vähintään kuusi ja valvojia yksi kymmentä lasta kohden.

MITEN ON MAKSUJEN LAITA?

Juhlista maksetaan 50€ suuruinen varausmaksu. Se huomioidaan loppumaksussa, joka suoritetaan tilaisuuden aikana. Poisjääneistä lapsista hyvitetään synttäreiden sisäänpääsymaksun hinta.

Puistoista löytyy poleteilla toimivia laitteita. Poletteja juhliin voi ostaa etukäteen varauspalvelustamme.

MITÄ JUHLAPÄIVÄNÄ TAPAHTUU?

Juhlapäivänä kannattaa saapua paikalle jonkin verran etukäteen, jotta juhlan kulkua ehditään käydä läpi yhdessä henkilökunnan kanssa. Vieraita voi odotella sille erikseen varatussa tilassa. Kun kaikki ovat saapuneet paikalle, ohjaa henkilökuntamme koko köörin juhlatilaan.

SITTEN VIELÄ PARI HUOMIOTA JUHLIJOILLE

HopLop-synttäreille kantsii pukeutua mukavasti ja sellasiin kuteisiin, joissa on kiva riehua.

HopLopissa seikkaillaan aina sukat tai sisätossut jalassa.

Juhlien alkua odotellaan synttärivieraille varatussa tilassa puiston aulassa. Kun koko porukka on koossa, tulee henkilökuntamme hakemaan vieraat juhlatilaan.

Loppuun tärkein: nappaa mukaan kahmalokaupalla juhlamieltä ja eikun seikkailemaan!

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN LASTENJUHLIA HOPLOPIIN

Toivotamme teidät tervetulleeksi Vaasan Hoplopiin viettämään lasten synttäreitä.

Varaa juhlapäivä näppärästi varauskalenterimme kautta.

Voit myös soittaa varauspalveluumme: 010 837 3041 (avoinna ma-pe 9-17 ja la 10-14).

Varaa synttärijuhlat

Varattavissa olevat teemahuoneet

Diskosynttärit

Ole tämän illan loistavin tähti! Syöksy tanssin pyörteisiin, nauti diskopallon kimalluksesta ja juhli upeassa biletunnelmassa yhdessä ystäviesi kanssa. Kenet sinä kutsut viimeiseen tanssiin?

Merirosvosynttärit

Ohoi, maata näkyvissä! Kerää joukkosi ja käännä merirosvolaivan nokka kohti aarresaarta. Meno meren tyrskyissä on hurjaa – uskallatko lähteä mukaan?

Prinsessasynttärit

Satumainen päivä prinsessana odottaa! Koe taianomaista loistoa kuninkaallisessa seurassa, nauti ihanasta hemmottelusta ja lähde uskomattomalle seikkailulle yhdessä ystäviesi kanssa. Satulinna odottaa!

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.