HopLop Vantaa, Varisto

Olemme avoinna joka päivä 09 - 20

Lasten synttärit Vantaan Variston Hoplopissa

Variston HopLopissa lasten synttärit voi järjestää erinomaisissa puitteissa ja sankarin toivomalla teemalla: kiinnostaako jännittävä seikkailu universumin halki, nautitteko diskopallon kimalluksesta, hyppäättekö merirosvolaivaan vai nautitteko satumaisen päivän prinsessoina – valinnanvaraa on.

Varaa synttärijuhla!

 

JOTTA KAIKKI SUJUU MUKAVASTI,

listattiin alle vastauksia usein kuulemiimme synttärikysymyksiin.

Mitä lasten synttäreihin sisältyy?

Juhlien järjestäjänä voit välttää juhlajärjestelyistä koituvat kiireet ja antaa lastenjuhlat meidän järjestettäväksemme. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme täyttää odotuksenne niin, että lasten lisäksi myös aikuisilla on hauskaa koko lasten synttärien ajan.

Variston Hoplopissa lasten synttäreihin kuuluu:

sisäänpääsyrannekkeet koko synttäriseurueelle
oma juhlatila valitulla synttäriteemalla
teeman mukaiset koristelut
haluamanne synttäritarjoiltavat sekä
reipas lasten synttäreiden henkilökunta.

Juhlaväki on tottahan toki tervetullut myös leikkipuiston puolelle. Lasten synttäreillä juhlijoiden minimimäärä on 6, enimmäismäärä on 20.

Voiko lapset jättää viettämään synttäreitä ilman huoltajaa?

Kaikilla synttärivierailla ei tarvitse olla omaa vanhempaa valvojana vaan synttäreillä riittää 1 vanhempi kymmentä pikkujuhlijaa kohden. Henkilökuntamme varmistaa synttärien onnistumisen, auttaa ja opastaa aina tarpeen mukaan. Aikuiset pääsevät Variston Hoplopiin aina maksutta.

 

Kuinka kauan voimme viettää lasten synttäreitä HopLopissa?

Voit valita lastenjuhlien ajankohdan alkamaan aamusta tai hieman myöhemmin iltapäivällä – silloin kun teille parhaiten sopii. Teemahuoneessa synttäreitä voi viettää huonevarauksen keston ajan,  jonka jälkeen juhlia jatketaan vaikka sulkemisaikaan saakka leikkipuiston puolella. Leikkipuistossamme on monenlaisia leikkipisteitä ja voikin olla, että löytääkseen suosikkinsa on kokeiltava niistä kaikki läpi. Variston HopLop on auki joka päivä 9-20.

Katso teemahuoneiden vapaat ajat tästä.

Minkä ikäiset lapset voivat viettää synttärinsä Hoplopissa?

Vantaan Variston HopLop tarjoaa teemahuoneineen ikimuistoiset juhlat lähes kaikenikäisille lapsille. Leikkipuiston puolelta löytyvät tilat ovat monipuoliset ja suunniteltu turvallisiksi eri-ikäisille lapsille. On muun muassa seikkailulabyrintteja, kiipeilypaikkoja, trampoliineja, sähköautoja ja liukumäkiä sekä ihan pienten lasten leikkialue.

Emme tietenkään ole unohtaneet aikuisia: voit rentoutua oleskelutiloissamme tai kahvila-ravintolassamme sillä aikaa, kun lapset leikkivät. Tai jos itsekin innostut, meillä aikuisetkin ovat tervetulleita mukaan leikin hurmaan.

Tutustu leikkitiloihin tai tule käymään!

Lasten synttäreiden tarjoilut

Touhutessa ja temmeltäessä nälkä voi yllättää pienet juhlijat. Synttäripakettiin kuuluukin tarjottavat, jotka varataan ravintola-kahvilamme kattavasta valikoimasta.

Voitte valita lastensynttäreille mieltymyksienne mukaiset juhlatarjoiltavat. Valikoimasta löytyy herkkuja sekä isoon että pieneen nälkään. Otamme huomioon myös kaikki erikoisruokavaliot sekä ruokarajoitteet.

Katso valikoima tästä.

Lasten synttäreiden varaaminen

 

Varaa lasten synttärit näppärästi varauskalenterimme kautta. Aloita puistolistauksesta valitsemalla Variston Hoplop ja valitse juuri teille sopiva juhlapäivä.

Varaa tästä!

MILLOIN JUHLIJOIDEN MÄÄRÄ PITÄÄ TIETÄÄ?

Synttäreitä varatessa ei lasten lopullista lukumäärää tarvitse vielä tietää, arvio riittää. Kun vahvistat tiedot ennen juhlia, voit vielä tehdä muutoksia lapsimäärään – tarkemmat ohjeet vahvistuksen tekoon saat varauksen tehtyäsi. Lapsimäärää voi muuttaa vielä 2 päivää ennen juhlia soittamalla asiakaspalveluun.

Juhlijoita tulee kuitenkin olla vähintään kuusi ja valvojia yksi kymmentä lasta kohden.

MITEN ON MAKSUJEN LAITA?

Juhlista maksetaan 50€ suuruinen varausmaksu. Se huomioidaan loppumaksussa, joka suoritetaan tilaisuuden aikana. Poisjääneistä lapsista hyvitetään synttäreiden sisäänpääsymaksun hinta.

Puistoista löytyy poleteilla toimivia laitteita. Poletteja juhliin voi ostaa etukäteen varauspalvelustamme.

MITÄ JUHLAPÄIVÄNÄ TAPAHTUU?

Juhlapäivänä kannattaa saapua paikalle jonkin verran etukäteen, jotta juhlan kulkua ehditään käydä läpi yhdessä henkilökunnan kanssa. Vieraita voi odotella sille erikseen varatussa tilassa. Kun kaikki ovat saapuneet paikalle, ohjaa henkilökuntamme koko köörin juhlatilaan.

SITTEN VIELÄ PARI HUOMIOTA JUHLIJOILLE

HopLop-synttäreille kantsii pukeutua mukavasti ja sellasiin kuteisiin, joissa on kiva riehua.

HopLopissa seikkaillaan aina sukat tai sisätossut jalassa.

Juhlien alkua odotellaan synttärivieraille varatussa tilassa puiston aulassa. Kun koko porukka on koossa, tulee henkilökuntamme hakemaan vieraat juhlatilaan.

Loppuun tärkein: nappaa mukaan kahmalokaupalla juhlamieltä ja eikun seikkailemaan

Älä kangistu kaavoihin – järjestä lastenjuhlat kodin ulkopuolella

Toivotamme koko juhlaporukan tervetulleeksi Variston Hoplopiin viettämään lasten synttäreitä.

Varaa lasten synttärit tästä tai varauspalvelustamme: 010 837 3041 (avoinna ma-pe 9-17 ja la 9 – 14).

Varaa synttärijuhla!

Varattavissa olevat teemahuoneet

Avaruussynttärit

Galaksienvälinen taistelu on alkanut! Oletko valmis jännittävään seikkailuun universumin halki? Entä kuka voittaa taistelun universumin herruudesta?

Diskosynttärit

Ole tämän illan loistavin tähti! Syöksy tanssin pyörteisiin, nauti diskopallon kimalluksesta ja juhli upeassa biletunnelmassa yhdessä ystäviesi kanssa. Kenet sinä kutsut viimeiseen tanssiin?

Merirosvosynttärit

Ohoi, maata näkyvissä! Kerää joukkosi ja käännä merirosvolaivan nokka kohti aarresaarta. Meno meren tyrskyissä on hurjaa – uskallatko lähteä mukaan?

Prinsessasynttärit

Satumainen päivä prinsessana odottaa! Koe taianomaista loistoa kuninkaallisessa seurassa, nauti ihanasta hemmottelusta ja lähde uskomattomalle seikkailulle yhdessä ystäviesi kanssa. Satulinna odottaa!

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.