POMPI POIS RUUDULTA!

KUUKAUDEN HOPLOPIT 29,90€

Pompi pois ruudulta! Hyppää keskelle seikkailua, jossa sankari oletkin sinä! Hommaa HopLop-kuukausipassi ja olet vauhdissa vaikka jokaikinen päivä. Ei tylsyys tartu, eikä tekemisen puute iske!  Oma Kuukausipassi livahtaa nyt hintaan 24,90.

USEIN KYSYTTYÄ

 • Mistä Kuukausipassin voi ostaa?
  Osta passi puistosta tai verkkokaupasta. Kun ostat passin verkkokaupasta, saat sähköpostiisi kupongin, jota vastaan voit lunastaa Kuukausipassisi puistosta. Kuukauden leikkiaika alkaa Kuukausipassin lunastushetkellä. Passi on myynnissä 1.8.-2.9.2019. Verkkokaupasta ostetun passin lunastus puistosta viimeistään 2.9.2019.
 • Kuinka usein Kuukausipassilla voi tulla seikkailemaan?
  Passilla voi seikkailla neljän viikon ajan niin usein kuin haluaa. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa HopLop synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.
 • Miten Kuukausipassi toimii?
  Kuukausipassi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus). Kuukausipassi on voimassa HopLopeissa kautta maan, paitsi Riihimäellä ja Rovaniemellä.
 • Mitä jos Kuukausipassi katoaa?
  Pidä passi hyvässä tallessa. Hävinnyttä passia ei hyvitetä eikä vaihdeta uuteen, edes kuittia vastaan.

 

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön. Lue lisää
Artboard Copy Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch. image/svg+xml