Joukkueet ja seurat

PARHAASSA SEURASSA

Mikäs kohottaiskaan paremmin jengin yhteishenkeä, kuin kreisikiva seikkailu – vai tekiskös sittenkin gutaa vähän erilainen treenipäivä, sellanen viidakkoteemainen ja kivantäyteinen? Oisko tiedossa peräti seuran bailut, kauden startti tai lopetus?

Tässähän teille just oiva paikka. HopLopissa viikarit reuhoo ja pomppii ja pitää superhauskaa parhaiden kamujen kanssa turvallisessa ja valvotussa ympäristössä.

Ja aikuiset pssst – kun tärkeät asiat on puitu kokoustiloissa, voi isommatkin hulivilit tulla leikkimään ihan ikään katsomatta!

Varaa ryhmätilaisuus tästä tai varauspalvelustamme:
010 837 3041 (avoinna ma-pe 9-17 tai la 9 – 17).

 

SEIKKAILE MENEMÄÄN

Tehokkain treeni on vaihteleva treeni – ja megakiva treeni. Ei pelkoa, etteikö hiki nousis pintaan! Seikkailutreenipäivän 12 € hintaan sisältyy normaalit sisäänpääsyt. Ja tän ei tarvii jäädä yhteen kertaan: voitte nimittäin kysäistä tarjousta toistuvista kausitreeneistä.

KAUDEN TIUKIMMAT BILEET

Pikkujoulut, päättärit, kauden avajaiset? Ai karamba, sehän ois juhlan aika! Tän helpommaks ei kiva juuri tuu – nauttikaa vaiks juhlaherkkuja samalla, kun katsotte videotykiltä kauden kohokohdat. Ruokineen alkaen 16,90 €/viikari!

PARHAAN SEIKKAILUPÄIVÄN AINEKSET:

HUIPPU YMPÄRISTÖ

HopLopissa viikarit reuhoo ja pomppii ja pitää superhauskaa  – turvallisessa ja valvotussa ympäristössä.

MAUKKAAT TARJOILUT

Riehuminen hiukoo, mut ei hätää – herkut, kotimaiset laatusafkat joka makuun hoituu erillisellä, ryhmävarauksen yhteydessä tehtävällä tilauksella.

 

KOKOUSTILAT

Järjestä palkitsemistilaisuudet tai seurapalaveri kätevästi.  Kokoustakaa tai keskittykää telmimiseen, kivaa ainakin riittää.

Voitasko auttaa?

Tässä ei tenkka poo tartte tulla, sillä autamme mielellämme. Rimpauta asiakaspalveluumme 010 8373 041 arkisin klo 9 – 17 tai lauantaisin klo 9 – 14. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva juttu. Voit myös täyttää tarjouspyyntölomakkeen ja otamme sinuun yhteyttä. Voit myös suoraan tehdä ryhmävarauksen varauspalvelumme kautta.

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.