PARHAASSA SEURASSA

Mikä kohottaisikaan paremmin jengin yhteishenkeä, kuin kreisikiva seikkailu – vai tekisikö sittenkin gutaa vähän erilainen treenipäivä, sellainen viidakkoteemainen ja kivantäyteinen? Olisiko tiedossa peräti seuran bailut, kauden startti tai lopetus?

Tässä teille just oiva paikka. HopLopissa viikarit saa viilettää ja pomppii ja pitää superhauskaa parhaiden kamujen kanssa turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. Ja aikuiset pssst – kun tärkeät asiat on puitu kokoustiloissa, voi isommatkin hulivilit tulla leikkimään ihan ikään katsomatta!

Varaa ryhmätilaisuus tästä tai varauspalvelustamme: 010 837 3041 (avoinna ma-pe 9-17 tai la 9 – 17).

 

SEIKKAILE MENEMÄÄN

Tehokkain treeni on vaihteleva treeni – ja megakiva treeni. Ei pelkoa, etteikö hiki nousisi pintaan! Seikkailutreenien ryhmähinta on nyt 9,90 €/junnu. Ja tämän ei tarvitse jäädä yhteen kertaan: voitte nimittäin kysäistä tarjousta toistuvista kausitreeneistä.

Hinnat eivät ole voimassa Rovaniemen tai Riihimäen puistoissa. Pyydä Rovaniemelle ja Riihimäelle tarjous suoraan puistosta.

KAUDEN TIUKIMMAT BILEET

Pikkujoulut, päättärit, kauden avajaiset? Ai karamba, sehän olisi juhlan aika! Tämän helpommaksi ei kiva juuri tule – nauttikaa vaikka juhlaherkkuja samalla, kun katsotte videotykiltä kauden kohokohdat.

PARHAAN SEIKKAILUPÄIVÄN AINEKSET:

HUIPPU YMPÄRISTÖ

HopLopissa viikarit riehuu ja pomppii ja pitää ylihauskaa  – turvallisessa ja valvotussa ympäristössä.

MAUKKAAT TARJOILUT

Riehuminen hiukoo, mutta ei hätää – herkut, kotimaiset laaturuoat joka makuun hoituu erillisellä, ryhmävarauksen yhteydessä tehtävällä tilauksella.

 

KOKOUSTILAT

Järjestä palkitsemistilaisuudet tai seurapalaveri kätevästi.  Kokoustakaa tai keskittykää telmimiseen, kivaa ainakin riittää.

Voitasko auttaa?

Tässä ei tenkka poo tartte tulla, sillä autamme mielellämme. Rimpauta asiakaspalveluumme 010 8373 041 arkisin klo 9 – 17 tai lauantaisin klo 9 – 14. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva juttu. Voit myös täyttää tarjouspyyntölomakkeen ja otamme sinuun yhteyttä. Voit myös suoraan tehdä ryhmävarauksen varauspalvelumme kautta.

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.