Koulut ja päiväkodit

SEIKKAILUILLA ON TAPANA AVARTAA

…ja siks meillä HopLopissa arkipäivät 9–15 on kuin tehty koulu- ja päiväkotiretkeilijöille, oli kyseessä sitten luokkaretki, liikuntapäivä tai erityiskiva oppitunti. Vai miltä kuulostais vanhempainilta ilman tarvetta lapsenvahdille?

Alle vähän terveellistä sapuskaa ja sit vaan peuhaamaan – kreisihauskoista aktiviteeteistä kun löytyy varmasti jokaiselle seikkailijalle jotain mieluista. Samalla aikuiset rentoutuu vaikkapa kahvikupposen äärellä.

Riehuminenkin voi nimittäin olla turvallista ja innostavaa – ja alkaen vain 8 € per hulivili.

KIVAA PÄIVÄKOTILAISILLE

Pienelle päiväkoti-ihmiselle päivä viidakossa kamujen kanssa on ihan mahdottoman kiva ja ikimuistoinen. Hintaakaan ei tuu kuin alkaen 8 € – ohjaajat ja opet riehuu toki ilmaiseksi.

KIVAA KOULUILLE

Erikoispäivät on aina best. Syys–maaliskuussa voi vaikka korvata liikkatunnin 8 €/lapsi, kun huhti–elokuussa 12 €/pää vietetään esimerkiks parhaat päättärit kreisikivan merkeissä!

RUOKA ON AINA KIVAA

Riehuminen hiukoo, mut ei hätää – herkut, kotimaiset laatusafkat joka makuun hoituu erillisellä, ryhmävarauksen yhteydessä tehtävällä tilauksella. Esimerkiks lihapullat muusilla ja sisäänpääsy kustantaa alk. 13,50 €/nuppi.

PARHAAN SEIKKAILUPÄIVÄN AINEKSET:

HUIPPU YMPÄRISTÖ

HopLopissa viikarit reuhoo ja pomppii ja pitää superhauskaa  – turvallisessa ja valvotussa ympäristössä.

MAUKKAAT TARJOILUT

Riehuminen hiukoo, mut ei hätää – herkut, kotimaiset laatusafkat joka makuun hoituu erillisellä, ryhmävarauksen yhteydessä tehtävällä tilauksella.

KOKOUSTILAT

Järjestä vanhempainillat kätevästi.  Kokoustakaa tai keskittykää telmimiseen, kivaa ainakin riittää.

Voitasko auttaa?

Tässä ei tenkka poo tartte tulla, sillä autamme mielellämme. Rimpauta asiakaspalveluumme 010 8373 041 arkisin klo 9 – 17 tai lauantaisin klo 9 – 14. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva juttu. Voit myös täyttää tarjouspyyntölomakkeen ja otamme sinuun yhteyttä. Voit myös suoraan tehdä ryhmävarauksen varauspalvelumme kautta.

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.