Hei koulut ja seurat!

Tässä teille ketterä tapa kerätä varoja.

Onko suunnitelmissa luokkaretki, leirikoulu, treenireissu tai joku muu tärkeä tapahtuma?  Mutta tällä kertaa haluatte päästä vähän helpommalla. Ei tuotteiden kuljetusta ja varastointia. Ei rahaliikenteen hallinnointia.

HOPLOP-KOODIT: HELPOIN TAPA PÄÄSTÄ TAVOITTEESEEN

Nyt voitte kerätä rahaa HopLop-koodeja jakamalla. Keräyskassaanne kilahtaa 4 euroa joka kerta, kun koodin saanut henkilö ostaa HopLopin verkkokaupasta sisäänpääsylipun. Koodeja kannattaa siis jakaa laajalti ja pitää samalla huisin hauskaa myyntipuhetta HopLopista.

Lisäkivaetu lipun ostajalle! Koodi antaa sisäänpääsylipun ostajalle 2 € alennuksen. Koodilla saa hintaedun Suomen kaikkiin HopLop Seikkailupuistoihin sekä Konalan Kiipeilymaailmaan Helsingissä.

Näin ketterästi keräätte varoja:

  • Tilaa HopLop-koodi omalle luokallesi tai seurallesi. Lomakkeen löydät tästä.
  • Jakakaa HopLop-koodeja aktiivisesti ja mahdollisimman monelle 2 kuukauden ajan.
  • HopLop ilmoittaa yhteyshenkilöllenne, kuinka monta koodia on lunastettu eli sisäänpääsylippua ostettu.
  • Teille maksetaan 4 € / koodilla ostettu sisäänpääsylippu. Rahat maksetaan luokkanne/seuranne tilille.

Osallistu retkiarvontaan jättämällä yhteystietosi

Saat lisätietoja varainhankinnasta ja samalla osallistut max. 30 lapsen retkipäivän arvontaan.

Tutustu Voita retki -kilpailun sääntöihin tästä.

Arvonta suoritetaan kaikkien osallistujien kesken 1.10.2019. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintona arvotaan maksimissaan 30 lapsen retki HopLopiin, joka tulee järjestää 31.12.2019 mennessä. Palkinto vastaa ryhmän sisäänpääsyä HopLopiin ja palkinnon arvo on maksimissaan 300€. Palkintoretkeä ei voi järjestää Rovaniemen, Riihimäen tai Keravan puistoissa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuttaa toiseen tuotteeseen.

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön. Lue lisää
Artboard Copy Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch. image/svg+xml