KREISIKIVAA LAPSILLE – JA LAPSENMIELISILLE

Hei. Kuka sanoi, että riehuminen kuuluis vaan polvenkorkuisille? Me ainakin ollaan sitä mieltä, että se on ihan jokaisen juttu. Oli teillä yritystapahtuma, asiakastilaisuus, kokous, tiimipäivät tai etsit tapaa palkita superahkera henkilökunta, mikä oiskaan fantsumpaa, kuin seikkailla viidakossa kivojen tyyppien kanssa?

 

 

LAHJAKSI SEIKKAILUJA

Miten palkita tiimin ahkerat puurtajat? Kivointahan se ois tehdä niin, että siitä hyötyy koko lahjansaajan perhe. Mikset siis antais päiväntäydeltä mukavaa ja meuhkaamista!

Valikoimastamme voit valita just teidän tarpeisiinne sopivankokoisen lippumäärän.

Tilaa lippupaketit varauspalvelustamme:
010 837 3041 (avoinna ma-pe 9-17 tai la 9 – 14).

Perhepäivät ja asiakastilaisuudet

Tiimihenki kattoon, huikea asiakastilaisuus tai palkinto reippaalle henkilökunnalle? Parhaat perhepäivät on tehty siisteistä, teidän toivomista aktiviteeteistä, hulluttelusta, parhaista tyypeistä, perheestä, hyvästä ruuasta ja kreisikivasta. Siks niitä kannattaa järjestää HopLopissa!

Perhepäivä HopLopissa voi sisältää yhteistä ohjelmaa tai perustua vapaaseen viihtymiseen puistossa. Huikeimman päivän takaa meidän ammattitaitoiset ja innokkaat ohjaajat, jotka liidaa porukan kohti kreisikivoja aktiviteetteja. Ohjelmapaketti räätälöidään just teidän toiveiden mukaan. Ei me ihan suotta olla koko perheen suosikkipaikka!

Virkistys- ja tiimipäivät

Tuntuuks työpaikka välillä lastentarhalta? Se on merkki siitä, et taitaa olla aika viedä viikarit viettämään vähän erilaista tiimipäivää. Kokoustakaa tai keskittykää telmimiseen, kivaa ainakin riittää.

Huikeimman tiimipäivän takaa meidän ammattitaitoiset ja innokkaat ohjaajat, jotka seikkailuaktiviteeteillä liidaa tiimin kohti parempaa viestintää ja yhteishenkeä. Ohjelmapaketti räätälöidään just teidän toiveiden mukaan. Ei me ihan suotta olla koko perheen suosikkipaikka!

 OTA YHTEYTTÄ

Täytä alla oleva tarjouspyyntölomake niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös rimpauttaa asiakaspalveluumme 010 8373 041 arkisin klo 9 – 17 tai lauantaisin klo 9 – 14.

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön. Lue lisää
Artboard Copy Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch. image/svg+xml