TIIMIT IHAN VILLIKS

Tuntuuks työpaikka välillä lastentarhalta? Se on merkki siitä, et taitaa olla aika viedä viikarit viettämään vähän erilaista tiimipäivää. Kokoustakaa tai keskittykää telmimiseen, kivaa ainakin riittää.

Aina vaan se jaksaa yllättää, miten aikuisuuden ikeestä hetkeks irti päästäminen tekee hyvää ihan koko poppoolle.

Ota yhteyttä varauspalveluumme 010 837 3041 (avoinna ma-pe 9-17 tai la 9 – 14) tai

PYYDÄ TARJOUS

 

 

TÄNÄÄN OHJELMASSA?

Huikeimman tiimipäivän takaa meidän ammattitaitoiset ja innokkaat ohjaajat, jotka seikkailuaktiviteeteillä liidaa tiimin kohti parempaa viestintää ja yhteishenkeä. Ohjelmapaketti räätälöidään just teidän toiveiden mukaan. Ei me ihan suotta olla koko perheen suosikkipaikka!

HUIPPUSAFKAA HUIPPUTYYPEILLE

Kaikki rakastaa hyvää ruokaa – ja mikä parasta, sen avulla jaksaa riehuu! Oli kyseessä kokouspäivä aikuisten kesken tai koko perheen tapahtuma, meiltä löytyy herkut just teidän makuun. Snäkkäilkää kokouksessa ihanat suolaiset ja makeet purtavat, isompiin tapahtumiin järjestyy erinomainen buffet-henkinen ruokailu!

KOKOUS KIVALLE

Pänniiks kokoustilat? No ei ihmekään. Eihän siellä oo ees köysiratoja. Meidän kokoushuoneet sen sijaan pitää virkeinä uneliaimmatkin osallistujat: ensiluokan tilat ja välineet isommankin kokouksen järjestämiseen löytyy ympäri Suomea. Klikkaa siis väsyneet palaverit parhaaseen kivaan!

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön. Lue lisää
MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.