HUPIA TEIDÄN PORUKALLA

Tiimihenki kattoon, huikea asiakastilaisuus tai palkinto reippaalle henkilökunnalle? Parhaat perhepäivät on tehty siisteistä, teidän toivomista aktiviteeteistä, hulluttelusta, parhaista tyypeistä, perheestä, hyvästä ruuasta ja kreisikivasta. Siks niitä kannattaa järjestää HopLopissa!

Ota yhteyttä varauspalveluumme 010 837 3041 (avoinna ma-pe 9-18, la 10-14) tai

Pyydä tarjous

 

 

TÄNÄÄN OHJELMASSA?

Perhepäivä HopLopissa voi sisältää yhteistä ohjelmaa tai perustua vapaaseen viihtymiseen puistossa. Huikeimman päivän takaa meidän ammattitaitoiset ja innokkaat ohjaajat, jotka liidaa porukan kohti kreisikivoja aktiviteetteja. Ohjelmapaketti räätälöidään just teidän toiveiden mukaan. Ei me ihan suotta olla koko perheen suosikkipaikka!

HUIPPUSAFKAA HUIPPUTYYPEILLE

Kaikki rakastaa hyvää ruokaa – ja mikä parasta, sen avulla jaksaa riehuu! Koko perheen tapahtumiin, meiltä löytyy herkut just teidän makuun. Snäkkäilkää kokouksessa ihanat suolaiset ja makeet purtavat, isompiin tapahtumiin järjestyy erinomainen buffet-henkinen ruokailu!

Yksityistilaisuudet

Perhepäivä tai asiakastilaisuudet yksityistilaisuutena HopLopissa on huisin hauska kokemus! Voit varata HopLopin yksityiskäyttöön puiston aukiolojen ulkopuolella tai vaikka koko päiväksi. Kysy lisää vaihtoehdoista ja suunnitellaan tapahtuma yhdessä!

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön. Lue lisää
MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.