Seikkailullinen iltapäiväkerho starttaa Ruoholahden HopLopissa keväällä 2019

Miksei jokainen iltapäivä voisi olla iloinen seikkailu? Ei hätää, kyllä se voi. Nimittäin nyt starttaa upouusi koululaispalvelu.
HopLop järjestää yhdessä Stella Kotipalveluiden kanssa seikkailullisen iltapäiväkerhon 1.-3. -luokkalaisille lapsille Ruoholahdessa keväällä 2019. Iltapäiväkerhon aikana tehdään juuri sitä, mitä kotonakin pitäisi tehdä, läksyt  ja syödään terveellisesti välipalaa mutta sen lisäksi pidetään hauskaa liikkumalla ja seikkailemalla Stellan ammattitaitoisten lastenhoitajien johdolla.

Tämän mukavammin ei iltapäivät koulun jälkeen voisi sujua.

Joka arkipäivälle
ohjattua toimintaa

Iltapäiväkerho toimii koko kevätlukukauden, 7.1. – 31.5.2019 arkipäivisin klo 12 – 18.

Ja yksi aivan älyttömän hieno juttu on, että ohjaajat hakevat lapset koulusta koulupäivän jälkeen ja siirtyvät HopLopiin kävellen tai julkisilla liikennevälineillä.

Joka arkipäivälle ohjattua toimintaa

Iltapäiväkerho toimii koko kevätlukukauden, 7.1. – 31.5.2019 arkipäivisin klo 12 – 18.

Ja yksi aivan älyttömän hieno juttu on, että ohjaajat hakevat lapset koulusta koulupäivän jälkeen ja siirtyvät HopLopiin kävellen tai julkisilla liikennevälineillä.

Lapsia voidaan hakea Lauttasaaren ala-asteelta, Drumsö Lågstadieskolalta, Salmisaaren ala-asteelta, Ruoholahden ala-asteelta, Helsingin kansainväliseltä koululta, Ressun peruskoululta, Jätkäsaaren peruskoululta ja Minervaskolalta.

Miks tää on niin hieno juttu?

Iltapäiväkerho on auki klo 18 asti. Aikataulujen kanssa ei siis tarvitse hätäillä joka päivä. Ohjattu toiminta tapahtuu mitä parhaimmassa ympäristössä, säällä kuin säällä. Siirtymä koululta iltapäiväkerhoon on turvallinen joka päivä, koska aikuinen on mukana. Stellan lastenhoitajat ovat ammattitaitoisia ja luotettavia. Lapsellesi on aikaa, koska ryhmäkoko on pieni. Yhdellä hoitajalla on enintään 15 lasta hoidettavanaan.

 

Mitä iltapäiväkerho maksaa?

Kokoaikainen
iltapäiväkerho

 Kokoaikainen iltapäiväkerho maksaa 290 € /kk

Osa-aikainen
iltapäiväkerho

Osa-aikainen iltapäiväkerho maksaa 25 € /päivä
(vähintään kolme päivää viikossa)

Osallistumismaksu sisältää

Osallistumismaksu sisältää vakuutuksen, valvotun siirtymisen koululta Ruoholahden HopLopiin, terveellisen välipalan, tilan käytön ja ohjaajien palvelun. Toimintaan sitoudutaan lukukausi kerrallaan (kevät / syksy).

Ennakkovarausmaksu on 50€ / lapsi, joka laskutetaan varauksen jälkeen. Varausmaksua ei palauteta. Summa hyvitetään ensimmäisen laskutuksen yhteydessä.

Näin siirtytään koulusta HopLopiin

Ensiksi – Iltapäiväkerhon ohjaaja menee koululle lapsia vastaan. Meillä on kaksi noutoaikaa päivässä, klo 12 tai klo 13.

Toiseksi – Ryhmä siirtyy HopLopiin joko kävellen tai julkisilla liikennevälineillä.
Käytämme julkisia, jos matka koululta HopLopiin on enemmän kuin yksi kilometri.
Julkisia käytettäessä lapsella tulee olla voimassaoleva oma matkalippu.

Kolmanneksi – Ryhmä saapuu HopLopiin ja seikkailullinen iltapäivä alkaa!

Ilmoita lapsesi iltapäiväkerhoon

Tietosi ovat hyvässä turvassa

Tietosi ovat hyvässä turvassa. Voit tutustua HopLopin tietoturvaselosteeseen tästä.

Ja Stellan tietoturvaselosteeseen pääset tästä.

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.