Upprymdhet för hela familjen!

Barn älskar att flytta, klättra och studsa. På HopLop viskar din fantasi de små benen för äventyr och framgångarna med upplevelsen ökar dina mun i dina öron. På HopLop får du roliga stunder från familjens glada kalas till en minnesvärd kalas.

Hos HopLop kan du lämna din inställning till kappan utan att oroa dig och låt lekrollen spela!

Läs mer

Barnkalas

Är det för jobbigt att ordna barnkalas mitt i den jäktiga vardagen? Inga problem, vi hjälper gärna. Ordna superroliga kalas i HopLop, enkelt och precis som ni vill ha det.

VILL DU JOBBA PÅ HOPLOP?

HopLop är ingen vanlig arbetsplats. Hos oss är medarbetarna stjärnorna som tänder gnistan av glädje hos bade barn och vuxna. Glada medarbetare är vår största tillgång!

Biljetter och seriebiljetter

Köp inträdes- och seriebiljetter samt presentkort i webbutiken. Biljetterna levereras via e-post i pdf-format och du kan själv skriva ut dem direkt efter köpet.

Lekplatser i parkerna

I HopLop är det tillåtet att leka! Våra parker är inspirerande och trygga lokaler fulla med roliga aktiviteter som sätter fart på hela familjen: spännande äventyrslabyrinter, roliga trampoliner, fartfyllda elbilar, hisnande rutschbanor…

Servering i parkerna

I vår caférestaurang hittar du fräscha sallader, läckra matportioner och snabbmatsfavoriter samt annat smått och gott. Vi strävar till att servera produkter som passar så många smaker och koster som möjligt.

APP.ALERTS.COOKIES.DESCRIPTION APP.ALERTS.COOKIES.READ_MORE
MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.