Fly med familjen från tråkighet

Finns det i er familj 3 till 5 barn? Och ni tycker om att ha jätte roligt? Och det skulle intressera med en familjebiljett, som råkar vara just nu i häftigt pris, nämligen 39€-49€? Jep, ni är just dom typerna. Sommaren blev just ett steg vildare.

Läs mer i
finska
Köpa
biljetter

Barnkalas

Är det för jobbigt att ordna barnkalas mitt i den jäktiga vardagen? Inga problem, vi hjälper gärna. Ordna superroliga kalas i HopLop, enkelt och precis som ni vill ha det.

Boka
kalas
Läs
mer

VILL DU JOBBA PÅ HOPLOP?

HopLop är ingen vanlig arbetsplats. Hos oss är medarbetarna stjärnorna som tänder gnistan av glädje hos bade barn och vuxna. Glada medarbetare är vår största tillgång!

Biljetter och seriebiljetter

Köp inträdes- och seriebiljetter samt presentkort i webbutiken. Biljetterna levereras via e-post i pdf-format och du kan själv skriva ut dem direkt efter köpet.

Läs
mer
Till
butiken

Lekplatser i parkerna

I HopLop är det tillåtet att leka! Våra parker är inspirerande och trygga lokaler fulla med roliga aktiviteter som sätter fart på hela familjen: spännande äventyrslabyrinter, roliga trampoliner, fartfyllda elbilar, hisnande rutschbanor…

Bekanta dig med
lekplatserna

Servering i parkerna

I vår caférestaurang hittar du fräscha sallader, läckra matportioner och snabbmatsfavoriter samt annat smått och gott. Vi strävar till att servera produkter som passar så många smaker och koster som möjligt.

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.