VI SES SNART!

Hoplop parkerna i Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Uleåborg, Birkala, Reso, Tammerfors och Vasa öppnar på torsdag 22.4. Andra parkerna är stängda tillsvidare.
HopLop Seinäjoki är öppet mån-fre 13-20, och lör-sön 10-19.

KontaktKöpa biljetter

Trygga lekar för barn

Parkerna är belagda med virusförstörare

Vi i personalen utför särskild rengöring och alla HopLop-parker är belagda med en självdesinficerande beläggning som utvecklats av det finska företaget Nanoi Finland, vilket effektivt förstör virus.

Bort med bakterier direkt vid dörren

Alla desinficerar sina händer under besöket med Virus Stop-strömskydd, vilket ger 120 minuters skydd mot virus. Kom bara till parken om du är frisk.

Behåll säkerhetsavstånd

Säkerhetsintervall är tydligt markerade i parken och kunder påminns om säkerhetsintervall med regelbundna påminnelser i mikrofonen.

Masker med

Vänligen respektera andra kunder och personal och bär en mask – vi rekommenderar starkt att alla över 12 år använder mask. Om du vill kan du köpa en engångsmask från oss i kassan eller använda din egen.

Boka tid online

För att undvika trängsel och underlätta spårbarheten ska lektider bokas på förhand via nätet.

Kom ihåg strumpor och en drickaflaska

Kom ihåg att på HopLop leker man med strumporna på av hygieniska skjäl. Under exceptionella tider är vattenpunkter reserverade för handtvätt. Så ta med en fylld drickaflaska eller köp en vattenflaska från parken.

ÄT I VÅR RESTAURANG

I parken äter man enbart produkter från vår restaurang. För barn under 1 år kan egen mat tas med. Egna vattenflaskor är tillåtna.

Vi använder cookies på vår webbsidor för att förbättra användarupplevelsen.Läs mer