Dra nytta av förmånskoden Månadspass

Födelsedagshjälten får ett Månadspass som present!

Ange koden MÅNADSPASS i bokningens prissammanfattning för att aktivera förmånen.  Som present får födelsedagshjälten ett helt eget HopLop Månadspass, med vilket man kan komma in fast varenda dag, under en hel månad.

1 Månadspass / barnkalas för 6 firare.

Årets roligaste kalas

Barnkalas från 13,90€/barn

HopLop-kalas löper lekandes. Du väljer bara dag och servering och vi förbereder allt! I prisen finns det alternativ beroende på din budget – och ett supertips: på vardagar firar du till ett billigare pris, från 13,90€ / barn.

Boka nu, avboka vid behov

Om ni får förhinder, ingen fara! Du kan omboka eller avboka barnkalaset ännu 48 h innan den planerade tiden. För bokningsavgiften får du ett kompenserande presentkort på 50 euro som är giltigt i 12 månader.

Läcker servering för barnens födelsedagskalas

Är kalasservering ett huvudbry? På HopLop kalasen gör vi allt för dig, din uppgift är bara att berätta hurudant kalas ni vill ha. Observera att man inte får ta med sig egen servering till HopLop kalas. Välj ett serveringspaket från HopLops utbud, samt från alternativen för tilläggsservering.

Munk-kalas

I kalsserveringen ingår: Popcorn, chips, godis, munkar, glass, juice och vatten.

Snack-fest

I kalsserveringen ingår: Popcorn, godis, Foccacina skink-ost, grönsaker (gurka och morot) med dip, glass, juice och vatten.

Popcorn-kalas

I kalasserveringen ingår: Popcorn, godis, glass, juice och vatten.

Kalasteman

Ska vi fira i discobollens strålar eller i sjörövarens hytt?
Välja kalastema enligt födelsedagshjältens önskemål och gör dagen oförglömlig!

Roliga inbjudningar för roliga vänner!

Ibland hinner man inte pyssla – nedan kan du ladda ner och skriva ut inbjudningskort till ditt HopLop-kalas.

Sjörövarinbjudan

Rymdinbjudan

Prinsessinbjudan

Discoinbjudan

Bra att veta om barnkalasen

Tillfälliga förändringar under kalasen

Denna gång serveras läckerheterna på en egen tallrik för varje firare. Vår personal delar ut de varma rätterna och glasskakan till alla. Så undviker vi att bobbor sprids.

I stället för att blåsa ut ljus och sjunga en sång ger hela kalassällskapet en stor applåd till födelsedagshjälten. Det gör vi för att öka säkerheten på kalaset.

Under corona-tiden avnjuter man endast HopLops kalasprodukter under kalasen. Det är inte tillåtet att servera en egen kaka eller annat som man hämtat med.

Vår personal ser till att födelsedagsfirandet sker med rena händer. Firarna tvättar och desinficerar händerna före och efter kalaset, samt innan man äter i rummet.

Bra att veta om barnkalasen

Vad händer under kalasdagen?

Det är bra för födelsedagsbarnet att komma till platsen för att vänta på gästerna cirka 15 minuter innan rumstiden börjar i väntområdet. Därefter går vi igenom festens gång och eventuell specialkost. Vi ger dig en rymlig HopLop-väska som bekvämt rymmer gåvorna som hjälten får. Slutbetalningen för festen betalas vid kassan.

Tillgång till födelsedagsrummet sker via handtvätt. Födelsedagsmaten du väljer är dukad i festsalen. Rummet står till ert förfogande i en timme.

Observera att du inte får ta med egen mat till HopLop-födelsedagar. Serveringspaketet väljs från HopLops urval samt ytterligare serveringsalternativ. Vi erbjuder kaffe till födelsedagsövervakare.

När rumstiden närmar sig sitt slut meddelar personalen festfolket i lokalen att äta de sista delikatesserna.

Äventyren kan fortsätta efter att rumstiden har tagit slut, även resten av dagen. Om du har valt ett guidat äventyr för din födelsedag börjar den efter att rumstiden har tagit slut. Det guidade äventyrsspelet varar max en halvtimme.

Efter festen skickar vi dig en feedbackundersökning via e-post.