Dra nytta av förmånskoden Månadspass

Födelsedagshjälten får ett Månadspass som present!

Ange koden MÅNADSPASS i bokningens prissammanfattning för att aktivera förmånen.  Som present får födelsedagshjälten ett helt eget HopLop Månadspass, med vilket man kan komma in fast varenda dag, under en hel månad.

1 Månadspass / barnkalas för 7 firare.

Årets roligaste kalas

Barnkalas från 13,90€/barn

HopLop-kalas löper lekandes. Du väljer bara dag och servering och vi förbereder allt! I prisen finns det alternativ beroende på din budget – och ett supertips: på vardagar firar du till ett billigare pris, från 13,90€ / barn.

Boka nu, avboka vid behov

Om ni får förhinder, ingen fara! Du kan omboka eller avboka barnkalaset ännu 48 h innan den planerade tiden. För bokningsavgiften får du ett kompenserande presentkort på 50 euro som är giltigt i 12 månader.

Läcker servering för barnens födelsedagskalas

Är kalasservering ett huvudbry? På HopLop kalasen gör vi allt för dig, din uppgift är bara att berätta hurudant kalas ni vill ha. Observera att man inte får ta med sig egen servering till HopLop kalas. Välj ett serveringspaket från HopLops utbud, samt från alternativen för tilläggsservering.

Munk-kalas

I kalasserveringen ingår: Popcorn, chips, godis, munkar, glass, saft och vatten.

Snack-fest

I kalasserveringen ingår: Popcorn, godis, Foccacina skink-ost, grönsaker (gurka och morot) med dipp, glass, saft och vatten.

Popcorn-kalas

I kalasserveringen ingår: Popcorn, godis, glass, saft och vatten.

Kalasteman

Ska vi fira i discobollens strålar eller i sjörövarens hytt?
Välja kalastema enligt födelsedagshjältens önskemål och gör dagen oförglömlig!

Roliga inbjudningar för roliga vänner!

Ibland hinner man inte pyssla – nedan kan du ladda ner och skriva ut inbjudningskort till ditt HopLop-kalas.

Sjörövarinbjudan

Rymdinbjudan

Prinsessinbjudan

Discoinbjudan

Bra att veta om barnkalas

Vad händer före kalaset?

Allt är redo när ni kommer: kalasrummet är dekorerat och bordet dukat! Om ni har köpt en aktivitet väntar den också på äventyrarna.

Den familj som ordnat kalaset tar emot gästerna och ser till att äventyren går bra i parken under hela besöket. Superviktigt! Alla ska ha strumpor på sig – också de vuxna – sen är det bara att festa!

Vi bjuder på kaffe eller te åt dem som övervakar kalaset. Antalet övervakande vuxna är inte begränsat.

Det kalasrum ni valt är reserverat åt er 1 timme. Ni kan komma till parken för att leka redan tidigare och fortsätta äventyren efter rumstiden. Ange tiden ni tänker komma i bokningen, så är vi redo att ta emot er!

Ni kan använda våra färdiga inbjudningsmallar eller så kan ni göra egna! Fråga gästerna på förhand om de har specialdieter och meddela dem till oss. Det är bra att be kalasgästerna komma lite innan ni ska börja, så går allt smidigt.

Om ni vill ha en extra överraskning åt gästerna kan ni beställa t.ex. presenter att ta hem. De vuxna kan ni glädja med egen servering: med förhandsbeställning får ni den med 50 % rabatt. Alla dessa beställningar kan enkelt göras via Mitt HopLop.

Kalasändringar kan göras i Mitt HopLop till 48 h innan kalaset börjar och efter det via kundservicen. Vid ändringar i sista minuten bör man kontakta kundservicen per telefon!

Bra att veta om barnkalas

Vad händer på kalasdagen?

Det är bra att vara på plats för att ta emot gästerna i god tid. Vi rekommenderar att ni kommer cirka 15 minuter före den tidpunkt ni angett på inbjudan (utom för kalas som börjar kl. 10). När ni kommer till parken, anmäl er för personalen vid kassan. De visar er till ett väntrum där kalasgästerna tas emot. Från kassan får ni en kasse för presenter.

Kalaset betalas vid kassan före kalaset eller under rumstiden. Det är viktigt att ni informerat oss om deltagarantalet så exakt som möjligt. Inträdesavgifterna uppbärs enligt deltagarantalet, men för kalasmaten kan ni debiteras enligt det på förhand anmälda antalet.

Om ni vill är ni välkomna att leka redan innan den bokade rumstiden! I så fall hänvisas barnen till äventyrsparken direkt från kassan med stämplar. När rumstiden börjar kallas barnen till kalasrummet. Viktigt! Alla tvättar händerna innan de går till kalasrummet och delikatessbordet.

När kalasrumstiden på en timme börjar kommer HopLops ceremonimästare till väntrummet eller kallar barnen till kalasrummet. Och hej, kom ihåg att tvätta händerna innan ni kommer till rummet!

HopLops ceremonimästare berättar de viktigaste lek- och säkerhetsanvisningarna. Hen presenterar kalasbordets läckerheter och eventuella andra beställda produkter. För tillfället dukas kalasrätterna åt varje gäst på en egen tallrik. Vår personal delar ut mat och glasstårta åt var och en. På så sätt förebygger vi spridningen av bobbor. Övervakarna får kaffe/tekuponger till HopLop-restaurangen av ceremonimästaren.

Ceremonimästaren hämtar glasstårtan: på födelsedagskalas får födelsedagsbarnet blåsa ut ljusen och gästerna sjunga en gratulationssång! Efter det kan ni fritt fortsätta kalasa och äventyra i parken tills rumstiden är slut. I det här skedet avlägsnar sig ceremonimästaren, men vår personal hjälper er vid behov med allt ni behöver.

Obs! Man får inte ta med sig egen mat eller dryck till kalaset. Kalasmaten väljs alltid ur HopLops kalassortiment. De färdiga paketen kan kompletteras med extra produkter.

När kalasrumstiden på en timme är slut kallar ceremonimästaren barnen till rummet. Om ni bokat en äventyrsaktivitet sätter ceremonimästaren igång den och barnen får gå igenom äventyrsleken på egen hand. Men personalen hjälper naturligtvis vid behov. Aktiviteten tar 10-30 minuter, beroende på deltagarna. Aktiviteten slutar vid kassorna. Efter det kan ni fritt fortsätta leka i äventyrsparken.

När aktiviteten satts igång eller rumstiden tagit slut är det dags att tacka för vår del! Har ni något gott kvar kan ni ta med det till kaféet om ni vill eller lämna kvar det för undanstädning. Rummet städas genast efter att den bokade tiden tagit slut.

Vi skickar en responsblankett per e-post åt den som bokat kalaset och väntar med intresse på svar: på så vis kan vi utveckla våra kalas så att de blir ännu bättre. Bland alla som svarar lottar vi månatligen ut ett HopLop-presentkort värt 50 €.

Vi ses snart igen! Vi erbjuder en Återkomstbiljett åt alla barnen till halva priset - endast 9,90 €. Ni kan skaffa dem vid kassan.