Köp på nätet och spara

Erbjudanden och biljetter förmånligt på nätet!

När du köper HopLop biljetterna på nätet sparar du pengar – HopLop erbjudanden och kampanjer är ofta bara tillgängliga på nätet och förhandsbiljetten är alltid ett par euro billigare. Övervakande vuxna och barn under 2 år kommer alltid in gratis! Köp först biljetten och kom sen ihåg att boka lektid för alla!

Boka lektid i förväg

Vi har begränsat det totala kundantalet i parkerna. För att undvika rusning tar vi in kunder i mindre grupper med en halv timmes mellanrum. Säkra din plats och boka lektid i förväg.

Prislista

 • Förhandsbiljett från nätet 18,00€

  Biljetten berättigar till inträde till HopLop för ett barn i åldern 2 år och uppåt. Biljetten är giltig i 30 dagar månader från inköpet.

 • Inträdesbiljett från parken 19,90€

  Biljetten berättigar till inträde till HopLop för ett barn i åldern 2 år och uppåt. Inträdesbiljett för sista timmen.

 • Inträdesbiljett för sista timmen 9,00€

  Inträdesbiljett för sista timmen är en inträdesbiljett för barn i åldern 2 år och uppåt. Biljetten är giltig under den sista timmen enligt parkernas öppettider. Biljetten är giltig i 30 dagar månader från inköpet.

 • Övervakande vuxna och barn under 2 år 0,00€
 • 4 gångers seriebiljett, spara upp till 4,90€/biljett 59,90€

  4 Gångers Seriebiljett är en seriebiljett för inträde för barn i åldern 2 år och uppåt. Seriebiljetterna säljs i paket på 4 biljetter, och de är giltiga i 6 månader från inköpet. Seriebiljetterna är inte personliga – de kan användas fast av hela släkten!

 • 8 gångers seriebiljett, spara upp till 7,40€/biljett 99,90€

  8 Gångers Seriebiljett är en seriebiljett för inträde för barn i åldern 2 år och uppåt. Seriebiljetterna säljs i paket på 8 biljetter, och de är giltiga i 12 månader från inköpet. Seriebiljetterna är inte personliga – de kan användas fast av hela släkten!