Små, stora och allt där emellan

Välkommen hela högen!

Samla ihop hela gänget och äventyra i strumpläst. Vare sig det handlar om en skolklass, föreningslag, daghemssmåttingar, firmagäng eller kamratgäng – vi hittar de allra bästa aktiviteterna för alla sorters sammansättningar. Gruppinträde från 6,90€/barn.

Serveringspaket med gruppriser

Matpaus med paus från studsmattorna

Välj serveringspaket. Vid behov kan du komplettera med hjälp av tilläggsservering.

  • Husmanskost för barn / barn 6,90€

    Köttbullar med potatismos, grönsallad, mjölk/saft/vatten

  • Delikatessbord för barn / barn 8,90€

    Köttbullar, knackkorv, gurk- och morotsstickor, dipp popcornsskål, godisskål, saft, vatten.

  • Lite godsaker / barn 4,00€

    Popcornsskål, godisskål, juice, vatten

Vanliga frågor

Bra att veta innan bokning

Du kan boka ett gruppbesök i vår kundtjänst per telefon eller e-post.

Ja. För att få förmånligare gruppinträde måste besöket bokas i förväg. Vid bokningstillfället säkerställer vi att det finns tillräckligt utrymme i parken, och att andra eventuella önskemål t.ex. gällande serveringen lyckas.

För att få bästa möjliga service lönar det sig att göra bokningen i god tid. Om det finns mycket utrymme i parken tar vi också emot bokningar i sista minuten. Du kan höra dig för om situationen direkt i vår kundtjänst.

Ja. Bokningen kan avbokas flexibelt. Om tillfället endast har inträden kan tillfället avbokas två dagar innan besöket (48h). Om servering har reserverats för tillfället kan tillfället avbokas fem dagar innan besöket. Vi förbehåller oss rätten att debitera beställaren för serveringen för avbokningar som görs efter det. Ta kontakt med vår kundtjänst när det gäller avbokningar.

Vår grupprissättning börjar när gruppen har minst tio barn. Gruppens storlek kan variera beroende på park. Till våra stora parker kan det bra komma en grupp med över 100 barn, så vi planerar flexibelt ett tillfälle som passar er.