SIN FÖDELSEDAG KAN MAN INTE VÄLJA – FESTEN KAN MAN.

Din födelsedag kan du inte bestämma, men du kan välja hur du vill fira den. Det bästa är ju att festa med bra vänner. I HopLop kan du vara rymdhjälte eller discofantast, smaska i dig supergod kalasmat – och naturligtvis vara med om tokiga äventyr i parken!

VUXNA GILLAR DET OCKSÅ

HopLop-kalas är dessutom helt sjukt enkla och praktiska för föräldrarna. Glöm mockarutsbakandet och skräcken att chokladglassen hamnar i soffan; ni kan fira ett oförglömligt kalas i HopLop utan sådana besvär. Vi har också läckerheter för de vuxna under festen.

HopLop kalas från 18,90€/barn

En inspirerande miljö ökar den festliga atmosfären i taket, firandet glädjer och du sparar tid och ansträngning mitt i vardagen. Födelsedagsfestet utförs enligt dina önskemål och delad njutning garanteras.

PSST! En värdefull fördel från måndag till fredag: varje parti kan få ett pris på 6 euro billigare! Priser från 18,90€/barn, gäller för fester i kaféet.

ALLA HAR RÄTT TILL KALAS OCH LEK.

Trillingar

Födelsedagen kanske inte är så där jätterolig när man måste dela den med två andra – 9 år i rad. Men fast man inte kan välja sin födelsedag kan man välja kalaset: HopLop ordnade ett oförglömligt 10-årskalas åt trillingarna Rasmus, Roki och Veeti. Alla är värda en egen superrolig bästa dag på året.

Skottdag

Födelsedagen är kanske årets bästa dag! Utom när den kommer bara vart fjärde år, som för Minea, 6, och Kati, 34, som är födda på skottdagen. Fast man inte kan välja sin födelsedag kan man välja sitt kalas: HopLop ordnade ett kalas för mamman och dottern där de festade för alla missade födelsedagar. Alla är värda en egen superrolig bästa dag på året.

KAN VI HJÄLPA TILL?

Glöm allt huvudbry – vi hjälper gärna till.
Ring vår kundservice 010 8373 041 vardagar kl. 9 – 17 eller lördag kl. 9 – 14.

NY KALASMAT

Kalas är verkligen roligt, och allra bäst är det när kalasmaten också är riktigt smaskig. För att maximera glädjen har vi förnyat våra kalasläckerheter så att det säkert finns något gott för alla smaker och oberoende av om ni är lite sugna eller vrålhungriga!

 

VÄLJ EN EGEN VÄRLD FÖR EN DAG

Segla iväg som sjörövare eller dansa loss på disco. Lek prinsessa eller åk ut i rymden bland stjärnorna. I våra temarum blir kalaset så roligt att ni inte glömmer det i första taget!

TREVLIGA INBJUDNINGSKORT ÅT TREVLIGA VÄNNER

Alltid hinner man inte pyssla. Skriv ut roliga inbjudningskort här.

FUNDERAR DU ÄNNU PÅ NÅGOT?

Läs de vanligaste kalasfrågorna och svaren här!

APP.ALERTS.COOKIES.DESCRIPTION APP.ALERTS.COOKIES.READ_MORE
MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.