Bekanta er tillsammans med barnet

Lekregler

Välkommen till HopLop för att leka och äventyra! Bekanta er med lekreglerna innan besöket. Glöm inte att i HopLop leker man på sitt eget ansvar.

Grejerna i skåpet

Ytterkläder lämnas i garderoberna eller i de pantsatta fackskåpen.  I garderoberna lämnar man kläder på eget ansvar.

Man äter i restaurangen

I parken avnjuter man endast produkter från vår restaurang. Mat för barn under 1 år får tas med till HopLop. Egna vattenflaskor är tillåtna. Fyll flaskan innan du kommer till parken.

Man äventyrar tillsammans

I HopLop leker barnen på den egna övervakarens ansvar. Barn över 8 år kan äventyra utan föräldrar.

Vi leker i strumpläst

Av säkerhetsskäl kan man inte vara barfota eller med skor på lekområdet.

Så här leker du säkert

Säkerhetsanvisningar på lekredskapen

Lekredskapen är markerade med säkerhetsanvisningar och begränsningar. Bekanta er med dem tillsammans innan lekarna. Om något väcker frågor står vår personal alltid till tjänst!

Vänta på din tur. På trampolinerna hoppar man en åt gången. Det är förbjudet att göra volter. Stanna ner farten innan du lämnar hopplattformen.

Köa lugnt. Gå direkt till bilen och akta dig för annan trafik. Håll benen på insidan av bilens skyddsbåge. Följ körriktningen och håll säkerhetsavstånd. Barn under 4 år endast i sällskap av en vuxen.

Klättra upp längs med handtagen. Rutscha ner endast på rutschbanan. Man får inte springa ner från vulkanen. Se upp för andra klättrare.

Vänta på din tur. Säkerställ att rutschbanan är tom innan du åker. Rutscha en åt gången: i en sittande ställning, med fötterna först och händerna på bröstet. Bromsa inte farten med händerna.

I rutschbanan får man inte gå eller klättra. Med donitsarna rutschar man ner en åt gången. Håll händerna och fötterna på donitsens insida.

Lekområdet är reserverat endast för små äventyrare. Barn över 4 år leker på de storas område.

Säkerhetsanvisningar

Trygga aktiviteter för barn

För att ni ska kunna leka säkert i parken har vi i samarbete med myndigheten satsat stort på leksäkerheten.

Vår personal utför specialstädningar, och alla HopLop parker är belagda med en självdesinficerande beläggning som utvecklats av det finska företaget Nanoi Finland. Beläggningen förstör virus effektivt.

Alla desinficerar sina händer under besöket. Kom bara till parken om du är frisk.

Säkerhetsavstånden är tydligt markerade i parken, och med regelbundna meddelanden i högtalaren blir kunderna påminda om säkerhetsavstånden.

Visst respekterar du väl andra kunder och personalen, och använder mask – vi rekommenderar starkt användning av masker för kunder över 12 år. Du kan köpa en engångsmask vid kassan eller så kan du använda din egen.

Med hjälp av tidsbokningssystemet och genom att begränsa lektiden har vi begränsat mängden kunder som besöker parken samtidigt.

Kom ihåg att man på HopLop av hygieniska skäl äventyrar med strumporna på. Under undantagstiden är vattenpunkterna reserverade för handtvätt. Ta därför med dig en färdigt fylld dricksflaska, eller köp en vattenflaska i parken.

Är ditt barn minst 8 år?

Välkommen på egna äventyr!

Om du skaffar ditt barn ett HopLop Lektillstånd kan hen komma till parken på egen hand – till exempel efter skolan. Du kan ansöka om Lektillståndet via Mitt HopLop-sidan.