HopLop är Finlands största äventyrspark

HopLop konsernen grundades 2005 och är idag Finlands största inomhus- och äventyrsparkedja för barn och en privat aktör inom barnmotion. Vårt sociala uppdrag är att skapa glädje och nöje i barnfamiljernas dagliga liv och göra det enkelt och säkert.

HopLop är en rikstäckande aktör inom barnmotion

HopLop verkar över hela landet och parker finns i alla provinser från Åbo till Joensuu och från Helsingfors till Uleåborg. HopLop-parker inkluderar också familjerestauranger av hög kvalitet och födelsedagsservice. HopLop verkar också framgångsrikt i Tyskland.

"Ja!" för alla barn och föräldrar

HopLop syftar till att göra samhället till ett mer barnvänligt och roligt ställe. För ofta hör barn ordet ”nej” (enligt vissa studier, upp till 400 gånger om dagen!). Det är därför vi tycker att det är vårt jobb att säga “ja!” och skapa platser där barn kan springa och leka, hoppa och flimra vilt – ha kul säkert och använda extra energi.

Många av oss på Hoplop lever själva ett familjeliv. Det är därför vi vet hur viktigt det är att föräldrar och vårdnadshavare också känner sig bekväma och kan koppla av. Lekplatserna är säkra, familjerestaurangerna erbjuder kvalitets hemlagad mat och sofforna är ett trevligt ställe att vila på medan de leker. Och när det är dags för en fest i familjen har vi roliga kompisfödelsedagar där allt är klart för dig.

Äventyrsglädjen säkert, snyggt och med hög kvalitet

Barnens och familjernas behov är alltid utgångspunkten för design och konstruktion av vår park. Vi har gjort HopLop till en mångsidig och säker äventyrspark där föräldrar kan låta sina barn röra sig fritt och roliga utmaningar räcker för alla åldrar.

Klättring, löpning och rörelse stödjer och låter ett barns självförtroende och mod växa, och när miljön är säker, behövs ordet nej överraskande lite.

All utrustning i våra parker är godkänd i enlighet med EU-standarder och vår parkpersonal kontrollerar deras lekbarhet och säkerhet dagligen. Med vårt hälsosäkra HopLop-program ser vi också till att alla HopLops är hygieniska: parker och utrustning rengörs dagligen, infektionsrisker hålls under kontroll och de förblir låga.

Var och en av oss är lika viktig

På HopLop behandlar vi alla våra kunder och anställda lika och med respekt. Mobbning, diskriminering eller annat olämpligt beteende är inte acceptabelt och vi tar upp missförhållanden när vi upptäcker dem.

HopLop tjänster

HopLops steg

2005

HopLop grundas.

2006

HopLops första generationens parkkoncept utvecklas och första HopLop byggs.

2007-2015

Nya HopLop-parker byggs i Finland.

2016-2017

HopLop 2.0. Den stora HopLop-parkmodellen håller på att utvecklas och HopLop kommer att förnyas helt. Byggandet av de befintliga stora parkerna påbörjas och parkerna öppnas för kunder.

2018-2019

Den första HopLop-parken i Tyskland öppnas. Parkerna HopLop Pasila Tripla och Helsinki Outlet kommer att byggas och öppnas för kunder.

2021-

Capman Special Situations Fund köper HopLop och företaget återgår till en tillväxtbana efter epidemin.

0

HopLop parker

0

Kundnöjdhet (NPS)

0

Barn och vuxna besöker parken varje år

De bästa minnena skapas tillsammans

Medan lekplatserna och anläggningarna i våra parker är centrala för en framgångsrik HopLop-upplevelse, är den vänliga och professionella servicen från vår personal det som gör ett HopLop-besök minnesvärt.

 

Skrattande ansikten och kundnöjdhetsbedömningar från kunderna om deras parkbesök i olika delar av Finland och Tyskland är viktiga indikatorer på vår framgång som styr våra handlingar och utveckling.

Äventyr är också ett roligt jobb

HopLop är en stor arbetsgivare för unga människor i hela Finland. Vi är det första jobbet för många unga. Vi ger våra anställda en varierad matsäck av arbetserfarenhet och möjlighet att ta ansvar, utvecklas och växa med sina arbetsuppgifter. Vi erbjuder också studenter och skolelever praktik, lärande på jobbet och möjligheter till bekantande av arbetsliv.