BOKA ÅRETS ROLIGASTE OCH FÖRMÅNLIGASTE UTFÄRD TILL HOPLOP!

Råkar ni ha ett gäng små vildbasare och behov av en lokal att stoja i? Svarade du jo är det ju utmärkt – i HopLop ordnas nämligen alla slags grupputfärder otroligt enkelt. Ta alltså ditt kompisgäng med och styr kosan mot superroliga äventyr!

 Idrottsföreningar 11,90€/barn –  Dagisgrupper  5,90€/barn eller skolgrupper 7,90€/barn

Utöver det förmånliga inträdet inkluderar alla gruppbokningar ett eget rum som bas för hela slurven, att förvara saker i och lugna ner sig i mellan varven. Rummet står till ert förfogande i minst två timmar, men lektid i parken har ni så länge det finns ork i benen. Gruppbokningar kan till skillnad från det normala göras redan från 8.30 framåt via kundservicen.

Smaskigt käk kan ni beställa separat i samband med gruppbokningen. Utfärden kan också bokas utan matpaket. Tar ni med egen matsäck måste ni boka ett rum för ätandet – ni får måltidsro och alla besparas försvunna semlor i bollhavet!

Utfärdspriserna gäller måndag till fredag klockan 10-15 för skolor, dagisar och idrottsföreningar. Du minns väl att det måste finnas en övervakare per 10 barn – om era egna vuxna inte räcker till kan ni beställa extra hjälp av oss så att ni säkert får en trygg och megarolig utfärdsdag.

Vår webbplats använder cookies. Genom att fortsätta utgår vi ifrån att vi har ditt tillstånd att placera cookies.Läs mer