TRE STEG MOT ETT TRYGGT ÄVENTYR!

Spritter det i benen? Under undantagsperioden kan du uppleva äventyr genom att på förhand boka en lektid härifrån. Det lönar sig att samtidigt köpa de billigare förhandsbiljetterna. Eftersom vi vill försäkra oss om att det finns tryggt med plats åt alla, kan endast en begränsad mängd äventyrare åt gången besöka parken. Var därför snabb med att boka en lektid åt ditt gäng. Kom ihåg att boka äventyrstid åt varje deltagare!

Hoplop rekommenderar användning av en ansiktsmask för alla över 12 år. Om du vill, kan du köpa en engångsmask från oss i kassan eller använda din egen mask.

BOKA LEKTID

För att undvika trängsel och underlätta spårbarheten ska lektider bokas på förhand via nätet.

BOKA LEKTID

FIXA BILJETTER

När du köper biljetter på förhand via nätet sparar du en slant och minskar trängseln vid kassan.

KÖP BILJETTER

VÄLKOMMEN

Kom till parken endast när du är frisk! Du kan kostnadsfritt annullera en bokning och använda biljetterna vid ett senare tillfälle.

AVBOKA TIDEN VID BEHOV

KOM IHÅG DE TIO GYLLENE ÄVENTYRSREGLERNA!

Under undantagsperioden är hänsynen mot andra viktig och en betydande del av vår gemensamma säkerhet. Kom därför till parken endast när du är frisk och följ de gemensamma reglerna.

1. TA INTE MED DIG ONÖDIGA SAKER

Packa lätt. Under undantagsperioden är förvaringsskåpen inte i bruk och förvaring i klädställningarna sker på eget ansvar, så förbered dig på att ta in värdeföremål till parken. Barnvagnen kan tas in i parken förutsatt att hjulen är rena och torra eller har egna skydd.

2. INGEN EGEN MATSÄCK

Egna matsäckar får av hygienskäl inte tas med till parken. Babymat för barn under 1 år kan du ta med och värma i kundmikron som finns i restaurangen.

3. TA MED STRUMPOR OCH DRICKSFLASKA

Kom ihåg att man av hygienskäl har strumpor på fötterna vid HopLop. Under undantagsperioden är vattenkranarna reserverade för handtvätt. Ta därför med en färdigt fylld dricksflaska eller köp en vattenflaska från parken.

4. BOKA LEKTID PÅ FÖRHAND

Kom ihåg att boka en lektid via nätet innan ni anländer till parken. Bokningen kan vara högst 4 timmar. Försäkra dig om att en äventyrstid har bokats åt varje deltagare! Annullera bokningen ifall du får förhinder. Annulleringen är kostnadsfri.

5. FIXA EN BILLIGARE FÖRHANDBILJETT

Du sparar en slant när du på förhand köper biljetter från HopLops nätbutik. På detta sätt minskar du också köbildningen vid kassan.

6. VIRUS-STOP – EFFEKTIVT HANDSKYDD

Stoppa bacilluskerna i dörren! Varje gäst inleder besöket med att smörja sina händer med det effektiva handskyddet Virus Stop, som ger ett 120 minuter långt skydd. Kom ihåg att alltid använda handskyddet efter handtvätt i samband med toalettbesök och innan en måltid.

7. VI LEKER TRYGGT

Från kassan får du lekregler, som man med fördel kan bekanta sig med tillsammans med barnet innan äventyret börjar. Notera att lekredskap, som inte kan rengöras ordentligt, tillsvidare har tagits ur bruk. Vänligen rengör kontaktytorna efter att du har använt elbilar eller spel, som fungerar med polletter.

8. HÅLL SÄKERHETSAVSTÅND

Under undantagsperioden leker vi i egna grupper och i kösituationer håller vi avstånd till parkens övriga äventyrare. Minns att diskutera detta med ditt barn och övervaka leksituationen. Framförallt vuxna behöver beakta säkerhetsavstånden i restaurangområdet och vid sofforna.

9. BORDSSKICK A LA HOPLOP

Ur vårt breda café- och restaurangutbud hittar ni exempelvis köttbullar med potatismos, sallader, hamburgare eller isdrycker, som svalkar blossande kinder. Platserna i restaurangen har minskats med tanke på säkerhetsavståndet och verksamheten har förnyats för att bli ännu säkrare. Vänligen ta hänsyn till matgästerna genom att vid behov förflytta dig till parken ifall restaurangens platser är upptagna.

10. FÖLJ LEKTIDEN

Vi har begränsat antalet kunder och lektider. Innan lektiden tar slut får du en påminnelse via SMS (lektiden är högst 4 timmar). Vänligen följ bestämda lektider så att också nya äventyrare får plats. Tack!

VI TAR HAND OM OSS SJÄLVA OCH ANDRA!

Vår webbplats använder cookies. Genom att fortsätta utgår vi ifrån att vi har ditt tillstånd att placera cookies.Läs mer