BOKA ÅRETS ROLIGASTE OCH FÖRMÅNLIGASTE UTFÄRD TILL HOPLOP!

 

Råkar ni ha ett gäng små vildbasare och behov av en lokal att stoja i? Svarade du jo är det ju utmärkt – i HopLop ordnas nämligen alla slags grupputfärder otroligt enkelt. Ta alltså ditt kompisgäng med och styr kosan mot superroliga äventyr!

Dagisgrupper kommer in för det förmånliga priset 8 €/barn

Dagisgrupper kommer in för det förmånliga priset 8 €/barn – till vårens ära studsar även skolgrupper och idrottsföreningar för samma pris.

 

Utöver det förmånliga inträdet inkluderar alla gruppbokningar ett eget rum som bas för hela slurven, att förvara saker i och lugna ner sig i mellan varven. Rummet står till ert förfogande i minst två timmar, men lektid i parken har ni så länge det finns ork i benen. Gruppbokningar kan till skillnad från det normala göras redan från 8.30 framåt via kundservicen.

 

Smaskigt käk kan ni beställa separat i samband med gruppbokningen. Utfärden kan också bokas utan matpaket. Tar ni med egen matsäck måste ni boka ett rum för ätandet – ni får måltidsro och alla besparas försvunna semlor i bollhavet!

 

Utfärdspriserna gäller måndag till fredag klockan 10-14 för skolor, dagisar och idrottsföreningar. Du minns väl att det måste finnas en övervakare per 10 barn – om era egna vuxna inte räcker till kan ni beställa extra hjälp av oss så att ni säkert får en trygg och megarolig utfärdsdag.

STOR MATSÄCK, LITEN MATSÄCK, VAD FÅR DET LOV ATT VARA?

Man blir hungrig av att härja, men ingen fara – vi har käk som säkert smakar.

 

Kalaspaket

Godis, popcorn, saft

5,50 €/barn

 

Matpaket

Köttbullar/nuggetar/vegetariskt, mjölk, saft, vatten

5,50 €/barn

APP.ALERTS.COOKIES.DESCRIPTION APP.ALERTS.COOKIES.READ_MORE
MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.