TALVIPASSEJA VIELÄ SAATAVILLA SEKÄ VERKOSSA JA PUISTOSSA

KUUKAUDEN HOPLOPIT 24,90€

Kylmästä lämpimään. Hommaa äkkiä oma Talvipassi hintaan 24,90 €, ennen kuin supertarjous sulaa pois! Talvipassilla leikit ja kiipeilet, pelaat ja peuhaat vaikka joka arkipäivä, yhden kuukauden ajan.

USEIN KYSYTTYÄ

 • Mistä Talvipassin voi ostaa?
  Osta passi puistosta tai verkkokaupasta. Kun ostat passin verkkokaupasta, saat sähköpostiisi kupongin, jota vastaan voit lunastaa Talvipassisi puistosta. Kuukauden leikkiaika alkaa Talvipassin lunastushetkellä. Passi on myynnissä 2.1.-14.1.2020. Verkkokaupasta ostetun passin lunastus puistosta viimeistään 2.1.2020
 • Kuinka usein Talvipassilla voi tulla seikkailemaan?
  Passilla voi seikkailla neljän viikon ajan niin usein kuin haluaa. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa HopLop synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.
 • Miten Kuukausipassi toimii?
  Kuukausipassi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus). Talvipassi on voimassa HopLopeissa kautta maan, paitsi Riihimäellä ja Rovaniemellä.
 • Mitä jos Talvipassi katoaa?
  Pidä passi hyvässä tallessa. Hävinnyttä passia ei hyvitetä eikä vaihdeta uuteen, edes kuittia vastaan.

 

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön. Lue lisää
Artboard Copy Created with Sketch. Artboard Created with Sketch. MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch. image/svg+xml