Nyt on tilaisuus päättää ihan itse! Lue lisätiedot alta, vinkkaa kaverille myös ja osta liput heti!

TERVETULOA HULIVILIT, ON TONTTUJEN VUORO VAHTIA!

Joulun alla saattaa monikin vanhempi kaivata vuorokauteen lisää tunteja, omaa aikaa ostoksilla käyntiin tai vaikkapa rentoutumiseen leffan parissa. Oli syy mikä tahansa, meillä on teille ratkaisu ja tässä on huomioitu myös ne perheen pienimmät! Ostamalla lipun verkosta, varmistat hulivilille paikan ohjattuun seikkailuiltaa tonttujen kanssa.

Ja mitäs tämä lysti maksaa? 26 euroa/hulivili. Ei paha!

Tuo hulivilisi meille illaksi leikkimään tonttujen kanssa ja syömään maistuvaa ruokaa! Tonttujen vahtivuoro pidetään perjantaina 14.12. klo 16-20 HopLopin ja ammattiopisto Gradian matkailualan tonttujen johdolla.

Tapahtumaan myydään vain ennakkolippuja verkosta. Lippuun sisältyy neljän tunnin ohjattu leikkiaika, iltaruokana lihapullia & ranskalaisia (G,L), piparinkoristelua, herkuttelua ja glögiä/mehua. Voiko hulivilillesi enää hauskempaa iltaa tarjota? Lupaamme leikkiä ja seikkailla mukana, sillä tontut rakastavat lapsia!

Heräsikö vielä kysymyksiä?

Lisätietoja saat henkilökunnaltamme soittamalla numeroon 010 8373 014 tai info.jyvaskyla@hoplop.fi. Tapahtumaan on rajoitettu määrä paikkoja, joten lippu kannattaa ostaa heti. Lapsen huoltaja allekirjoittaa hoitosopimuksen tuodessaan lapsensa paikalle. Mikäli lapsellasi on erityisruokavalio, olethan yhteydessä henkilökuntaamme lipun oston jälkeen. Alaikäraja hulivilille on neljä vuotta ja lapsen tulee osata joko suomea tai englantia osallistuakseen tapahtumaan. Mikäli lapsesi on alle 4-vuotias, ota yhteyttä HopLop Jyväskylään ennen lipun ostamista. HopLop Oy vakuuttaa hulivilit tapahtuman ajaksi.

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön. Lue lisää
MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.