Getjenny

Varpaat vikkelinä ja hoksottimet nokkelina

HopLop

Uudet, kutkuttavan jännät seikkailupelit nappaavat sinut mukaan selvittämään vallan kummallisia tapauksia.

Supistaan, että herra Tukaani on pulassa, Wanda yksisarvinen tarvitsee apua, merirosvokoulussa myrskyää… Seikkailupelin ohjeet piilevät puhelimessasi, mutta arvoitukset ratkaistaan puiston uumenissa. Ostamalla 6 poletin paketin ajanvarauksen yhteydessä saat valitsemasi seikkailupelin kaupan päälle.

Sitten vaan pääsylipulla sisään ja vauhdilla salaisuuksia ratkaisemaan!

Seikkailupeli on hauska puhelimen avulla suoritettava leikkimielinen rata, jossa seikkaillaan teemahahmojen mukana puiston aktiviteeteissa ja suoritetaan erilaisia tehtäviä. Seikkailuja voi suorittaa yhdessä lapsen kanssa tai lukutaitoinen lapsi voi leikkiä niitä itsenäisesti.

Saat seikkailupelin varaamalla leikkiajan seurueellesi ja lisäämällä ostoskoriin myös 6 poletin polettipaketin, joka sisältää pelin. Voit päättää maksatko ostokset heti verkkosivuillamme vai paikanpäällä saapuessasi leikkimään. Saat varauksesta vahvistusviestin sähköpostiisi, josta löydät myös linkin pelin aloitukseen.

 

Peli on pelattavissa vain HopLop puistossa ja pelilinkki on aktiivinen vain ajanvarauksenne ajan.

Jokaisessa pelissä on kuvaus, mistä ilmenee tehtävien ikätasot. Kaikkia pelejä voi kuitenkin pelata kaiken ikäiset, etenkin yhdessä aikuisen kanssa. Seikkailuasenne ratkaisee! Lapset kehittyvät jokainen omaa tahtiaan ja se mikä toiselle on helppoa, saattaa toiselle olla haastavaa. Kaikki lukutaidottomat lapset tarvitsevat seikkailuihin aikuisen mukaan ja mikäli lukutaidon omaava lapsi suorittaa radan yksin, kannattaa siihen varata enemmän aikaa, kuin aikuisen kanssa. Mitä isommille peli on suunnattu, sitä pidempään sen pelaaminen voi viedä, sillä tehtävät ovat haastavampia. Yleisesti pelit ovat pelattavissa 15-30 minuutin aikana.

Pelin voi aloittaa myös uudestaan saamasi pelilinkin avulla ajanvarauksen aikana.

Henkilökunta voi auttaa tässä tilanteessa paikanpäällä puistolla. Mainitkaa vain saapuessanne, että ajanvarauksenne aika on jo mennyt.

Voit näyttää kassalle saapuessasi Oma HopLop sivuiltasi ajanvarausta ja ostettuja tuotteita, jolloin henkilökuntamme voi auttaa pelin aloittamisessa kassallamme.

Voit ostaa niin monta seikkailua, kuin haluat. Mikäli et halua poletteja, vaan ainoastaan uuden seikkailupelin, voit ostaa sen HopLop puistojen kassoilta 2€ hinnalla.

Lue myös nämä

Lasten ohjatut seikkailut Mälsät kelit ulkona...

Lue lisää

HopLop innostaa lapset leikkiin ja seikkailuun...

Lue lisää

Tutkimus: Vanhemmat toivovat lapsilleen enemmän paineetonta...

Lue lisää

Ajankohtaista