Lahden HopLop on sulkeutunut 19.4.2023

Leikit jatkuvat Leo’s Leikkimaassa!

Lahden HopLop-puisto on sulkeutunut 19.4.2023, mutta leikit jatkuvat ihan siinä naapurissa, Leo’s Leikkimaassa! Kiitos teille kaikille hillittömän hauskoista ja huiman hurjista seikkailuista Lahden HopLopissa. Moni meistä HopLopin työntekijöistä siirtyy Leo’s Leikkimaahan, joten siellä nähdään!

Hyvä tietää

liput ikoni

Onko sinulla jemmassa HopLop-lippuja?

Ei hätää, ne käyvät myös 19.4. jälkeen Lahden Leo’s Leikkimaassa ja missä tahansa HopLop-puistossa ympäri maan. Samoin pelittävät voimassa olevat passit ja lahjakortit. Varaat vain leikkiajan ja maksat vierailun HopLop-lipputuotteella osoitteessa leosleikkimaa.fi 

synttärit ikoni

Oletko varannut synttärit HopLopiin?

HopLopin asiakaspalvelu on sinuun yhteydessä muutaman päivän sisällä. Hoidetaan yhdessä synttäreiden siirto Leo’s Leikkimaahan – ja hinta pysyy tietenkin samana.

Leikkilupa ikoni

HopLop Leikkilupa

Mikäli olet myöntänyt lapsellesi HopLop leikkiluvan, sillä voi jatkossa seikkailla myös muissa HopLop puistoissa. HopLop leikkilupa ei valitettavasti ole voimassa Leo's Leikkimaassa.

Saat 30 % alennuksen Leo's Leikkimaahan 

Rekisteröidy nyt Leo’s Familyyn, niin saat 2 lastenlippua 30 % alennuksella! Lisäksi pysyt kärryillä huimissa seikkailuissa: nappaat tarjouksia, osallistut kilpailuihin ja kuulet ekana Leo´s Leikkimaan uusimmat jutut.

Toimi näin:
1. Rekisteröidy Lahden Leo’s Familyyn 19.4.2023 mennessä.

2. Saat Family tilillesi uuden asiakkaan edun 20.4. Lue tarkemmat tiedot ja ehdot edun hyödyntämisestä täältä.

3. Hyödynnä lippuetu varatessasi leikkiaikaa. Lippuetu on voimassa 30.6.2023 asti.  

Rekisteröitymisetu vain uusille Leo’s tilin avaajille.

Leo leijona

Näin käytät Leo's etusi

1. Kirjaudu sisään Leo’s Family-tilille
2. Varaa leikkiaika ja osta liput. Etusi lasketaan automaattisesti ja näytetään oston yhteydessä.
3. Maksa pääsyliput.
4. Saavu leikkimään Leo’s Leikkimaahan! Näytä QR-koodia ostoksesta sisäänpääsykassalla kun saavut.

 

Ehdot:
Alennuksen hyödyntäminen vaatii kirjautumisen Leo’s Family-tilille. 30% alennus on käytettävissä leikkaikavarauksiin ennen 30.6.2023. Alennuksen voi hyödyntää vain yhdessä ostossa jossa on max. 2 lasta. Etu on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Alennetulla hinnalla ostettuja lippuja ei voi siirtää tai perua. Etu on käytettävissä vain verkossa tehtyihin lippuostoihin, jotka maksetaan maksukortilla tai Mobile Paylla.