m

Getjenny

Päivitetty 8.2.2024

Yhdistetty rekisteriseloste- ja informointiasiakirja

Tietosuojalaki 5.12.2018/1050

1. Rekisterinpitäjä

Leos HopLop OY (jäljempänä ”HopLop”), y-tunnus: 2006043-0, osoite: Silkkitehtaantie 5 G, 01300 Vantaa. Sovelluksen kehityksestä ja ylläpidosta vastaa HopLop.

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Elina Veteli
elina.veteli@hoplop.fi
Osoite: Silkkitehtaantie 5 G, 01300 Vantaa

3. Rekisterin nimi

HopLop kanta-asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on HopLopin ja asiakkaan välinen asiakassuhde (asiallinen yhteys). Rekisteriä käytetään HopLopin kanta-asiakasjärjestelmään ylläpitoon ja kehittämiseen. Liittymällä HopLopin kanta-asiakasjärjestelmään asiakas hyväksyy tietojensa hyödyntämisen HopLopin markkinointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Rekisteriä käytetään palvelujen toteuttamiseen ja kehittämiseen, asiakassuhteiden hoitamiseen, ylläpitämiseen, kehittämiseen, asiakasyhteydenpitoon sekä mainontaan ja markkinointiin. Markkinointi voi sisältää myös HopLopin yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja. Markkinoinnissa asiakkaan ostotietoja voidaan käyttää markkinoinnin kohdentamiseksi siten, että asiakas saa tietoa häntä kiinnostavista tuotteista ja palveluista. Tietoja voidaan käyttää HopLopin suoramainontaan ja -markkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimuksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt käsittelemästä häntä koskevia tietoja näihin tarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö

5.1 Asiakkaan perustiedot
Asiakkaan etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika, lasten syntymävuodet, liitetyn rinnakkaisjäsenen tiedot.

Rekisteröityneiden asiakkaiden osalta tallennetaan käyttäjätunnus ja salasana. Rekisteriin tallennetaan tieto siitä, onko asiakas antanut suostumuksen markkinointiin lain tarkoittamien sähköisten välineiden kautta tai onko rekisteröity kieltänyt tietojen käyttämisen suoramainontaan ja -markkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimuksiin.

5.2 Asiointitiedot
Rekisteriin tallennetaan seuraavia tietoja: asiakkaan ostosten ostotapahtumatiedot verkossa sekä HopLop-puistokäynneillä.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan itse ilmoittamat tiedot sekä asiakkaan osto- ja asiointitiedot HopLop-kassajärjestelmissä, yhteistyökumppaneiden tietojärjestelmissä sekä HopLopin sähköisissä palveluissa mukaan lukien HopLop-sovellus sekä HopLopin henkilöstörekisteritieto asiakkaan työsuhteesta HopLop-ketjuun.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisteritietoja ei luovuteta HopLop-ketjun ulkopuolelle paitsi lainsäädännön niin velvoittaessa. Rikosepäilytapauksissa tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa poliisille ja vahinkotapauksissa vakuutusyhtiölle.

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Tietojen luovuttamisessa noudatetaan voimassaolevaa tietosuojalainsäädäntöä.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä säilytetään sähköisesti. Rekisterin käyttö, tietojen muuttaminen ja käsittely tapahtuu ainoastaan monitasoisen käyttäjätunnistuksen avulla suojatun sovelluksen kautta. Rekisterin käyttö on sallittu ainoastaan nimetyille henkilöille, joiden tehtävänä on järjestelmän ylläpito ja hallinta. Rekisteritiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä, ja rekisterin käyttöä valvotaan.

9. Tietojen säilytys

Rekisteriin tallennettavat tiedot poistetaan rekisteristä asiakkaan kanta-asiakkuuden päättyessä.

10. Asiakkaan oikeudet

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, poistoa tai täydennystä, oikeus kieltää antamiensa tietojen käyttö suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten tms. henkilötietolain tarkoittamaan tarkoitukseen sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Asiaa koskevat pyynnöt tulee osoittaa rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä. HopLop vastaa tarkastuspyyntöihin kirjallisesti. Tarkistuspyynnöstä peritään kohtuullinen korvaus, mikäli edellisestä tarkastuksesta on kulunut vähemmän kuin yksi vuosi.

11. Kuvaus markkinointirekisteristä

11.1. Kävijäseuranta ja näyttömainonta

Sivustojen käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja muutoin kuin asiakassuhteen ylläpitämiseksi on tarpeellista. Ajanvarausten, verkko-ostojen, synttärivarausten, ryhmävarausten tai uutiskirjeitä tilanneiden antamat tiedot tallennetaan HopLopin asiakas- ja markkinointirekisteriin.

Sivuston kehittämistä varten sivuston käytöstä kerätään tilastollisia tietoja käyttäen Google Analytics 4 -palvelua (Google Ireland, Dublin, Irlanti). Google Analytics -evästeet tallentavat anonyymissä muodossa tietoja kuten mitä kautta käyttäjä on sivustolle tullut tai millä sivuilla ja kuinka pitkään käyttäjä on vieraillut. Sivujen käytöstä tilastoidaan käyttäjämäärä, käyttömaa, käyttöaika ja käytetty selain sekä sisällöt, joissa kävijä on vieraillut.

HopLop käyttää Google Analytics -palvelua myös näyttömainonnan ja uudelleenmarkkinoinnin tueksi. Kun vierailet sivustolla, sivusto voi jättää selaimeesi käyttäjäevästeen, jonka avulla voidaan näyttää kohdennettua HopLop Oy:n mainontaa yhteistyössä Google Irelandin kanssa. Voit hallita evästeiden käyttöä oman selaimesi asetuksista.

HopLop käyttää Google Signals ja Google Ads -toimintoja. Google Signals mahdollistaa käyttäjälle personoidun mainonnan tekemisen uudelleenmarkkinoinnissa. Jos sallit sekä tilastolliset- että markkinointievästeet ja olet kirjautunut selaimellasi tai mobiililaitteellasi omalle Google-tilille, Google-kirjautumisesi tietoja voidaan käyttää myös käyntiesi yhdistämiseen eri laitteilla, esimerkiksi mobiililaitteella ja tietokoneella (Google Signals). Palveluun liittyen käyttötietoja jaetaan anonyymisti Google Irelandin kanssa, jota he käyttävät HopLopin ja muiden sivustojen käyttämien analytiikkapalveluiden kehittämiseen ja vertailupohjaksi sivustojen käytöstä. Google Adsiin ja Signalsiin liittyviä asetuksia voit hallinnoida omalta Google-tililtäsi.

HopLop Oy käyttää myös Facebook (Meta Platforms Ireland Ltd, Dublin, Irlanti) ja LinkedIn (LinkedIn Corporation) -verkostojen konversio-, analytiikka ja yleisökohdennuksia.

11.2. Markkinoinnin automaatio

HopLopin www-sivustolla on markkinoinnin automaatiojärjestelmä, jota käytetään käyttökokemuksen parantamiseen.

11.3. Sähköpostimarkkinointi

HopLopin sähköpostitse lähettämissä uutiskirjeissä ja asiakasviesteissä on yksilöllisiä tai kampanjakohtaisia seurantakoodeja, joiden avulla arvioidaan kampanjoiden tehoa ja kohdentumista. Kaikissa uutiskirjeissämme ja sähköpostimarkkinointiviesteissä on linkki sähköpostimarkkinointikiellon asettamiseksi. Sähköpostimarkkinoinnin voi asettaa päälle tai pois rekisteröityneenä Oma HopLopin asiakkaana omissa tiedoissaan.

12. Evästekäytännöt

HopLop käyttää sivustollaan evästeitä (ns. cookie-toiminto). Eväste on sivuston käytön yhteydessä käyttäjän selaimeen tallennettava tekstitiedosto. Evästeet mahdollistavat esimerkiksi sivuston käyttäjämäärien seurannan ja tiedon keräämisen siitä, milloin ja miten sivustoa käytetään. Käyttämällä hoplop.fi -sivustoa hyväksyt vähintään välttämättömien evästeiden käytön.

Käytämme evästeiden hallintaan Cookie Information-työkalua. Kun tulet sivustolle ensimmäisen kerran, sinun tulee tehdä evästevalinnat. Pystyt hallinnoida omia evästeasetuksia myöhemminkin klikkaamalla sivustolla olevaa vihreää kuvaa oikeassa alakulmassa.  

Sivusto hyödyntää Google Analytics, Facebook Pixel ja Liana Technologies Oy:n mainontaominaisuuksia. Edellä kuvatut mainontakohdistamisen työkalut yksilöivät käyttäjän evästeillä ja keräävät anonyymiä oletustietoa koskien mm. käyttäjien sukupuolta, ikäryhmää ja yleisiä kiinnostuksen kohteita. Työkalut koostavat sivuston käytöstä raportteja, joita HopLop käyttää tilastoidakseen kävijämääriä ja parantaakseen palvelua. Lisäksi kerätyn tiedon avulla asiakkaalle voidaan kohdentaa häntä todennäköisesti kiinnostavaa markkinointia sivuston ulkopuolella esimerkiksi uudelleenmarkkinointia (retargeting) hyödyntämällä.

Asiakas voi kytkeä pois evästeiden käytön selaimensa asetuksista. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajalta. HopLop suosittelee evästeiden käyttöä sivustolla parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen saamiseksi.

Hyvä tietää Touhupassista

Touhupassi on myynnissä vain Leo’s Leikkimaan verkkokaupassa.

Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024.

Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus). Passi on voimassa 23.6.2024 asti ostopäivästä alkaen. Passi sisältää sisäänpääsyn myös kahdelle aikuiselle.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Pidä passi hyvässä tallessa. Hävinnyttä passia ei hyvitetä eikä vaihdeta uuteen, edes kuittia vastaan.

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

1.1.-30.1.2024

Verkkokaupan päivitys

Verkkokaupassamme on päivityskatko ke-to yöllä, n. klo 20.15 – 09.00. Päivityksen aikana verkkokauppa ei ole toiminnassa.

HopLop liput ja kampanjaliput ovat ostettavissa suoraan HopLop puistoista.

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 10.1.-29.2.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Kuukausipassin saa 1 / 7 juhlijaa (14 hengen synttäreillä 2 passia, 21 hengen synttäreillä 3 passia jne.).

Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus). Passi on voimassa kuukauden juhlapäivästä alkaen. Jos pidät juhlasi HopLop puistossa, kuukausipassi on voimassa kaikissa HopLopeissa. Jos pidät juhlasi Leo’sissa, kuukausipassi on voimassa Leo’s leikkimaissa.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Pidä passi hyvässä tallessa. Hävinnyttä passia ei hyvitetä eikä vaihdeta uuteen, edes kuittia vastaan.