Jyväskylän HopLop ja Leo’s Leikkimaa laittavat hynttyyt yhteen

HopLop siirtyy uuteen osoitteeseen 

HopLop ja Leo’s Leikkimaa yhdistävät leikkivoimansa. Käytännössä se menee niin, että Leo’s sulkee ovensa ja HopLop muuttaa Leo’sin tiloihin Alasinkatu 7 pienen rempan jälkeen.

Jyväskylän uuden HopLopin avaus siirtyy

HopLopin avaus siirtyy sadevesivahingon vuoksi. Kiinteistön kattoremontin yhteydessä Jyväskylän Alasinkadun uudessa HopLopissa on tapahtunut voimakkaan myrskyn aiheuttama uusi sadevesivahinko tiistaina 20.6. Vesivahingosta johtuen aiemmin ilmoitettu HopLopin avauspäivä siirtyy syksyyn. Ilmoitamme uuden avajaispäivän heti kun aikataulu tarkentuu.

Yhtään hoppailupäivää ei jää väliin, sillä Sorastajantien HopLop on auki koko ajan.

Jos sinulla on kysyttävää syntymäpäiväjuhliin, ryhmävarauksiin, lipputuotteisiin tai ajanvarauksiin liittyen ota yhteyttä HopLopin asiakaspalveluun.

Sisäleikkipuisto Jyväskylässä täynnä riemua

HopLop – sisäleikkipuisto Jyväskylässä tunnetaan hauskoista synttärijuhlista ja upeista seikkailuista. Suuntaako teidän porukka ensimmäisenä sähköautoille, pommitatteko pelikumppaneita pallokanuunoilla vai sukellatteko suoraan pallomereen?

Arvoituksia ja agentteja

Kutkuttavaa puuhaa nerokkaille hoploppaajille!

Varaudu siis jänniin juttuihin, kun kesällä hoploppaat. Nappaa kassalta tutkintakortti ja lähde omin toimin selvittämään mysteerejä. Jeesaa agentti Jasse Pondia ja auta saamaan konnat kiipeliin. Tai pähkäile seikkailupelien arvoituksia: osta polettipaketti kassalta, niin vinkit piilevät puhelimessasi ja ratkaisut puiston uumenissa. Lisäksi kesään mahtuu muutakin ylläripuuhaa ­– pysy siis valppaana, kun seikkailet!

Leikkisäännöt ja turvallisuus

Hyvä tietää ennen puistoon saapumista

Vipattaako vauhtivarpaat? Olemme panostaneet voimakkaasti leikkiturvallisuuteen yhteistyössä viranomaisen kanssa, jotta voitte leikkiä puistossa turvallisesti.

Oma HopLop jäsenen etu

Oma HopLop jäsenenä voit varata leikkiajan ja maksaa sisäänpääsysi edullisemmin ennakkoon. Varaamalla leikkiajan varmistat myös paikkasi puistossa.

Muksut messiin ja syömään!

HopLopin ruokalista on nyt entistäkin herkullisempi. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun ja myös vegaanit on huomioitu entistä paremmin ruokalistalla.

Vaivattomat lasten synttärit

HopLop-synttärit hoituvat leikiten! Valitset vain päivän ja tarjoilun, me hoidamme kaiken valmiiksi.