m

Getjenny

Spurttaa syksyyn liikuntakerhossa!

 Syksyn Sport Kidz -liikuntakerho on pian lähtöviivoilla ja pinkaisee matkaan 28.8.! Kerhotunteja on kahdeksana keskiviikkona ja jokaisella kerralla sujahdetaan ihan uuden lajin pariin. Liikuntakerhon hinta on 140€ ja hintaan sisältyy kahdeksan Sport Kidz -kertaa, Sport Kidz -t-paita, kassi ja juomapullo. Tarjoamme jokaisella kerralla välipalan, ja kerhon päätteeksi lapset saavat mitalin ja diplomin. Ole nopea ja varaa paikkasi 14.8. mennessä ja spurttaa syksyyn vauhdilla!

Joukkueiden ja seurojen tilaisuudet HopLopissa

Pienille ja isoille ikiomat kerhot

Syksyn Sport Kidz alkaa 28.8. ja luvassa on kahdeksan leikkisän hauskaa liikuntatuntia kerran viikossa lokakuun puoliväliin asti. Pienemmät 4-5-vuotiaat seikkailevat joka keskiviikko klo 16.45-17.30 ja isommat 6-7-vuotiaat klo 18.00-18.45. Lisäksi puistossa voi vipeltää vapaasti tunti ennen ja jälkeen liikuntakerhon.

Sport Kidz järjestetään kaikissa HopLopeissa ja Leo’s Leikkimaissa, joten nyt on varaa valita se mieluisin puisto! Liikuntakerho järjestetään, kun osallistujia on riittävästi.

Osaavat ohjaajat innostavat liikkumaan

Ohjaajamme ovat saaneet kattavan koulutuksen lasten kanssa toimimiseen ja liikkumiseen. He huomioivat jokaisen lapsen positiivisesti kannustaen ja onnistumisista iloiten. Unohtamatta kuitenkaan järjestelmällisyyttä, joka takaa turvalliset leikit ja liikkumisen.

Jokaisella ohjaajalla on oma lapsiryhmänsä. Ohjaaja on vastuussa lapsista koko kerhotunnin ajan. Näin varmistamme, että lapsilla ja vanhemmilla on mukavan turvallinen olo ja voidaan tassut tömisten porhaltaa uusiin seikkailuihin!

Koko perheen tapahtumat HopLopissa

Hyvä tietää Sport Kidz liikuntakerhosta

Kaikissa Suomen Leo’s Leikkimaissa (pl. Leo’s Tripla) ja HopLopeissa, mikäli minimiosallistujamäärä täyttyy.
Tällä hetkellä Sport Kidz järjestetään kaksi kertaa vuodessa, kerran syksyllä ja kerran keväällä. Jokainen kerho koostuu kahdeksasta kerhotunnista.
 
Syyslomaviikolla kerho pitää tauon ja jatkuu taas normaalisti syysloman jälkeen.
Toiminta on suunniteltu 4-7-vuotiaille lapsille.
Leikkisän hauska liikuntakerho sisältää kahdeksan kertaa ja hinta on 140€. Jos varaat ja maksat 30.6.2024 mennessä hyödynnät nopean varaajan 20% edun.
 
Hintaan sisältyy kahdeksan Sport Kidz -kertaa, Sport Kidz -t-paita, kassi ja juomapullo. Tarjoamme jokaisella kerralla välipalan, ja kerhon päätteeksi lapset saavat mitalin ja diplomin.
Varaa kerho kätevästi varausjärjestelmästämme. Varaus sulkeutuu viikkoa ennen kerhon alkua. Viime hetken varauksissa ja muissa leiriin liittyvissä kysymyksissä asiakaspalvelumme auttaa hello@leoshoplop.fi
Maksu suoritetaan viimeistään 3 viikkoa ennen kerhon alkua. Myöhäisemmistä peruutuksista veloitamme 50€ peruutusmaksun.
Tutustumme joka viikko uuteen liikuntalajiin. Teemoja on 8 erilaista (à 45 minuuttia). Tunneilla lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia lajeja, kuten jalkapalloa, voimistelua, salibandyä, koripalloa, käsipalloa, esterataa, pyöräilyä ja tanssia.
Koulutetut ohjaajamme huolehtivat lapsista jokaisen kerhotunnin aikana. Suosittelemme vanhempia odottamaan ravintolassamme tai muualla lähistöllä kerhotunnin ajan.
Pidätämme oikeuden peruuttaa tai muuttaa Sports Kidz kerhon aikaa tai päivää, mikäli osallistujia ei ole riittävästi. Mikäli näin tapahtuu, olemme sinuun yhteydessä hyvissä ajoin ja saat varauksestasi täyden hyvityksen peruutettaessa.

Sport Kidzin liikuntalajit

Tutustumme joka viikko uuteen liikuntalajiin. Teemoja on 8 erilaista (à 45 minuuttia) ja viimeisellä viikolla nelistämme nuuskien myös aarteenetsintään.

Viikko 1 – Jalkapallo

Pallot peliin ja uudet taidot kehiin! Juostaan, hypitään, väistellään, heitellään, opitaan tasapainonhallintaa. Tehdään syöttöharjoituksia ja harjoitellaan täydellisen maalin tekemistä! Lopuksi hauska futismatsi.

Viikko 2 – Voimistelu

Nyt taivutaan moneksi! Venytään ja vemputellaan, harjoitellaan koordinaatiota, ketteryyttä ja tarkkuutta. Ja kokeillaan, miten liikkeet taipuvat myös taaksepäin!

Viikko 3 – Salibandy

Vauhtia ja vipellystä! Nyt opitaan käsittelemään mailaa, liikuttamaan palloa ja syöttämään taitavasti kaverille. Sitten pelataan ja pidetään hauskaa!

Viikko 4 – Yleisurheilu

Nyt tömisee tassut! Hypitään, ponnistetaan, juostaan, opitaan kehon hallintaa ja ketteryyttä. Kokeillaan eri lajeja yhdessä kamujen kanssa.

Viikko 5 – Käsipallo

Sanovat, että käsipallo on maailman vauhdikkain pallopeli! Siispä menoksi: juostaan, hypitään, heitetään, syötetään, harjoitellaan maalintekoa ja pelataan yhdessä ystävien kanssa.

Viikko 6 – Estejuoksu

Pois alta, täältä tullaan! Edessä siintää huima rata, jossa seikkaillaan vapaalla tyylillä, leikkien ja loikkien. Päivän päätteeksi valloitetaan tulivuori!

Viikko 7 – Pyöräily

Polkaistaan homma käyntiin! Pyöräillään pitkin poikin rataa ja väistellään kartioita. Siinä taidot, tasapaino ja koordinaatio kehittyvät kuin huomaamatta! Tunnin aikana harjoitellaan myös liikennesääntöjä.

Viikko 8 – Tanssia ja aarteenetsintää

Muuvit haltuun! Treenataan yksinkertaisia ja hauskoja tansseja, jotka kehittävät myös koordinaatiota ja motorisia taitoja. Sitten vauhtivarpain aarteenetsintään! Tunnin päätteeksi ojennetaan kultamitalin ja diplomin jokaiselle lapselle erinomaisesta osallistumisesta Sport Kidzissä!

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi