Retket alk. 7,90€/lapsi

Seikkailutreeni joukkueille ja seuroille

Nyt on tarjolla vapaat kuviot, eikä mitään perustekemistä. Päästä porukka irti ja vauhtiin! Seikkailemaan, pelaamaan, liikkumaan, nauramaan vatsalihakset kipeiksi! Sen jälkeen poppoo pöytään ja maistuva tankkaus. Pyydä tarjous parin tunnin yksityisseikkailulle ennen puiston aukeamista ja ryhmäruokailulle.

Seikkailupäivän ainekset

Paljon tekemistä

Ryhmäsisäänpääsy alk.7,90€/lapsi, sisältää 4 tunnin seikkailuajan. Käytössänne koko puiston aktiviteetit.

Maistuva ruokailu

Edulliset ryhmätarjoilut toiveidenne mukaan. Valitse kaikille sopiva kotiruoka tai herkkuja pikkunaposteluun.

Aikuiset ilmaiseksi

Valvovat aikuiset vierailevat HopLopeissa aina ilmaiseksi. Vähintään yksi valvoja / 15 lasta.

Usein kysyttyä

Hyvä tietää ennen varaamista

Voit varata ryhmävierailun asiakaspalvelustamme puhelimitse tai sähköpostilla.

Kyllä. Jotta voitte saada edullisemmat ryhmäsisäänpääsyt, vierailu pitää varata etukäteen. Varmistamme varaushetkellä, että puistossa on riittävästi tilaa ja muut mahdolliset toiveet vaikkapa tarjoilujen osalta onnistuvat.

Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin parhaan mahdollisen palvelun saamiseksi. Jos puistossa on tilaa, otamme vastaan myös viime hetken varauksia. Tiedustele tilannetta suoraan asiakaspalvelustamme.

Kyllä. Varauksen voi perua joustavasti. Jos tilaisuudessa on vain sisäänpääsyjä tilaisuuden voi perua kaksi päivää ennen vierailua (48h). Jos tilaisuuteen on varattu tarjoiluja, tilaisuuden voi perua viisi päivää ennen vierailua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista pidätämme oikeuden veloittaa tilaajaa tarjoiluiden osuudesta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme peruutusten osalta.

Ryhmähinnoittelumme alkaa, kun ryhmässä on vähintään kymmenen lasta. Ryhmän koko voi vaihdella puistosta riippuen. Isoihin puistoihimme voi hyvin tulla yli 100 lapsen ryhmä, joten suunnitellaan teille sopiva tilaisuus joustavasti.