m

Getjenny

Eka kerta HopLopissa? Nappaa vinkit hauskaan seikkailuun!

Juuri nyt on hyvä aika aloittaa HopLop-seikkailut! Jokainen ikä on ihan paras, kun kyseessä on hoploppailu. Liian nuoria tai vanhoja seikkailijoita ei olekaan! Tästä artikkelista löydät parhaat vinkit ensikertalaisille huimaan HopLop-päivään. Valmistaudu seikkailuun – nyt mennään!

Leikkimään suunnitellusti vai spontaanisti? Kaikki käy!

HopLopiin voit saapua varaamalla ajan etukäteen netistä. Ajanvarauksella varmistat sisäänpääsysi myös vilkkaampana aikana ja samalla saat ostettua pääsyliput edullisemmin ennakkolipun hintaan! Mikäli edustat spontaanimpaa tyyppiä ja haluat hypätä seikkailuun extempore vaikka ohikulkumatkalla, eipä hätää, sekin kyllä käy! Suosittelemme kuitenkin ajanvarausta, että varmasti pääsette menoon mukaan!

Miten HopLopiin sitten pukeudutaan? Verkkaria, sukkaa vai hellehattua?

HopLopissa liikutaan ja leikitään, pompitaan ja vipelletään. Siksi kannattaa pukeutua mukaviin vaatteisiin, niin että joustoa löytyy! Myös aikuisten kannattaa jättää hienoimmat vaatteet kotiin ja pukeutua rennosti.

Tärkeää! Jokaiselle sukat jalkaan! Turvallisuussyistä HopLopissa ei ole sallittua liikkua kengillä eikä avojaloin. Isot ja pienet seikkailijat suhailevat sukat jalassa.

HopLopissa seikkaillaan sukat jalassa

Mitä kaikkea HopLopissa voi tehdä? Sopiiko HopLop myös perheen pienimmille?

HopLopista löytyy vaikka mitä kivaa ja mielenkiintoista touhua ihan kaikenikäisille lapsille! Pienimmille seikkailijoille on varattu oma turvallinen alue, jossa on rauhallisemmat menot. Isommat lapset voivat valloittaa koko muun puiston kirmaillen aktiviteetistä toiseen. Alla muutama esimerkki mitä kaikkea mukavaa HopLopista löytyykään:

 1. Jännittävä seikkailulabyrintti: Nyt mennään ylös, alas, sinne ja tänne! Mitäköhän jännää seuraavan kulman takaa löytyykään?
 1. Huikeat trampoliinit: Hyppää mukaan hauskanpitoon, sillä trampoliinilla ei lopu pomput kesken! Täällä voit nauttia painottomuudesta yläilmoissa!
 1. Leikkisä pallomeri: Pallomeri on täytetty tuhansilla ja taas tuhansilla palloilla. Ota nenästä kiinni ja sukella!
 1. Vauhdikkaat liukumäet: Vatsanpohjassa jo kutkuttaa! Pienille seikkailijoille minit liukumäet, hurjapäille spiraalimäet, vauhtihirmuille dropslidet, hassuttelijoille aaltomäet ja paljon muuta.
 1. Hauskat sähköautot: Lisää kierroksia riemuun! Nappaa tiukka ote ohjaimista ja kurvaa kurveihin. Kuka mahtaa olla seuraava Kimi Räikkönen?
 1. Pienten seikkailijoiden oma leikkialue: Pehmeällä alustalla voi rauhassa kehittää motorisia taitoja, polskutella pallomeressä tai hypätä vaikka liukumäkeen. Leikkialueella on pehmoisia rakentelupalikoita ja muita mukavia leikkivälineitä, jotka innostavat kokeilemaan ja oppimaan uutta. Hauskoja juttuja ja jännittäviä uusia kokemuksia turvallisessa ympäristössä – sitä on pienten oma leikkialue!

Voiko aikuinen osallistua leikkiin? Tietysti voi!

HopLopissa leikki-ikä on nollasta sataan, joten ei muuta kuin menoon mukaan! Lasten kanssa on hauska sukkuloida seikkailulabyrintissa, pomppia trampoliinilla, laskea liukumäkeä niin että vatsanpohjaa kutittaa tai hypätä sähköauton rattiin! Monelle muistuvat mieleen lapsuuden leikit. Jos kuitenkin kaipaat lisärohkaisua, lue vinkit ja heittäydy leikkiin!

HopLopissa myös vanhemmilla on hauskaa

Onko leikkiin pakko osallistua, jos ei inspiraatio iskekään?

Eipä hätää, jos ei aina jaksa lasten tahdissa labyrintin pyörteissä. HopLopista löytyy myös rauhallisia alueita, sohvia ja vilttejä, jotka on tarkoitettu aikuisten rentoja hetkiä varten. Kupponen kahvia ja hyvä kirja tai hetki ihan omaa someaikaa, miksipä ei läppäri mukaan ja työt tulille? Lasten leikkejä voi seurailla myös sivusta. Muistathan kuitenkin, että leikit tapahtuvat valvojien vastuulla, vaikka isommilla lapsilla onkin vapaus seikkailla omia polkujaan.

Seikkaile huoletta! Meille turvallisuus on ykkösprioriteetti!

Hoplop on täynnä vauhtia ja villejä seikkailuja, siksi turvallisuus ja leikkisäännöt ovat asioita, joista emme koskaan tingi. Kaikki leikkivälineemme ovat huippulaadukkaita ja ne tarkistetaan säännöllisesti. Näin lapset voivat keskittyä puhtaasti leikkimiseen ja hauskanpitoon! Jokainen aktiviteetti on suunniteltu huolellisesti niin, että kaikista pienimmätkin seikkailijat voivat niistä turvallisesti nauttia. Huolet pois ja hauskanpitoon! Ikimuistoiset seikkailut odottavat!

Mitä tehdään, kun nälkä yllättää? Tietysti herkutellaan!

HopLopin ravintolasta saa nopeasti lisävirtaa seikkailuihin! Olemme koonneet ruokalistan seikkailijoiden suosikeista: burgereista, salaateista, kotiruoista, herkkuista ja juomista. HopLopissa ruokahetkikin sujuu kuin leikki!

Nappaa nyt reppuun mukaan parhaat vinkit ikimuistoiseen HopLop-seikkailuun! Päivään, joka pursuaa naurua, leikkiä ja yhteistä tekemistä. Me teemme HopLopissa kaikkemme, että jokaisella on superkivaa. Nähdään tositosi pian!

HopLop ravintola

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

 1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
 2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
 3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
 4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
 5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
 6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
 7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi