m

Getjenny

Hyvä tietää synttäreistä

Mitä tapahtuu ennen juhlia?

Juhlat kuin juhlat sujuvat leikiten, kun valmistelut on hyvin hoidettu! Varausta tehdessä pääsette valitsemaan tärkeimmät – juhla-ajan, upean teemahuoneen ja herkkutarjoilut. Muutokset ja lisätiedot, kuten tarkempi juhlijamäärä, allergiat ja erityisruokavaliot, ovat kätevästi muokattavissa varaukseen Leo’s & HopLop Family-tilin kautta  viisi päivää ennen juhlapäivää. Jos tarvitset muutoksia varaukseen myöhemmin tai vierailta tulee peruutuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteeseen info@hoplop.fi vähintään kaksi arkipäivää ennen juhlia. Pian nähdään!

Valitsemanne synttärihuone on varattu teille 1 tunnin ajaksi. Voitte saapua puistoon leikkimään jo ennen huoneaikaa ja jatkaa seikkailuja huoneajan jälkeen. Merkitse tuloaika varauksesi tietoihin, niin olemme valmiina ottamaan juhlaväen vastaan!

Olemme tehneet valmiiksi erilaisia kutsupohjia tai sitten voitte askarella omat! Vierailta kannattaa kysyä erikoisruokavaliot etukäteen ja ilmoittaa ne meille. Juhlaväki on hyvä kutsua paikalle jo hieman ennen aloitusta, niin kaikki sujuu sutjakkaasti.

Synttärit ovat muokattavissa Leo’s & HopLop Family-tilin kautta  viisi päivää ennen juhlapäivää. Jos tarvitset muutoksia varaukseen myöhemmin tai vierailta tulee peruutuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteeseen info@hoplop.fi vähintään kaksi arkipäivää ennen juhlia.

Kaikissa kysymyksissä asiakaspalvelutiimimme on apunasi, ota rohkeasti yhteyttä.  Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin synttäreistä.

Pian juhlitaan!

Mitä tapahtuu juhlapäivänä?

Kaikki on valmista, kun saavutte: synttärihuone somistettu ja pöytä katettu! Jos olette ostaneet myös aktiviteetin, se odottaa seikkailijoitaan.

Synttärisankari  vastaanottaa vieraat. Huisin tärkeää! Sukat jalkaan jokaiselle – myös aikuisille – ja sitten juhlimaan!

Tarjoamme kahdelle aikuiselle kahvit.

Vieraita kannattaa olla vastaanottamassa hyvissä ajoin. Suosittelemme saapumaan noin 15 minuuttia ennen kutsuihin merkittyä ajankohtaa (paitsi arkisin klo 10 ja viikonloppuisin klo 9 alkavat synttärit). Kun saavutte puistoon, ilmoittautukaa kassalla henkilökunnalle. He opastavat teidät odotustilaan, jossa synttärivieraat vastaanotetaan. Kassalta saatte mukaan kassin lahjoja varten.

Synttärit maksetaan kassalle synttäreiden alussa kun kaikki vieraat ovat saapuneet. On tärkeää informoida mahdollisimman tarkka osallistujamäärä. Vähimmäisveloitus on aina arkisin 7 henkilöltä (6 vierasta + 1 sankari) ja viikonloppuisin 8 henkilöltä (7 vierasta + sankari).

Jos haluatte, tervetuloa leikkimään jo ennen huoneajan alkua! Tässä tapauksessa lapset ohjataan puistoon seikkailemaan suoraan kassalta. Tällöin on tärkeää tutustuttaa lapsi leikkisääntöihin. Kun huoneaika alkaa, lapset kuulutetaan synttärihuoneeseen. Tärkeää! Pestään kädet ennen kuin siirrytään huoneeseen ja herkkupöydän ääreen.

Kun tunnin huoneaika alkaa, HopLopin synttäriohjaaja saapuu odotustilaan tai kuuluttaa lapset synttärihuoneeseen. Mikäli varattuna on Synttärikemut-paketti, siirtyy juhlaporukka huoneeseen herkkujen äärelle itsenäisesti. Ja hei, muistetaan pestä kädet ennen huoneeseen siirtymistä!

Synttärihuoneesta löytyvät tärkeät synttäri- ja turvallisuussäännöt. HopLopin ohjaaja kertoo tärkeimmät leikki- ja turvallisuusohjeet. Mikäli saavutte leikkimään ennen huoneaikanne alkamista, säännöt käydään läpi saapuessanne. Huom! Synttärikemut pakettiin ei kuulu synttäriohjaajaa. Synttärivanhempi kertaa ohjeet synttäriseurueelle synttärihuoneesta löytyvän turvaohjeen avulla. Myös eteisen turvallisuusvideota voi hyödyntää!

Valvoja saa ohjaajalta kaksi kahvikuponkia HopLop-ravintolaan.

Jos pakettiinne kuuluu synttäriohjaaja, hän esittelee synttäripöydän tarjoilun ja mahdolliset muut tilatut tuotteet ja herkuttelu voi alkaa. Ohjaaja hakee jädekakun, jolloin sankari pääsee puhaltamaan kynttilät ja juhlaväki kajauttamaan onnittelulaulun! Tämän jälkeen seurue voi vapaasti jatkaa herkuttelua ja seikkailuja puistossa huoneajan loppuun asti. Tässä vaiheessa ohjaaja siirtyy muualle, mutta henkilökunta auttaa teitä tarvittaessa kaikissa asioissa.

Huom!

  • Synttäreille ei saa tuoda omia tarjoiluja, vaan tarjoilut valitaan aina HopLopin synttäritarjoiluvalikoimista. Valmiita paketteja on mahdollista täydentää lisätarjoiluilla.
  • Pasilan HopLopissa ei paloturvallisuussyistä käytetä kynttilöitä.

Mikäli olette valinneet “Synttärikemut ohjatulla ohjelmalla ja jätskipallokakulla” paketin, ohjaaja aloittaa Agentti Akatemia seikkailun ohjeistamisen jäätelön syönnin aikana. Lapset jaetaan tiimeihin, jotka saavat kukin yhden pulman ratkaistavakseen. Tiimit selvittävät oman pulmansa puistovihjeiden avulla ja palaavat takaisin synttärihuoneeseen ratkaisun kanssa. Ohjaaja  selvittää lopullisen mysteerin lasten kanssa huoneessa ja palkintona kaikille jaetaan 2 polettia. Seikkailun kesto on seurueesta riippuen n. 10-20 minuuttia. Tämän jälkeen synttäriseurue voi vapaasti jatkaa seikkailuja puiston puolella. Ohjaajan osuus loppuu heti seikkailun jälkeen ja huoneen siivous aloitetaan tunnin huoneajan päättyessä.  

Huom! Ohjattu Agentti Akatemia leikki suoritetaan tunnin huoneajan aikana.

Kun huoneaika on loppunut, on meidän puolestamme kiitosten aika! Herkut voitte halutessanne siirtää kahvilan puolelle tai jättää meidän huoleksemme. Huoneen siivoaminen alkaa heti huoneajan loputtua.

Lähetämme synttärivaraajan sähköpostiin palautekyselyn ja odotamme mielenkiinnolla palautetta: näin pystymme kehittämään synttäreistä yhä ikimuistoisempia. 

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi