m

Getjenny
Synttärit discohuoneessa

Lasten synttärit HopLopissa

Juhlapäivä täynnä seikkailua ja liikuntaa

Kun suunnittelet lapsesi syntymäpäiväjuhlia, haluat varmasti päivän olevan täynnä naurua, liikuntaa ja jännittäviä seikkailuja. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa tätä erityistä päivää kuin kutsua ystävät viettämään aikaa yhdessä sisäseikkailupuistossa, joka on kuin luotu lapsenmieliseen hauskanpitoon? Järjestä unohtumattomat juhlat, joissa jokainen pieni vieras pääsee nauttimaan liikunnan riemusta ja mielikuvituksellisista leikeistä.

Sisäseikkailupuisto tarjoaa monipuoliset puitteet aktiiviseen menoon, oli sitten kyseessä kiipeilyrakenteiden valloitus tai pallomeressä sukeltelu. Lapsesi ja hänen ystävänsä voivat viettää päivän tutkien erilaisia leikkialueita ja haastaa itsensä eri tasoisten esteiden läpäisemisessä. Tällainen päivä ei ole pelkästään hauska, vaan myös edistää lasten motorisia taitoja ja luovuutta turvallisessa ympäristössä.

Syntymäpäiväpaketti – helppoa ja vaivatonta

Järjestäessäsi juhlat sisäleikkipuistossa, voit unohtaa juhlien suunnittelustressin. Valmiit syntymäpäiväpaketit sisältävät kaiken tarvittavan, jotta päivästä tulee ikimuistoinen. Sinun ei tarvitse huolehtia tarjoiluista tai koristeluista, sillä kaikki on jo mietitty puolestasi. Näin voit keskittyä olennaiseen – viettämään aikaa lapsesi ja hänen ystäviensä kanssa.

Syntymäpäiväpakettiin kuuluu herkulliset tarjoilut, jotka on valittu erityisesti lapsia ajatellen. Huomioithan, että omien eväiden tuominen ei ole sallittua, mutta ei hätää – puiston herkut takaavat, että jokaisen vieraan nälkä talttuu ja energiaa riittää leikkimiseen. Lisäksi, kun kaikki tarjoilut hoituvat puiston puolesta, voit itsekin rentoutua ja nauttia juhlahumusta.

Turvallinen ympäristö täynnä iloa

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä asioista, kun puhutaan lasten leikkipaikoista. Sisäseikkailupuisto on suunniteltu alusta loppuun lapsia ajatellen, joten voit olla varma, että juhlapäivä sujuu turvallisesti. Leikkirakenteet ja aktiviteetit ovat testattuja ja suunniteltu kestämään vilkastakin menoa.

Vanhemmat voivat olla huolettomia, sillä leikkipuisto on suunniteltu niin, että lapset voivat leikkiä vapaasti ja turvallisesti. Tämä tarkoittaa, että voit seurata lapsesi iloa ja innostusta sivusta, kun he tutkivat leikkipuiston tarjoamia mahdollisuuksia. Muistathan, että aikuiset eivät voi tulla puistoon ilman lapsia, joten tämä on erinomainen tilaisuus viettää aikaa perheen pienimpien kanssa.

Aktiivista menoa ja yhdessäoloa

Syntymäpäiväjuhlat eivät ole pelkästään kakkua ja lahjoja, vaan ne ovat myös loistava tilaisuus liikkua ja pitää hauskaa yhdessä. Sisäseikkailupuiston aktiviteetit tarjoavat lapsille mahdollisuuden purkaa energiaansa positiivisella tavalla. Kiipeily, hyppiminen ja pallomeressä seikkailu ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten lapset voivat viettää aikaansa.

Juhlapäivän aikana lapset voivat myös oppia uusia taitoja ja kohdata haasteita yhdessä ystäviensä kanssa. Tämä ei ainoastaan vahvista heidän fyysisiä taitojaan, vaan myös sosiaalisia taitojaan, kun he oppivat työskentelemään yhdessä ja kannustamaan toisiaan. Kaiken kaikkiaan, syntymäpäiväjuhlat sisäseikkailupuistossa ovat täydellinen yhdistelmä hauskuutta, liikuntaa ja ystävyyttä.

Muistot, jotka kestävät ikuisesti

Lapsuuden syntymäpäiväjuhlat jäävät mieleen pitkäksi aikaa, ja ne voivat olla hetkiä, joita muistellaan vielä vuosienkin päästä. Järjestämällä juhlat, jotka ovat täynnä iloa, naurua ja yhdessäoloa, annat lapsellesi ja hänen ystävilleen lahjan, joka on paljon enemmän kuin vain päivän vietto. Se on kokemus, joka luo muistoja ja tarinoita, joita kerrotaan vielä pitkään.

Kun juhlapäivä on ohi ja on aika sanoa hyvästit, jokainen pieni vieras lähtee kotiin hymy huulillaan ja tarinoita täynnä sydämensä. Ja sinä, vanhempana, voit huokaista helpotuksesta tietäen, että päivä oli onnistunut ja kaikki sujui kuin leikiten – kirjaimellisesti. Joten, kun seuraava syntymäpäivä lähestyy, muista, että seikkailu odottaa sisäseikkailupuistossa, jossa jokainen päivä on juhlapäivä.

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi