m

Getjenny

Säästä leikiten lipuissa

Leo’s & HopLop Family -jäsenenä voit varata leikkiajan ja maksaa sisäänpääsysi edullisemmin ennakkoon. Varaamalla leikkiajan varmistat myös paikkasi puistossa. 

Huomaathan, että HopLopissa lapset leikkivät oman valvojan vastuulla. Kaikki alle 16-vuotiaat tarvitsevat valvojan. Yli 16-vuotiaiden pääsylippu maksaa 2,90 €. Jos lapsella on passi, se sisältää sisäänpääsyn 2 aikuiselle.

Hinnat HopLopeissa

Kun ostat liput ennakkoon verkosta, saat jokaisen lipun alennettuun hintaan. Samalla voit tutustua pääsylippujen hintoihin. Ne vaihtelevat leikkipaikan, päivän ja kellonajan mukaan. Valitse sopivin ja sitten vaan vauhdilla vipeltämään!

Hyödynnä LEO'S & HopLop Family -etu

Tiistai on leikkipäivä! – Liput vain 13,90 €

Nyt laitetaan leikiksi! Viskataan älylaitteet nurkkaan ja lähdetään seikkailemaan ihan oikeasti! Tiistain hinnat on pompittu pienemmiksi: vain 13,90 € / sisäänpääsy ja aikuinen sujahtaa sisään ilmaiseksi. Kaappaa myös kaverit mukaan, niin tiistait ovat tohinaa täynnä!  

Näin hyödynnät edun: Varaa leikkiaika tiistaille ja saat hyödynnettyä edullisen 13,90€ sisäänpääsyn lapselle. Etuhinnat ovat voimassa vain verkossa ennakkovarauksen yhteydessä. 

Lippukortit

Enemmän leikkiä - vähemmän hintaa

Liikuttavan hauskat lippukortit! Näitä kun on jemmassa, niin lähtö HopLopiin on liukkaan nopea!  Voit myös ostaa lippukortin lahjaksi ja lähettää sen suoraan vastaanottajan sähköpostiin. Ja hei! Lippukorteilla seikkailet myös Leo’s puistoissa.

Sisältää 4 sisäänpääsyä, kaikkina päivinä ja kellonaikoina. Yhden lipun hinta 17,50€, säästösi. Sarjaliput myydään 4 lipun paketeissa ja ne ovat voimassa 6 kuukautta ostohetkestä. Sarjaliput eivät ole henkilökohtaisia – niitä voi käyttää vaikka koko suku!

Sisältää 6 sisäänpääsyä, kaikkina päivinä ja kellonaikoina. Yhden lipun hinta 16,65€, säästösi. Sarjaliput myydään 6 lipun paketeissa ja ne ovat voimassa 6 kuukautta ostohetkestä. Sarjaliput eivät ole henkilökohtaisia – niitä voi käyttää vaikka koko suku!

Sisältää 8 sisäänpääsyä, kaikkina päivinä ja kellonaikoina. Yhden lipun hinta 15,00€, säästösi. Sarjaliput myydään 8 lipun paketeissa ja ne ovat voimassa 6 kuukautta ostohetkestä. Sarjaliput eivät ole henkilökohtaisia – niitä voi käyttää vaikka koko suku!

Osta liput verkosta

Osta vuosipassi verkosta

Vauhdikasta seikkailua koko vuodeksi! Vuosipassilla voi seikkailla kaikissa Leo’s ja HopLop puistoissa vaikka joka päivä passin voimassaoloaikana. Älä unohda varata leikkiaikaa etukäteen, näin varmistat paikkasi puistossa.

Passilla lystiä koko vuodeksi!

Nämä ovat käteviä! Passi avaa ovet seikkailuille aina kun mieli tekee. Lapsesi voi vierailla HopLop ja Leo’s puistoissa vaikka joka päivä passin voimassaolon aikana. Vuosipasseja on tarjolla eri-ikäisille ja eri hintaan. Osta passi jo tänään ja sitten vaan vauhdilla menoksi!

Ensimmäistä kertaa HopLopissa

Hyvä tietää

Näin ajanvaraus ja lipun osto toimii

Ajanvaraus ja lipun osto voivat aiheuttaa kysymyksiä – mutta ei hätää, autamme sinua selviämään kaikista yksityiskohdista.  Lue alta miten voit varata ajan ja ostaa liput helposti. Valmistaudu seikkailuihin!

Sisäänpääsyhinta määräytyy lapsen iän sekä puiston, päivän ja ajankohdan mukaan. Alle 1 vuotiaat seikkailevat ilmaiseksi. HopLopissa lapset leikkivät oman valvojan vastuulla. Kaikki alle 16-vuotiaat tarvitsevat valvojan. Yli 16-vuotiaiden pääsylippu maksaa 2,90 €. Jos lapsella on passi, se sisältää sisäänpääsyn 2 aikuiselle. Ajantasaiset puistokohtaiset hinnat voit tarkistaa kätevästi ajanvaraussivuilta.

HopLopissa lapset leikkivät oman valvojan vastuulla. Kaikki alle 16-vuotiaat tarvitsevat valvojan.  Yli 16-vuotiaiden pääsylippu maksaa 2,90 €. Jos lapsella on passi, se sisältää sisäänpääsyn 2 aikuiselle. Ajantasaiset puistokohtaiset hinnat voit tarkistaa kätevästi ajanvaraussivuilta.

Kyllä on! Lipun osto verkossa on aina edullisempi vaihtoehto verrattuna paikan päältä ostamiseen. Joten suosittelemme  käyttämään verkkokauppaa ja hyödyntämään etuja!

 1. Siirry HopLopin ja Leo’sin yhteiselle ajanvaraussivulle 
 2. Valitse puisto
  Etsi haluamasi HopLop-puisto ja valitse sopiva päivä perheesi seikkailulle. Huomaathan, että varausta voi tehdä useita viikkoja etukäteen.
 3. Lisää lapset ja huoltajat
  Syötä varausjärjestelmään lasten ja huoltajien määrä.
 4. Valitse sopiva aika
  Klikkaa valitsemasi päivän kohdalta haluamaasi aikaa.
 5. Kirjaudu Leo’s & HopLop Family -tilille
  Kirjaudu sisään  viimeistelläksesi varaus. Mikäli et ole jäsen, voit reksiteröityä samalla kun teet varausta.
 6. Vahvista varaus ja osta lippu
  Kun olet tarkistanut kaikki tiedot vahvista varauksesi ja maksa pääsyliput ennakkoon. Pääsyliput toimitetaan sinulle sähköpostilla sekä löydät ne kätevästi Leo’s & HopLop Family  sivuillasi.

Polettihinnasto

Poleteilla lisävauhtia seikkailuun! Puistoissa on joitakin poleteilla toimivia aktiviteetteja, kuten sähköautot. 

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

 1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
 2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
 3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
 4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
 5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
 6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
 7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi