m

Getjenny

HopLop on Suomen suurin seikkailupuisto

HopLop-konserni perustettiin vuonna 2005 ja tänään se on Suomen suurin lasten sisäliikunta- ja seikkailupuistoketju sekä yksityinen lasten liikuttaja. Yhteiskunnallinen tehtävämme on tuoda iloa ja riemua lapsiperheiden arkeen ja tehdä siitä helpompaa, tuvallisuudesta tinkimättä.

HopLop liikuttaa lapsia valtakunnallisesti

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut. HopLop toimii menestyksellisesti myös Saksassa.

HopLop on suomen suurin seikkailupuisto

”Kyllä!” kaikille lapsille ja vanhemmille

HopLopin tavoitteena on tehdä yhteiskunnasta lapsiystävällisempi ja hauskempi paikka. Lapset kuulevat liian usein sanan ”ei” (joidenkin tutkimusten mukaan jopa 400 kertaa päivässä!). Siksi ajattelemme, että meidän tehtävänämme on sanoa ”kyllä!” ja luoda paikkoja, joissa lapset voivat juosta ja temmeltää, hyppiä ja vipeltää villinä – pitää turvallisesti hauskaa ja purkaa ylimääräistä energiaa.

Moni meistä hoploplaisista elää itsekin perhearkea. Siksi tiedämme, miten tärkeää on, että myös vanhemmat ja huoltajat viihtyvät ja voivat rentoutua. Leikkipaikat ovat turvallisia, perheravintolat tarjoavat laadukasta kotiruokaa ja sohvilla on mukava levähtää leikkien lomassa. Ja kun perheessä on juhlan aika, järjestämme kivat kaverisynttärit, jossa kaikki hoidetaan valmiiksi puolestasi.

Seikkailun riemua turvallisesti, siististi ja laadukkaasti

Lasten ja perheiden tarpeet ovat aina puistomme suunnittelun ja rakentamisen lähtökohtana. Olemme tehneet HopLopista monipuolisen ja turvallisen seikkailupuiston, jossa vanhemmat voivat antaa lastensa liikkua vapaasti ja hauskaa haastetta riittää kaiken ikäisille.

Kiipeily, juoksu ja liikkuminen tukevat lapsen itseluottamuksen ja rohkeuden kasvua ja kun ympäristö on turvallinen, silloin ei-sanaa tarvitaan yllättävän vähän.

Kaikki puistojemme laitteet on hyväksytty EU-standardien mukaisesti ja puistohenkilökuntamme tarkistaa niiden leikittävyyden ja turvallisuuden päivittäin.

Terveysturvallisen HopLop-ohjelmamme avulla huolehdimme myös siitä, että kaikki HopLopit ovat hygieenisia: puistot ja laitteet puhdistetaan päivittäin, tartuntariskit pidetään hallinnassa ja ne pysyvät pieninä.

Jokainen meistä on yhtä tärkeä

HopLopissa kohtelemme kaikkia asiakkaitamme ja työntekijöitämme tasa-arvoisesti, yhdenvertaisesti ja kunnioittavasti. Kiusaaminen, syrjintä tai muu sopimaton käyttäytyminen ei ole hyväksyttävää ja puutumme epäkohtiin niitä havaitessamme. 

HopLopin palvelut

Hauskaa koko perheelle!

Ravintolapalvelut tyydyttävät makunystyrät, synttäreillä juhlitaan riemukkaasti, ja monipuoliset aktiviteetit ja tapahtumat takaavat hauskoja hetkiä kaikenikäisille.

HopLopin askeleet

HopLop perustetaan.

2005

HopLopin ensimmäisen sukupolven puistokonsepti kehitetään ja ensimmäinen HopLop rakennetaan.

2006

Uusia HopLop-puistoja rakennetaan Suomessa.

2007-2015

HopLop 2.0. Iso HopLop-puistomalli kehitetään ja HopLop uudistuu kokonaisuudessaan. Nykyisten isojen puistojen rakentaminen aloitetaan ja puistot aukeavat asiakkaille.

2016-2017

Ensimmäinen HopLop-puisto Saksaan. HopLop Pasilan Triplan ja Helsinki Outletin puistot rakennetaan ja ne avautuvat asiakkaille.

2018-2019

Capman Special Situations Fund ostaa HopLopin ja yhtiö palaa epidemiatoimista kasvupolulle.

2021

HopLop ja Leo’s yhdistyvät Euroopan suurimmaksi sisäleikkipuistoryhmäksi 

2023

Parhaat muistot syntyvät yhdessä

Vaikka puistojemme leikkivälineet ja tilat ovat keskeistä onnistuneessa HopLop-kokemuksessa, henkilökuntamme ystävällinen ja ammattimainen palvelu on se, mikä tekee HopLop-vierailusta ikimuistoisen.

Nauravat kasvot ja asiakkaiden antamat asiakastyytyväisyysarviot puistovierailustaan eri puolilla Suomea ja Saksassa ovat meille tärkeitä onnistumisen mittareita, jotka ohjaavat tekemistämme ja kehittymistämme.

Ensimmäistä kertaa HopLopissa
HopLopissa on hauska työskennellä

Seikkailu on myös hauskaa työtä

HopLop on merkittävä nuorten työllistäjä koko Suomessa. Olemme monelle nuorelle ensimmäinen työpaikka. Annamme työntekijöillemme monipuoliset eväät työelämään ja mahdollisuuden saada vastuuta, kehittyä ja kasvaa työtehtävissä. Tarjoamme myös opiskelijoille ja koululaisille harjoittelupaikkoja, työssäoppimista ja työelämän tutustumismahdollisuuksia.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi