Sisäleikkipuisto Joensuussa täynnä jänniä seikkailuja

HopLop Joensuu on sisäleikkipuisto koko perheelle. Seinästä seinään täynnä koukuttavaa touhua ja vauhdikasta viihtymistä kaikenikäisille, taitotasosta riippumatta. Pompitteko ensimmäisenä trampoliinille vai valitsetteko vauhdikkaan liukumäen?

Lisää kivaa!

Yllärileikit arki-iltaisin

Kun kuulet puistossa kuulutuksen, höristä korvia! Ja ole tikkana tarkkana, sillä kohta alkaa yllärileikki. HopLopin ohjaaja antaa ohjeet ja sitten mennään! Kaikenlaisia ja monenmoisia yllärileikkejä pompsahtelee maanantaista keskiviikkoon pitkin iltaa. Hauskojen aktiviteettien temmellyksessä lapsi pääsee ratkomaan ongelmia ja suorittamaan erilaisia vaihtuvia tehtäviä. Hoppaile mukaan!

Leikkisäännöt ja turvallisuus

Hyvä tietää ennen puistoon saapumista

Vipattaako vauhtivarpaat? Olemme panostaneet voimakkaasti leikkiturvallisuuteen yhteistyössä viranomaisen kanssa, jotta voitte leikkiä puistossa turvallisesti.

Oma HopLop jäsenen etu

Oma HopLop jäsenenä voit varata leikkiajan ja maksaa sisäänpääsysi edullisemmin ennakkoon. Varaamalla leikkiajan varmistat myös paikkasi puistossa.

Muksut messiin ja syömään!

HopLopin ruokalista on nyt entistäkin herkullisempi. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun ja myös vegaanit on huomioitu entistä paremmin ruokalistalla.

Vaivattomat lasten synttärit

HopLop-synttärit hoituvat leikiten! Valitset vain päivän ja tarjoilun, me hoidamme kaiken valmiiksi.