m

Getjenny
Reippailijastipendi joukkueiden ilopillereille

Lasten liikunta: Vinkkejä vanhemmille

Miksi lasten liikunta on tärkeää?

Lasten liikunta on avainasemassa terveen kehityksen kannalta. Se ei ainoastaan vahvista luustoa ja lihaksia, vaan myös kehittää motorisia taitoja ja tasapainoa. Kun lapset liikkuvat, heidän itsetuntonsa kohenee ja mielialansa kohoaa. Liikunnan ilo on jotain, minkä haluamme jokaisen lapsen kokevan.

Liikunta tukee myös sosiaalisten taitojen kehittymistä. Yhdessä leikkiminen ja liikkuminen opettaa vuorovaikutustaitoja, sääntöjen noudattamista ja reilua peliä. Nämä ovat taitoja, jotka kantavat pitkälle elämässä. Siksi on tärkeää, että vanhemmat kannustavat ja tukevat lastensa liikunnallista elämäntapaa.

Liikunnan iloa yhdessä

Yhteiset liikuntahetket ovat parhaita! Ne vahvistavat perhesiteitä ja antavat lapsille mallin aktiivisesta elämäntavasta. Kun perhe liikkuu yhdessä, se on hauskaa ja hyödyllistä kaikille. Voitte esimerkiksi lähteä yhdessä pyöräretkelle, uimaan tai vaikkapa patikoimaan luontoon. Tärkeintä on löytää yhteisiä aktiviteetteja, jotka saavat kaikki innostumaan.

Ja joskus on kiva tehdä jotain erilaista. HopLop tarjoaa jännittäviä seikkailuja ja liikunnallista hauskanpitoa koko perheelle. Meillä voitte kiipeillä, hypellä trampoliineilla ja sukeltaa pallomereen. Täällä liikunta yhdistyy leikkiin ja seikkailuun, mikä saa lapset innostumaan liikkumisesta aivan uudella tavalla.

Vinkkejä liikunnan lisäämiseen arjessa

Arki voi olla kiireistä, mutta pienilläkin muutoksilla voi olla suuri vaikutus lasten aktiivisuuteen. Kävelkää kouluun tai päiväkotiin auton sijaan, jos se on mahdollista. Voitte myös järjestää viikoittaisen “liikuntapäivän”, jolloin kokeilette uusia lajeja tai leikkejä yhdessä. Tanssihetket keittiössä ruoanlaiton lomassa ovat myös mainio tapa saada koko perhe liikkumaan.

On myös hyvä muistaa, että lasten liikunta ei aina vaadi suuria suunnitelmia. Pienetkin aktiiviset tauot, kuten venyttelyhetki tai pikainen hippaleikki, piristävät päivää ja tuovat lisää liikettä. Kannustakaa lapsia myös leikkimään ulkona ystävien kanssa – se on loistava tapa yhdistää sosiaalinen kanssakäyminen ja liikunta.

Liikunnan esteiden raivaaminen

Liikunnan tielle voi joskus nousta esteitä, mutta usein ne ovat voitettavissa. Jos lapsi kokee liikunnan epämiellyttäväksi tai tylsäksi, kokeilkaa erilaisia lajeja ja aktiviteetteja, kunnes löytyy se “oma juttu”. Kannustus ja positiivinen palaute ovat avainasemassa, jotta lapsi kokee liikunnan ilon ja onnistumisen tunteita.

Myös sääolosuhteet voivat asettaa haasteita. Sateisina ja kylminä päivinä sisäleikkipuistot, kuten HopLop, tarjoavat oivan vaihtoehdon. Täällä sää ei haittaa, ja lapset voivat purkaa energiaansa turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. HopLopissa on myös tarjolla herkullisia välipaloja ja virvokkeita, joten omia eväitä ei tarvitse pakata mukaan.

Liikunnan merkitys lapsen kehitykselle

Liikunta on lapsen kehityksen kannalta korvaamatonta. Se edistää paitsi fyysistä myös henkistä ja emotionaalista kasvua. Liikunnan avulla lapset oppivat tuntemaan kehonsa paremmin ja kehittävät koordinaatiotaan. Lisäksi se auttaa lapsia käsittelemään stressiä ja parantaa keskittymiskykyä.

Liikunnalliset leikit ja pelit opettavat lapsille myös sääntöjen merkitystä ja reilun pelin periaatteita. Nämä ovat tärkeitä taitoja, jotka auttavat lapsia selviytymään erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Kun liikunta on osa päivittäistä elämää, lapset kasvavat terveiksi ja onnellisiksi aikuisiksi.

Liikunnan riemua turvallisessa ympäristössä

Liikunnan tulisi aina olla turvallista ja mukavaa. On tärkeää varmistaa, että leikkipaikat ja liikuntavälineet ovat turvallisia ja ikäryhmälle sopivia. Kotona voitte tarkistaa, että leikkivälineet ovat kunnossa ja piha turvallinen. Muistakaa myös suojavarusteet, kuten kypärät ja polvisuojat, kun lapset lähtevät esimerkiksi pyöräilemään tai rullaluistelemaan.

HopLopissa turvallisuus on etusijalla. Meillä on monipuolisia aktiviteetteja, jotka on suunniteltu turvallisuus edellä, jotta vanhemmat voivat olla huoletta, kun lapset seikkailevat ja liikkuvat. Pallomeri, kiipeilyseinät ja trampoliinit ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten liikunta ja hauskanpito yhdistyvät HopLopissa. Tervetuloa kokemaan liikunnan ilo yhdessä!

Etsi

HopLopista

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut.

Hyvä tietää Touhupassista

Passin voi ostaa vain Leo´s Leikkimaan verkkokaupasta. Touhupassia ei voi ostaa HopLop tai Leo’s puistoista.

Ostaessasi passia, kirjaudu sisään tai rekisteröidy Leo’s & HopLop Family jäseneksi ja lisää lapsi, jolle passi ostetaan. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Ostaessasi passia, rekisteröidyt Leo’s & HopLop Family jäseneksi. Ostamasi passi on käytettävissä voimassaoloajan Family tilisi kautta.

Passeja on myynnissä rajoitettu määrä. Kampanjatarjous päättyy viimeistään 7.4.2024. Touhupasseja on saatavilla vain rajoitettu erä, jolloin passit voidaan myydä loppuun ja kampanja päättyy tällöin ennen 7.4.2024 päivää.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty tietylle lapselle.

Kyllä, passi sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle.

Voit ostaa ennemmän kuin yhden passin mutta sinun tulee ostaa yksi passi kerrallaan, sillä passi kirjataan aina tietylle lapselle.

Passi on voimassa 23.6.2024 saakka. Mitä nopeammin ostat, sitä useammin pääset seikkailemaan!

Touhupassi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Ensimmäisellä vierailulla lapsesta otetaan puistossa valokuva ja se liitetään passiin tunnistamisen varmistamiseksi. Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus).
Passin QR-koodi tulee näyttää Family-tilin kautta seikkailemaan tullessa. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.

Touhupassiin kuuluu yksi ilmainen muovinen rinnakkaiskortti pyydettäessä. Muovikortin saamiseksi voimassaoleva passi tulee näyttää Family tilin kautta puiston kassalla. Kuvakaappaus passista ei ole riittävä.
Rinnakkaiskortilla lapsi voi jatkossa tulla leikkimään, ilman että passia täytyy näyttää erikseen Family tilin kautta.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.

Varaa leikkiaika HopLopiin ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän Touhupassia” painiketta.

Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä Touhupassisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Touhupassi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.

Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 

Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Kirjautuneena

Elina Meikäläinen

Kirjaudu ulos

Saapumisohjeet

  1. Aja kohteeseen Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
  2. Parkkeeraa kerrokseen P4.
  3. Jos olet toisessa kerroksessa, tule hissillä kerrokseen P4
  4. Etsi pinkki alue (pylväät) ja etsi lasiovi, jossa lukee DOWN UNDER.
  5. Tule sisään lasiovista, käänny heti vasemmalle. Kävele käytävän päähän ja ovesta sisään.
  6. Olet nyt kerroksessa P4 ylätasanteella. Puistoon pääset joko oikealla olevalla hissillä tai Hoplopin ovesta portaat alas
  7. Tervetuloa!

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 Vaihtoehto 1: Seuraa katossa roikkuvista opasteissa olevia keltaisia DOWN UNDER -merkintöjä, jotka johdattavat perille. Huomaa, että kaikki hissit eivät pysähdy kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksessa sijaitsevat kartat auttavat hissien ja reitin löytämisessä.

Vaihtoehto 2: Juna-asemalta Triplaan saapuessa kerroksessa 4 on infopiste, josta voi kysyä neuvoa. 

Vaihtoehto 3: Tule kauppakeskuksessa sijaitsevilla hisseillä kerrokseen P4 (parkkihalli). Seuraa keltaisia DOWN UNDER -tarroja ja katossa olevia opasteita, kunnes näet HOPLOP -kyltit. Seuraa kylttejä perille puistoon. Tämä on täysin ESTEETÖN vaihtoehto puistoon saapumiselle.

Vaihtoehto 4: Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee MINITRIPLA. Sen luota lähtee DOWN UNDER -tarroilla merkitty reitti käytävää pitkin hisseille, joilla pääsee suoraan puistoon (hissit ovat ajastettuja, ja kulkevat kerrokseen P6 vain puiston ollessa avoinna). 

 

Kirjaudu OmaHopLopiin

Oletko unohtanut salasanasi? Klikkaa tästä.

Ei käyttäjätunnusta? Rekisteröidy

Lahja sankarille: ikioma Kuukausipassi!

Kun varaat synttärit 16.4.-26.5.2024 välisenä aikana, saatte sankarille lahjaksi kuukausipassin. Passin saa käyttöön juhlapäivänä puistosta, jolloin myös kuukauden leikkiaika alkaa. Passi liitetään varaajan Family -tiliin.

Kyllä, passi on henkilökohtainen ja se on merkitty synttärisankarille.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Passi on voimassa kaikissa Suomen Leo’s ja HopLop puistoissa. Mikäli haluat käyttää passia muiden maiden Leo´s Leikkimaissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Suosittelemme ajanvarausta. Muista kirjautua Family tilille käyttääksesi passia.
Varaa leikkiaika ennakkoon ajanvarauksen kautta. Viimeistele ajanvaraus klikkaamalla “Käytän passia” painiketta.
 
Saavu puistoon ja näytä ajanvarauksesi kassalla, sekä passisi Leo’s & HopLop Family tililtä. Passi tulee näyttää suoraan tililtäsi, kuvakaappaus passista ei ole riittävä. Varauksessa mukana olevat muut lapset ja aikuiset ovat oikeutettuja edullisempaan verkkosisäänpääsyn hintaan.
Leo’silla ja HopLopilla on oikeus perua passi, jos sen käyttäjä toistuvasti käyttäytyy häiritsevästi tai ei noudata puiston toimintasääntöjä tai jos passia väärinkäytetään. 
 
Asiakaspalvelu auttaa sinua osoitteessa hello@leosleikkimaa.fi tai info@hoplop.fi