Retket alk. 6,90€/lapsi

Huiman hauska päiväkotiretki

Ovatko vipeltäjät valmiina? Siispä sukat sutimaan! Pienet päiväkotilaiset pääsevät kokeilemaan taitojaan ja oppimaan uutta jännittävissä, mutta turvallisissa paikoissa. On kiipeilyä, liukua, pomppua, rakentelua ja kaikkea kivaa. Leikin lomassa maistuu myös kunnon kotiruoka ravintolassamme. 

Tarjoilupaketit ryhmähinnoin

Ruokatauko pomppimisen lomassa

Valitse tarjoilupaketti. Voit tarvittaessa täydentää lisätarjoilujen avulla.

 • Kotiruokien klassikko / lapsi 6,90€

  Lihapullat muusilla / ranskalaisilla, vihersalaatti, mehu/vesi

 • Napostelut ja Namit / lapsi 8,90€

  Lihapullat, nakit, ranskalaiset, kurkku- ja porkkanatikut, dippi popparikuppi, karkkikuppi, mehu, vesi

 • Porukan kanakori / lapsi 9,90€

  Paneroidut kanafileet, ranskalaiset, kurkku- ja porkkanatikut, tikkujäätelö, mehu, vesi

 • Välipalanen / lapsi 5,90€

  Peruna-porkkana ruutusämpylä, kurkku- ja porkkanatikut, mehu, vesi

 • Pikkuherkku / lapsi 4,00€

  Popparikuppi, karkkikuppi, mehu, vettä

Usein kysyttyä

Hyvä tietää ennen varaamista

Voit varata ryhmävierailun tekemällä ryhmävarauksen netissä. Voit tehdä ryhmävarauksen asiakaspalvelustamme puhelimitse tai sähköpostilla.

Ryhmävarauksen tekeminen on maksutonta. Tilaisuus maksetaan vasta puistolla. 

Kyllä. Jotta voitte saada edullisemmat ryhmäsisäänpääsyt, vierailu pitää varata etukäteen. Varmistamme varaushetkellä, että puistossa on riittävästi tilaa ja muut mahdolliset toiveet vaikkapa tarjoilujen osalta onnistuvat.

Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin parhaan mahdollisen palvelun saamiseksi. Jos puistossa on tilaa, otamme vastaan myös viime hetken varauksia. Tiedustele tilannetta suoraan asiakaspalvelustamme.

Kyllä. Varauksen voi perua joustavasti. Jos tilaisuudessa on vain sisäänpääsyjä tilaisuuden voi perua kaksi päivää ennen vierailua (48h). Jos tilaisuuteen on varattu tarjoiluja, tilaisuuden voi perua viisi päivää ennen vierailua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista pidätämme oikeuden veloittaa tilaajaa tarjoiluiden osuudesta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme peruutusten osalta.

Ryhmähinnoittelumme alkaa, kun ryhmässä on vähintään kymmenen lasta. Ryhmän koko voi vaihdella puistosta riippuen. Isoihin puistoihimme voi hyvin tulla yli 100 lapsen ryhmä, joten suunnitellaan teille sopiva tilaisuus joustavasti.

Ryhmät ruokailevat ravintola-alueen pöydissä ja tarjoilut katetaan yleensä noutopöytien tapaan. Ilmoitathan varauksen yhteydessä toiveesi ruokailuajasta ja tiedot mahdollisista erikoisruokavalioista. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita asiakaspalveluumme. Räätälöidään juuri teidän tarpeita vastaava tilaisuus tai tapahtuma.