Retket alk. 5,90€/lapsi

Huiman hauska päiväkotiretki

Ovatko vipeltäjät valmiina? Siispä sukat sutimaan! Pienet päiväkotilaiset pääsevät kokeilemaan taitojaan ja oppimaan uutta jännittävissä, mutta turvallisissa paikoissa. On kiipeilyä, liukua, pomppua, rakentelua ja kaikkea kivaa. Leikin lomassa maistuu myös kunnon kotiruoka ravintolassamme. Pyydä tarjous parin tunnin yksityisseikkailulle ennen puiston aukeamista ja ryhmäruokailulle.

Tarjoilupaketit ryhmähinnoin

Ruokatauko pomppimisen lomassa

Valitse  tarjoilupaketti. Voit tarvittaessa täydentää lisätarjoilujen avulla.

  • Lasten kotiruoka / lapsi 5,90€

    Lihapullat muusilla, vihersalaatti, maito/mehu/vesi

  • Lasten herkkupöytä / lapsi 7,90€

    Lihapullat, nakit, kurkku- ja porkkanatikut, dippi popparikuppi, karkkikuppi, mehu, vesi

  • Pikkuherkku / lapsi 3,90€

    Popparikuppi, karkkikuppi, pillimehu, vettä

Usein kysyttyä

Hyvä tietää ennen varaamista

Voit varata ryhmävierailun asiakaspalvelustamme puhelimitse tai sähköpostilla.

Kyllä. Jotta voitte saada edullisemmat ryhmäsisäänpääsyt, vierailu pitää varata etukäteen. Varmistamme varaushetkellä, että puistossa on riittävästi tilaa ja muut mahdolliset toiveet vaikkapa tarjoilujen osalta onnistuvat.

Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin parhaan mahdollisen palvelun saamiseksi. Jos puistossa on tilaa, otamme vastaan myös viime hetken varauksia. Tiedustele tilannetta suoraan asiakaspalvelustamme.

Kyllä. Varauksen voi perua joustavasti. Jos tilaisuudessa on vain sisäänpääsyjä tilaisuuden voi perua kaksi päivää ennen vierailua (48h). Jos tilaisuuteen on varattu tarjoiluja, tilaisuuden voi perua viisi päivää ennen vierailua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista pidätämme oikeuden veloittaa tilaajaa tarjoiluiden osuudesta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme peruutusten osalta.

Ryhmähinnoittelumme alkaa, kun ryhmässä on vähintään kymmenen lasta. Ryhmän koko voi vaihdella puistosta riippuen. Isoihin puistoihimme voi hyvin tulla yli 100 lapsen ryhmä, joten suunnitellaan teille sopiva tilaisuus joustavasti.