Osta verkosta ja säästä

HopLop tarjoukset ja liput edullisesti netistä!

Kun ostat HopLop liput verkosta, säästät rahaa – HopLop tarjoukset ja kampanjat ovat usein saatavilla vain verkosta ja ennakkolippu on aina pari euroa edullisempi. Valvojat (yli 16 vuotiaat) ja alle 2v pääsevät puistoon ilmaiseksi. Osta liput ensin ja muista sitten varata leikkiaika kaikille!

Varaa leikkiaika etukäteen

Olemme rajoittaneet puistojen kokonaisasiakasmääriä. Ruuhkien välttämiseksi otamme asiakkaita sisälle pienemmissä saapumiserissä puolen tunnin välein. Varmista paikkasi ja varaa leikkiaika etukäteen.

Lippuhinnasto

 • Valvojat (yli 16 vuotiaat) ja alle 2v 0,00€
 • Ennakkolippu verkosta 18,00€

  Lippu oikeuttaa yhteen 2-vuotiaan ja yli sisäänpääsyyn HopLopissa. Lippu on voimassa 30pv ostohetkestä.

 • Pääsylippu puistosta 19,90€

  Lippu oikeuttaa yhteen 2-vuotiaan ja yli sisäänpääsyyn HopLopissa.

 • Viimeisen tunnin pääsylippu 9,00€

  Viimeisen tunnin lippu on sisäänpääsylippu 2-vuotiaalle ja yli. Lippu on voimassa puistojen aukiolojen mukaisesti viimeisen tunnin ajan. Lippu on voimassa 30pv ostohetkestä.

 • 4 kerran sarjalippu, säästä jopa 4,90€/lippu 59,90€

  4 Kerran Sarjalippu on 2-vuotiaalle ja yli sisäänpääsyjen sarjalippu. Sarjaliput myydään 4 lipun paketeissa ja ne ovat voimassa 6 kk ostohetkestä. Sarjaliput eivät ole henkilökohtaisia – niitä voi käyttää vaikka koko suku!

 • 8 kerran sarjalippu, säästä jopa 7,40€/lippu 99,90€

  8 Kerran Sarjalippu on 2-vuotiaan ja yli sisäänpääsyjen sarjalippu. Sarjaliput myydään 8 lipun paketeissa ja ne ovat voimassa 12 kk ostohetkestä. Sarjaliput eivät ole henkilökohtaisia – niitä voi käyttää vaikka koko suku!