Sisäleikkipuisto Vantaalla kutsuu koko perheen temmeltämään

Suomen ensimmäinen HopLop – sisäleikkipuisto Vantaalla tarjoaa seikkailuja jokaiselle vauvasta vaariin. Testaa ajotaitojasi sähköautoradalla, kurota korkeuksiin kiipeilyseinällä tai tee jättiloikkia trampoliinilla. Valinta on vapaa!

Lisää kivaa!

Yllärileikit arki-iltaisin

Kun kuulet puistossa kuulutuksen, höristä korvia! Ja ole tikkana tarkkana, sillä kohta alkaa yllärileikki. HopLopin ohjaaja antaa ohjeet ja sitten mennään! Kaikenlaisia ja monenmoisia yllärileikkejä pompsahtelee maanantaista keskiviikkoon pitkin iltaa. Hauskojen aktiviteettien temmellyksessä lapsi pääsee ratkomaan ongelmia ja suorittamaan erilaisia vaihtuvia tehtäviä. Hoppaile mukaan!

Leikkisäännöt ja turvallisuus

Hyvä tietää ennen puistoon saapumista

Vipattaako vauhtivarpaat? Olemme panostaneet voimakkaasti leikkiturvallisuuteen yhteistyössä viranomaisen kanssa, jotta voitte leikkiä puistossa turvallisesti.

Oma HopLop jäsenen etu

Oma HopLop jäsenenä voit varata leikkiajan ja maksaa sisäänpääsysi edullisemmin ennakkoon. Varaamalla leikkiajan varmistat myös paikkasi puistossa.

Muksut messiin ja syömään!

HopLopin ruokalista on nyt entistäkin herkullisempi. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun ja myös vegaanit on huomioitu entistä paremmin ruokalistalla.

Vaivattomat lasten synttärit

HopLop-synttärit hoituvat leikiten! Valitset vain päivän ja tarjoilun, me hoidamme kaiken valmiiksi.