Hilpee fiilispäivä aikuisille!

Hoi aikuiset, nyt hoploppaamaan! Kyllä te vielä taivutte trampalle, uskallatte liukumäkiin, venytte kiipeilyyn, löydätte labyrinttiin – tai jos ette, niin sitten jälkikasvu mukaan näyttämään mallia. HopLop-päivän jälkeen on voittajaolo! Ja naurupakki ladattu täyteen. Pyydä ihmeessä tarjous seikkailulle ja ruokailulle ravintolassamme.

Perhepäivät

Palkitaan koko perhettä

Perhepäivä HopLopissa voi sisältää yhteistä ohjelmaa tai perustua vapaaseen viihtymiseen puistossa. Kerro meille lisää teidän tarpeistanne ja räätälöidään teidän porukalle sopiva ohjelma ja tarjoilupaketti.

 

”Juhlimme HopLopissa koko perheen pikkujouluja työntekijöiden perheiden kanssa. Perheet pitivät aktiviteeteista ja siitä, että sai touhuta yhdessä lasten ja aikuisten kesken. Käytännönjärjestelyissä pääsimme itse todella helpolla, kun HopLopin porukka huolehti kaikesta aktiivisesti ja asiantuntemuksella.”

Opiskelijatilaisuudet

Vauhdikasta verkostoitumista

Opiskelijatilaisuus HopLopissa voi sisältää yhteistä ohjelmaa tai perustua vapaaseen viihtymiseen puistossa. Ota yhteyttä ja räätälöidään teidän poppoolle sopiva ohjelma ja tarjoilut.

 

”Järjestimme muutaman ainejärjestön kesken ison opiskelijatilaisuuden yksityisesti ilta-aikana. Nuoret aikuiset saivat rauhassa muistella omaa lapsuutta, kun puisto oli täysin omassa käytössä. Hiki tuli, kun rymyttiin koko puisto läpi ja kaikilla oli hauskaa! Tällainen tilaisuus järjestetään varmasti uudestaan.”

HopLop yritysliput

Iloa koko porukalle

Meiltä saat juuri teidän porukalle sopivat yritysliput. Liput käyvät HopLop puistoissa ympäri Suomen.

 

”Viime vuonna henkilöstömme sai valita muutamasta vaihtoehdosta juuri omaan elämäntilanteensa sopivan aineettoman joululahjan. Monet perheelliset työntekijät valitsivat HopLop lippuja, jotka saivat innokkaan vastaanoton myös kotona.”

Tarjoilupaketteja aikuisille

Maistuvat herkut isompaankin nälkään

Esimerkkejä tarjoilupaketeista mitoitettuna aikuisille. Pyydä tarjous ryhmällesi varauksen yhteydessä. 

 • Makea kahvihetki / aikuinen 4,90€

  Päivän pulla, kahvi / tee

 • Suolainen kahvihetki / aikuinen 5,90€

  Täytetty croissant ja kahvi / tee, vesi

 • Aikuisten Kotiruokien Klassikko / aikuinen 10,90€

  Lihapullat muusilla tai ranskalaisilla, vihersalaatti, mehu / vesi

 • Kanasalaatti herkkupöytä / aikuinen 13,90€

  Kanafilesalaatti, päivän pulla, vesi, kahvi / tee

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita asiakaspalveluumme. Räätälöidään juuri teidän tarpeita vastaava tilaisuus tai tapahtuma.